Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez ιδρύθηκε το 1953 στην πόλη Valparaíso και με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας έχει καταστεί μία από τις πιο διάσημες σχολές επιχειρήσεων στη Χιλή και τη Λατινική Αμερική, σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι η μόνη επαγγελματική σχολή της Χιλής που έχει τριπλή κορώνα διεθνούς διαπίστευσης (AACSB, EQUIS και AMBA), η οποία την τοποθετεί στην επιλεγμένη ομάδα του 1% των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η διεθνής αναγνώρισή της υποστηρίζεται επίσης από την τοποθέτηση των προγραμμάτων της σε εξέχουσες θέσεις παγκόσμιας κατάταξης, όπως η América Economía, η Διαχείριση Καινοτομίας, οι Financial Times και η κατάταξη QS, μεταξύ άλλων.

Επί του παρόντος, η Business School έχει γραφεία στις πόλεις Valparaíso (Χιλή), Σαντιάγκο (Χιλή) και στις Λίμα (Περού) και στο Μαϊάμι (Ηνωμένες Πολιτείες).

Το UAI Business School χαρακτηρίζεται από ένα εκπαιδευτικό μοντέλο βασισμένο στις Φιλελεύθερες Τέχνες, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές με κριτική σκέψη, ικανό να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο και να αποτελέσει παράγοντα αλλαγής μέσα στις οργανώσεις τους, ενσωματώνοντας τις θεωρητικές γνώσεις με πρακτικές εμπειρίες στην εκπαίδευσή τους και μια ισχυρή ηθική δέσμευση.

Μεταξύ των στρατηγικών πυλώνων, ξεχωρίζει η δημιουργία γνώσεων, βιωσιμότητας, καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, ακαδημαϊκής ηγεσίας και παγκοσμιοποίησης. Σήμερα, το Business School έχει περισσότερους από 5.000 σπουδαστές, τόσο στα προ και μεταπτυχιακά του προγράμματα, όσο και σε ένα δίκτυο περισσότερων από 13.000 αποφοίτων που εργάζονται σε 40 χώρες.

Έχει ακαδημαϊκό σώμα 92 καθηγητών πλήρους απασχόλησης, από τους οποίους 30% είναι αλλοδαποί, από χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Κίνα, η Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, η Ισπανία, η Γαλλία, το Μεξικό, το Περού, η Ουρουγουάη, . Οι δάσκαλοί του έχουν διδακτορικά στο κύριο πανεπιστήμιο του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι το Harvard, το MIT, το Princeton, το Cambridge, η Οξφόρδη, η Καλιφόρνια στο Berkeley, το UCLA, το NYU, το Σικάγο, το Columbia, το Maryland, το Michigan, , Carnegie Mellon, μεταξύ άλλων. Το 48% της σχολής προέρχεται από τα 100 κορυφαία πανεπιστήμια, σύμφωνα με την κατάταξη του QS.

"Η Σχολή Επιχειρήσεων μας δεσμεύεται να είναι ένα ινστιτούτο παγκόσμιας κλάσης, που προέρχεται από τις διδακτικές μας ικανότητες, την εμπειρία στον επιχειρηματικό κόσμο και τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από την έρευνά μας, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων ηγετών που εμπνέουν και μεταμορφώνουν τις οργανώσεις της και την κοινωνία στο σύνολό της, καθώς η Business School αποτελεί πρότυπο ηθικής συμπεριφοράς, κριτικής σκέψης και αποτελεσματικής επικοινωνίας ».

θέα

Η Σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez επικεντρώνεται:

 • Αποκτήστε μια παγκόσμια επιχειρηματική σχολή μέσω της ανάπτυξης του εκπαιδευτικού της σχεδίου, της κατασκευής και της διατήρησης της ενσωμάτωσης στρατηγικών συμμαχιών στην έρευνα και τη διδασκαλία σε διεθνές επίπεδο.
 • Ενίσχυση της έρευνας αιχμής σε επιχειρηματικούς τομείς, προσέλκυση μιας σχολής παγκόσμιας κλάσης και δημιουργία ενός ερευνητικού περιβάλλοντος που διευκολύνει και προωθεί διεπιστημονική έρευνα.
 • Συμβολή στην ανάπτυξη και εφαρμογή σχεδίων μελέτης που βοηθούν τους μαθητές να αξιοποιήσουν το μέγιστο δυναμικό τους, κάνοντας τη διαφορά στην αγορά.
 • Διάδοση της πνευματικής συμβολής της Σχολής μέσω της επέκτασης των δραστηριοτήτων εκτελεστικής εκπαίδευσης και επέκτασης, προκειμένου να επηρεάσει και να επηρεάσει τη βιομηχανία.
 • Αναπτύξτε και επωφεληθείτε από το δίκτυο επικοινωνιών που πρέπει να βελτιώσει η Σχολή το σχολείο και τη σύνδεση με τους ηγέτες των επιχειρήσεων και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.114551_25.jpg

