Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Anna Maria College Προσφέροντας μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης

Anna Maria College είναι μια ιδιωτική, συν-εκπαιδευτικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1946 από τις αδελφές της Αγίας Άννας. Με μια ετήσια εγγραφή των 1.500 μαθητών, η Ακαδημία υπερηφανεύεται για την παροχή μια βασισμένη στις αξίες, υπηρεσία εστιασμένη φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση. AMC έχει αναπτυχθεί για να προσφέρουν μια ποικιλία των προπτυχιακών μεγαλύτερων εταιριών, καθώς και πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα και το πιστοποιητικό, τόσο επί του εδάφους και σε απευθείας σύνδεση. Η μικρή αναλογία φοιτητών-διδασκόντων επιτρέπει για μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης, ενώ η μικρή τάξη και πανεπιστημιούπολη μέγεθος επιτρέπει τη βέλτιστη συμμετοχή των φοιτητών. Το Κολέγιο προσφέρει 13 Τμήμα ΙΙΙ NCAA αθλητικά προγράμματα για άνδρες και γυναίκες. Πανεπιστημιούπολη της AMC βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Worcester, MA σε 192 στρέμματα σε Paxton.

Φοιτητές στο Anna Maria College λάβετε επαγγελματικά εστιασμένη, φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση συνεπείς με τους καθολικούς ταυτότητα και τις αξίες της Ακαδημίας.

Η ίδια η AMC ξεχωρίζει μέσα από την καριέρα προσανατολισμένη φιλελεύθερη παιδεία τέχνες του, προσβάσιμα και ικανά σχολή, μικρά μεγέθη τάξη, και μια ποικιλία από συνεργασία εξωσχολικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων Τμήμα ΙΙΙ αθλητισμό. Δημοφιλή μεγάλες εταιρείες περιλαμβάνουν την ποινική δικαιοσύνη, την επιστήμη, μουσικοθεραπεία, νοσηλευτική, κοινωνική εργασία και τον αθλητισμό διαχείριση.

AMC προσφέρει ένα Πρόγραμμα Διακρίσεις, καθώς και πολλές και μοναδικές ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό. Anna Maria College είναι επίσης μέλος της Ανώτατης Εκπαίδευσης Κοινοπραξία της Κεντρικής Μασαχουσέτης, μια ομάδα 12 κολέγια που επιτρέπει στους μαθητές να περάσουν μητρώο χωρίς επιπλέον κόστος.

Άννα Μαρία College: Η αποστολή μας

Anna Maria College, Ένας καθολικός ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναγνωρίζει την υποχρέωσή της να εξυπηρετεί την άμεση κοινότητα, η Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης, το έθνος και τον κόσμο μέσα από την παροχή εκπαίδευσης, τη διατήρηση της μάθησης, και τη χορηγία της έρευνας.

Ριζωμένη στην Ρωμαιοκαθολική παράδοση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ΑΝΝΑ Μαρία College συντηρείται και λειτουργεί σύμφωνα με τις αξίες της ιουδαιο-χριστιανική παράδοση και σύμφωνα με τα ιδανικά της foundresses της, οι αδελφές της Αγίας Άννας. Αυτά τα ιδανικά, τα οποία αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη του συνολικού ανθρώπινου όντος, περιλαμβάνουν επίσης την αύξηση της πρόσβασης σε ποιοτική εκπαίδευση, την εκπαιδευτική καινοτομία και ο σεβασμός των πρακτικών δεξιοτήτων.

Συγκεκριμένα, Anna Maria College θεωρεί ότι η αποστολή της να είναι η προώθηση στους μαθητές του την πνευματική συμμετοχή, την προετοιμασία της σταδιοδρομίας, την κοινωνική ευαισθητοποίηση, την αφοσίωση στη δικαιοσύνη και την ειρήνη, τη θρησκευτική και ηθική ευαισθησία, και ένας τρόπος ζωής που μπορεί να συντηρεί τους εντός ισορροπία.

Επιπλέον, η Ακαδημία έχει δεσμευτεί για την υποστήριξη και την ανάπτυξη της αίσθησης σεβασμού για τον εαυτό του και για τους άλλους, καθώς και μια αίσθηση ευθύνης προς την κοινωνία και τον κόσμο.

Για την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής, το Κολέγιο προσφέρει προπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος ενσωματώνοντας μια φιλελεύθερη παιδεία τέχνες και ισχυρό προετοιμασία της σταδιοδρομίας. Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του, το Κολέγιο προσφέρει μια εκπαίδευση προωθώντας υψηλά πρότυπα της προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής καταξίωσης, καθώς και μια ώριμη αίσθηση της ευθύνης.

Στην εκπλήρωση του ρόλου του ως θεσμικού οργάνου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η Άννα Μαρία College δεν κάνουν διακρίσεις με βάση οποιαδήποτε κατηγορία προστατεύεται νομικά στη διαχείριση της εκπαιδευτικής πολιτικής της, την εισαγωγή πολιτικών, υποτροφίες, προγράμματα δανείων, και άλλα προγράμματα χορηγούνται College.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Anna Maria College

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τα άτομα για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης και να ... [+]

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τα άτομα για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης και να παρέχουν εμπλουτισμού των εκπαιδευτικών για έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν μια ευρύτερη προοπτική διαχείρισης. Πιστοποιητικό Σύνθετη in Business (ACB) είναι επίσης διαθέσιμα, καθώς και ένα πιστοποιητικό στο να χορηγεί εγγράφως. Η σχολή αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τους επαγγελματίες των οποίων τα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια ενισχύεται περαιτέρω από το επίπεδο των προσωπικών επιτευγμάτων τους. Η εμπειρία τους παρέχει ο φοιτητής με μια πολύτιμη ισορροπία μεταξύ θεωρίας και εφαρμογής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Worcester
Πλήρης παρακολούθηση
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage