Adolfo Ibañez School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εμπροσθοφυλακή

Ιδρύθηκε το Valparaiso, Χιλή, το 1953, το Πανεπιστήμιο Adolfo Ibáñez είναι το πρώτο σχολείο των επιχειρήσεων στη Λατινική Αμερική με ισχυρή παράδοση στην εκπαίδευση των ανώτερων διοικητικών στελεχών. την εμπειρία και το κύρος του στον τομέα της διοίκησης και της επιστήμης των επιχειρήσεων που ενέκρινε κάθε χρόνο, για να εμφανίζονται σταθερά στην κορυφή της κατάταξης των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων (Αμερική Economia) και μεταξύ των μεγάλων αμερικανικά σχολεία κατάταξη της Λατινικής Business Executive Education (Financial Times).

Adolfo Ibáñez School of Management, που ιδρύθηκε το Μαϊάμι το 2005, είναι η πρώτη της Λατινικής Αμερικής ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να προσφέρουν μια ακαδημαϊκή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Adolfo Ibáñez School of Management είναι να συμβάλει στην εκπαίδευση των ηγετών των επιχειρήσεων με διασπαστική προγράμματα σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των ανώτερων διοικητικών στελεχών. Είτε ανώτερα στελέχη ή επιχειρηματίες για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους από και προς την Αμερική και τον κόσμο.

59371_rsz_screen_shot_2017-10-29_at_170922.png

Μαϊάμι, συρροή μεταξύ της Λατινικής Αμερικής και πύλη προς την Ευρώπη

Μαϊάμι είναι τώρα η επιχειρηματική πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής, όχι μόνο από την ισχυρή παρουσία των Λατινοαμερικανών, αλλά επειδή αυτό είναι όπου λαμβάνονται οι βασικές αποφάσεις πολλών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Είναι το κομβικό σημείο όπου ενώνεται με τις υποδομές στον κόσμο αναπτύχθηκε με τις μοναδικές ικανότητες από τις κορυφαίες εταιρείες της Λατινικής Αμερικής, εκείνες που έχουν καταφέρει να λειτουργούν από τις πλατφόρμες ανισορροπία στις τοπικές αγορές τους και να εισαχθούν σταθερά στην παγκόσμια αγορά.

Adolfo Ibáñez Πανεπιστήμιο Αποφοίτων

Περισσότεροι από 6.000 απόφοιτοι των προγραμμάτων MBA τους παίζουν τώρα τόσο του δημόσιου τομέα και του ιδιωτικού τομέα σε 23 χώρες και πάνω από 17.000 στελέχη, της Χιλής και του εξωτερικού, έχουν επιλέξει πτυχιούχους, σεμινάρια και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα συνεχής σχολείο των επιχειρήσεων.

Μέσω των αποφοίτων του, το Πανεπιστήμιο Adolfo Ibáñez έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κάθε μία από τις διαδικασίες του μετασχηματισμού της Χιλής, μια χώρα που είναι ηγέτης στην ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Εταιρική σχέση με ESADE Business School

2 ηγετών σχολεία των επιχειρήσεων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν τα καλύτερα προγράμματα για τα ανώτερα στελέχη της Λατινικής Αμερικής.

Adolfo Ibáñez School of Management, είναι το πρώτο της Λατινικής Αμερικής ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να προσφέρουν μια ακαδημαϊκή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό έχει υλοποιηθεί με το άνοιγμα στο Μαϊάμι, Φλόριντα, στο Adolfo Ibáñez School of Management, μία επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην ανώτερη διοίκηση για στελέχη και επιχειρηματίες που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, από ή για την Αμερική και τον κόσμο του σχολείου.

59372_rsz_ranking-partnership.png

Σχετικά με ESADE

ESADE είναι ένα διεθνές ακαδημαϊκό ίδρυμα με πάνω από πενήντα χρόνια ιστορίας. Τα κύρια περιουσιακά στοιχεία αυτής της επιχείρησης σχολείο είναι οι άνθρωποι: οι εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες που παράγουν σκέψη, την ομιλία, έργα και πρωτοβουλίες που εξυπηρετούν την άριστη κατάρτιση, σχετική έρευνα και πολύτιμη συμβολή στη δημόσια συζήτηση και τον κοινωνικό μετασχηματισμό.