Εκπαιδευτικό μοντέλο

Σύμφωνα με το εκπαιδευτικό μοντέλο του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez, το UAI Business School ενσωματώνει ένα πρόγραμμα Φιλελευθέρων Τεχνών εμπνευσμένο από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Αυτό το μοντέλο επιδιώκει να ενθαρρύνει τους μαθητές να αναλογιστούν τα πιο συνηθισμένα ζητήματα της ανθρωπότητας και της ζωής μαζί, τα οποία δεν επιτρέπουν μόνο την εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα, αλλά και την ανάπτυξη μιας πιο εξελιγμένης, κριτικής και πολυεπιστημονικής σκέψης.

Τα παραπάνω μεταφράζονται στο Βασικό Πρόγραμμα Σπουδών, ένα σύνολο 8 μαθήματα εμπνευσμένα από την 100ετή εμπειρία του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, όπου οι μαθητές διαβάζουν, αναλύουν και συζητούν κλασικά κείμενα της φιλοσοφίας, της πολιτικής, της λογοτεχνίας και της επιστήμης.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της Business School, όλα τα προγράμματα της οντότητας επιδιώκουν, μέσα από τα διαφορετικά μάτια των μαθηματικών, να συμβάλλουν στη διαμόρφωση των ακόλουθων δεξιοτήτων:

 • Ηγεσία.
 • Κρίσιμη σκέψη
 • Αποτελεσματική επικοινωνία
 • Ηθική συμπεριφορά

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της καριέρας της Εμπορικής Μηχανικής, βασίζει τη μάθησή της σε δύο πυλώνες, οι οποίες μεταφράζονται σε ακαδημαϊκή αριστεία και μεθοδολογίες που ενθαρρύνουν τη "Μάθηση με το Doing", φέρνοντας τους φοιτητές πιο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο νωρίς και τους ξεπερνώντας η καθαρή απόκτηση γνώσεων, που τους επιτρέπει να εισέρχονται στον επιχειρηματικό κόσμο με πλεονέκτημα.

Έτσι, η μεθοδολογία διδασκαλίας επικεντρώνεται στον φοιτητή, αλλάζοντας το πρότυπο του καθηγητή που μεταδίδει τη γνώση σε εκείνη όπου οι μαθητές είναι διαχειριστές της δικής τους μάθησης.

Για το λόγο αυτό το εκπαιδευτικό μοντέλο περιλαμβάνει τη μεθοδολογία των εργαστηρίων, όπου εκτελούνται έργα που επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Επιπλέον, η γενική κατάρτιση συνδυάζεται με δύο επιλογές πτυχίου: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών και ένα πρόγραμμα Μάστερ στο τέλος της σταδιοδρομίας.

Η ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων επιτρέπει την κατάρτιση επαγγελματιών ικανών να προσαρμοστούν και να επιτύχουν σε ένα ολοένα και πιο δυναμικό περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, οι εμπορικοί μηχανικοί του Πανεπιστημίου Adolfo Ibáñez «εκπαιδεύονται για την επίλυση προβλημάτων που δεν υπάρχουν ακόμα».114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
 • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Το Executive MBA LATAM είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης που διεθνοποιεί και προωθεί τη σταδιοδρομία των συμμετεχόντων, δημιουργώντας άμεση αξία για τις οργανώσεις ... [+]

Το Executive MBA LATAM είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης που διεθνοποιεί και προωθεί τη σταδιοδρομία των συμμετεχόντων, δημιουργώντας άμεση αξία για τις οργανώσεις τους.