Η κύρια αποστολή ESADE είναι η κατάρτιση των ατόμων με υψηλό επίπεδο επαγγελματικής επάρκειας και πλήρη επίγνωση της κοινωνικής τους ευθύνης. Εμείς προώθηση της διδασκαλίας και της έρευνας μέσω της Σχολής του νόμου και Business School, μέσα από μια δέσμευση για την πνευματική RME αυστηρότητα, την κριτική σκέψη και την ακαδημαϊκή αριστεία.

Αφού περάσετε μέσα από τις τάξεις της ESADE, τους αποφοίτους μας να γίνει μέρος της ESADE Αποφοίτων, μια κοινότητα εκτεταμένη αποφοίτων με περισσότερους από 48.500 ανθρώπους που ασκούν σε 114 χώρες στις 5 ηπείρους, και έχει τα κεφάλαια σε περισσότερες από 20 χώρες και το ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε διαλέξεις και συζητήσεις μεταξύ πολλών άλλων.

διεθνείς πιστοποιήσεις

Τόσο η School of Business στο Πανεπιστήμιο Adolfo Ibáñez και ESADE Business School έχουν μεμονωμένα με τα τρία διεθνούς κύρους διαπιστεύσεις γνωστές στον ακαδημαϊκό χώρο ως το «Triple Crown», που ανήκει στο 1% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο που μοιράζονται αυτά τα βραβεία .

AACSB International (Σύνδεσμος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων), αντιπροσωπεύει το υψηλότερο σε όλο τον κόσμο από την άποψη της ακαδημαϊκής πιστοποιήσεις ποιότητας για τα προγράμματα διαχείρισης των επιχειρήσεων επίτευγμα.

EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας). Πιστοποιεί Επιχειρησιακά σχολεία στο σύνολό της, δηλαδή, αξιολογεί την ισορροπία μεταξύ της ακαδημαϊκής ποιότητας, επαγγελματική αριστεία, την αλληλεπίδραση με τον κόσμο των επιχειρήσεων και της διεθνοποίησης.

AMBA (Η Association of MBAs). Πιστοποιεί τα προγράμματα MBA και σήμερα αποτελεί ένα παγκόσμιο πρότυπο για όλα τα προγράμματα MBA του κόσμου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη Μαθήματα » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA μερικής παρακολούθησης

η πολυεθνική MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 15 μήνες November 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Miami

Η Πολυεθνική MBA είναι οργανωμένη σκοπό την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων διαχειριστές να πάει αυτή την κατεύθυνση. Το πρόγραμμα παρέχεται σε όλο το πλάτος του συνόλου του Βόρειου Ημισφαιρίου μεγιστοποίηση της έδρας ESADE και Adolfo Ibáñez School of Management έχει στην Ισπανία και το Μαϊάμι. Ενότητες στη Silicon Valley και την Κίνα να μας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθούν τις δύο πιο δυναμικές οικονομίες στο Βόρειο Ημισφαίριο, να κατανοήσουν τις δυνατότητες που παρουσιάζουν για εταιρείες της Λατινικής Αμερικής και να αναλύσει τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα διαχείρισης υψηλού αλλαγή. [+]

01 / Γιατί

Κατά την τελευταία δεκαετία έχουμε δει μια αναδιάρθρωση της ηγεμονίας σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Κατά το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα οι πρωταγωνιστές στις διάφορες βιομηχανίες προήλθε από τα 3 μεγάλα οικονομικά μπλοκ: Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.

Αυτό το σενάριο έχει αλλάξει δραστικά. Βορρά-Νότου ροές έχουν αυξηθεί ταχύτερα από ό, τι εκείνα των Βορρά-Νότου τρόπο.... [-]