Χαρακτηρίζεται ως το μοναδικό με ευρεία και αποκλειστική εστίαση στη Λατινική Αμερική, σε ένα μείγμα αρθρωτών μορφών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες με τουλάχιστον 5 με 6 χρόνια διοικητικής εμπειρίας, οι οποίοι έχουν την ανησυχία να δουν τη Λατινική Αμερική ως αγορά και να αναζητήσουν νέους ορίζοντες στην καριέρα ή την οργάνωσή τους.... [-]

Χιλή Peñalolén
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Γίνετε ηγέτης για να αντιμετωπίσετε μελλοντικές προκλήσεις. Στο Full Time MBA σας δίνουμε την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να γίνει ένας ηγέτης ικανός να αντιμετωπίσει το μ ... [+]

Θέλετε να κάνετε τη διαφορά;Χρησιμοποιήστε την επαγγελματική σας εμπειρία και ενισχύστε την ηγεσία σας για να κάνετε ένα άλμα στην καριέρα σας.Κατανοήστε τη δυναμική των αγορών και τις οικονομικές, κοινωνικοπολιτικές και τεχνολογικές αλλαγές.Αναπτύξτε τις ικανότητες διαχείρισης, μάθετε εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να αξιολογήσετε και να αντιμετωπίσετε με απόλυτη εμπιστοσύνη τις επιχειρηματικές προκλήσεις.Αυξήστε την αυτογνωσία σας και αναπτύξτε την ηθική σας πυξίδα για να πλοηγηθείτε στα διαχειριστικά διλήμματα.Επωφεληθείτε από την εξατομικευμένη μάθηση και ένα πρόγραμμα προσωπικής καθοδήγησης, μοιράζοντας εμπειρίες και γνώσεις με μια επιλεγμένη ομάδα εξαιρετικών συναδέλφων και κορυφαίων διεθνών στελεχών.Ζήστε μια πραγματική διαδικασία αλλαγής και μετασχηματισμού.Συμμετέχετε σε ένα από τα σημαντικότερα δίκτυα στελεχών στη Λατινική Αμερική.Ένα ιδιαίτερα επιλεκτικό και μετασχηματιστικό πρόγραμμα10 μήνες εντατικής μελέτης που συνδυάζει πρωτοποριακές γνώσεις, ατομικά σεμινάρια παρακολούθησης και διεθνή συμβουλευτικά προγράμματα με κορυφαίες εταιρείες στο Latam.Εξατομίκευση του προγράμματος μέσω επιλογών, τομεακών προγραμμάτων και διεπιστημονικών εργαστηρίων.Διεθνές ταξίδι για να μάθετε για τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις, να κατανοείτε την εξέλιξη των αγορών, να συζητάτε νέα αναδυόμενα επιχειρηματικά μοντέλα και να τα προσαρμόζετε στη διαχείριση των ενδιαφερομένων.Η ατομική και ομαδική καθοδήγηση εστιάστηκε στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη για να προωθήσει μια επιχειρηματική νοοτροπία, δεξιότητες, αυτογνωσία και ηγεσία.Ένα επιλεκτικό και μετασχηματιστικό πρόγραμμα για επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.Χαρακτηριστικά29... [-]
Χιλή Peñalolén
Μάρτιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Παγκόσμιο MBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Το πολυεθνικό MBA έχει περισσότερα από 10 χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας στην αγορά και θεωρείται από τους πτυχιούχους ως το καλύτερο MBA για ανώτερα στελέχη της περιοχής. ... [+]

Το πολυεθνικό MBA έχει περισσότερα από 10 χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας στην αγορά και θεωρείται από τους πτυχιούχους ως το καλύτερο MBA για ανώτερα στελέχη της περιοχής. Αυτό το πρόγραμμα διπλού πτυχίου με ESADE αποτελείται από 8 ενότητες 1 εβδομάδα κάθε 2 μήνες και λαμβάνει χώρα μεταξύ του αναπτυγμένου και του αναδυόμενου κόσμου.

Το πρόγραμμα είναι αποδιοργανωτικό και διαρθρώνεται γύρω από τα 8 στάδια της διαδικασίας δημιουργίας και εκτέλεσης επιχειρηματικών στρατηγικών.... [-]

Χιλή Peñalolén
Δεκέμβριος 2019
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad