Sciences Po Tunis

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαπιστεύσεις & Συνεργασίες

Το Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών στην Τύνιδα αναπτύσσει συνεργασίες κύρους έργα σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς και φορείς, η Διεθνής Ένωση Πολιτικών Επιστημών, η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Διεθνής Σύνδεσμος Κοινωνιολόγων και της Γαλλικής Ένωσης Πολιτική επιστήμη.

Συνέδρια, συναντήσεις, ανταλλαγές και τις παρεμβάσεις των καθηγητών και των εμπειρογνωμόνων, οργανώνονται στο σχολείο σε συνεργασία με ιδρύματα, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια εταίρους του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών στην Τύνιδα.

Τα προγράμματα του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας στην Τυνησία, αλλά και από τις EABHES, Ευρωπαϊκό Accriditation Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, επιτρέποντας ευρωπαϊκά και διεθνή αναγνώριση.

η EABHES είναι φορέας πιστοποίησης που επιτρέπει την εφαρμογή των ευρωπαϊκών συστάσεων για résulatant τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Διακήρυξης της Μπολόνια στις 19 Ιουνίου, 1999 και πληροί τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που καθορίζονται από το διοικητικό της συμβούλιο.

Η κινητικότητα των φοιτητών στο εξωτερικό:

Διεθνής διαφάνεια επιβεβαιώνεται από την κινητικότητα που προσφέρει στους φοιτητές μας την ευκαιρία να περάσουν ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο στο εξωτερικό στο Sciences Po στη Γαλλία και τα συνεργαζόμενα σχολεία και τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Το Ευρωπαϊκό πλαίσιο του πανεπιστημίου επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν σε ένα διεθνές περιβάλλον, επιτρέποντάς της να ανοιχτεί στον κόσμο και να μάθουν για άλλους πολιτισμούς μέσω των προγραμμάτων που αναπτύσσονται σε συνεργασία με τους εταίρους και την κατάρτιση μας rependant τους κανόνες και τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών σχολείων.

Κάθε χρόνο, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Τύνιδας καλωσορίζουν τους μαθητές διαφορετικών εθνικοτήτων, η οποία επιτρέπει στον μαθητή να εξελιχθεί και σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο.

Διεπιστημονικά προγράμματα και καινοτόμες παιδαγωγικές

Μια διεπιστημονική εκπαίδευση:

Η διδασκαλία που αναπτύχθηκε στο Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών της Τύνιδας, συνδέεται με μια ελίτ λειτουργία της κατάρτισης που περιλαμβάνει τις νέες οικονομικές και γεωπολιτικές θέματα της στιγμής.

Διδασκαλία τροφοδοτείται από την έρευνα αριστείας, την κουλτούρα και μια διεπιστημονική προσέγγιση στη νομοθεσία των κοινωνικών επιστημών, που συγκεντρώνει πολιτικές επιστήμες στην οικονομία, τη διαχείριση και τις πληροφορίες επικοινωνίας.

Ένα επαγγελματικό πρόγραμμα:

Αξιωματούχοι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία με τη μορφή διαλέξεων και απευθύνονται εργασία, εποπτεύουν τους μαθητές κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους και την πρόσληψη στο τέλος της εκπαίδευσής τους.

Η έρευνα και η παιδαγωγική καινοτομία:

Στην πλευρά των το Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών της ΤύνιδαςΤο Κέντρο Ερευνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Τύνιδας προσφέρει ένα χώρο προβληματισμού και εργασίας για τους ερευνητές καθηγητές, φοιτητές και επαγγελματίες των οποίων στόχος είναι να συμβάλει στη νέα οικονομική, πολιτική και κοινωνικά δικαιώματα στην Τυνησία και την σε διεθνές επίπεδο.

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και τους διεθνείς οργανισμούς-εταίρους του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών της Τύνιδας συμμετέχει ενεργά στην έρευνα και είναι ένα σημαντικό συστατικό της ανάπτυξης.

Η κοινωνία των πολιτών, ΜΚΟ, ιδρύματα και ενώσεις συμβάλλουν επίσης σε διάφορα προγράμματα του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών στην Τύνιδα.

Elite, Think Tank Sciences Po Τύνιδα:

«Elite» είναι ένα εργαστήριο ιδεών από την ομάδα του Πολιτικών Σπουδών Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Τύνιδας (πρώτη Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών στην Τυνησία), σε συνεργασία με το Διεθνές Δίκτυο Πολιτικών Επιστημών, «Διεθνής Πολιτική επιστήμη Ένωση «και κορυφαία ακαδημαϊκά συνεργασίας.

Μετά την επιτυχία του διεθνούς συνεδρίου «Σκεπτόμενος την επανάσταση της Τυνησίας», της 14ης Ιανουαρίου 2017 που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πολιτικών Τύνιδας, Think Tank «Elite» ανακοινώθηκε η εξασφάλιση της συνέχειας την έρευνα και την παρακολούθηση του έργου των θεμάτων του συνεδρίου με τη συμμετοχή των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των ερευνητών από το Ινστιτούτο d'Etudes Politiques de Tunis, καθώς και των επαγγελματιών και της κοινωνίας των πολιτών να σκεφτούμε όχι μόνο για την επανάσταση Τυνησία, αλλά και να σκεφτούμε για το μέλλον της Τυνησίας.

"Elite" ενδιαφέρεται για την πολιτική, κοινωνική και οικονομικά προβλήματα της επανάστασης και εξετάζει τα θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία της δημοκρατικής μετάβασης στις εθνικές και διεθνείς διαστάσεις του, και μια εσωτερική άποψη και τον συνέκρινε με το οργάνωση της εργασίας και σκέψης εργαστήρια για να βελτιώσει την προσέγγιση και δράση στη δημόσια πολιτική? ένα σημαντικό μοχλό για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη στην Τυνησία.

Ένα ποιοτικό περιβάλλον

Με ένα σύγχρονο και ευχάριστο πανεπιστημιούπολη, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο βρίσκεται στα προάστια της Καρχηδόνας στις όχθες της λίμνης της Τύνιδας, στο νέο τομέα δραστηριότητας της Khair-Εντίν, κοντά στο Sidi BouSaid, Salammbo και ιστορικά μνημεία Καρχηδόνα και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Τυνησία Καρχηδόνα.

Η πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Τύνιδας περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με προβολείς βίντεο και διαδραστικούς πίνακες, μια σύνδεση στο Internet μέσω οπτικής ίνας, αίθουσες συνεδριάσεων, μια παραδοσιακή βιβλιοθήκη, ένα μεγάλο εργαστήριο υπολογιστών, ένα cyber cafe, ένα ιατρείο και χώρους φοιτητών εντός και έξω από το κτίριο.

υπηρεσίες:

  • πρακτικής άσκησης και καθοδήγηση Γραφείο
  • Γραφείο Βοήθειας για τους ξένους φοιτητές
  • φοιτητές Intranet
  • εικονική βιβλιοθήκη
  • φοιτητές Club και Αποφοίτων
  • αθλητικό κέντρο εταίρος σε κοντινή απόσταση Πανεπιστήμιο

Κοινοτική ζωή:

Ο σύλλογος προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εμπλακούν στη ζωή των φοιτητών και σε διάφορους τομείς: το σπίτι των διεθνών φοιτητών? συνέδρια? διεθνές περιβάλλον? Τζούνιορ επιχειρήσεων? πολιτιστική ξενάγηση? μουσική? φωτογραφία? αθλητισμός ...

Συνέδρια και έργα:

Για να αναπτυχθεί η αναλυτική και την ηγεσία, τα σχολεία στην Τύνιδα Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διοργανώνει τακτικά συνέδρια και ακαδημαϊκά εργαστήρια. Επιχειρηματική έργα οργανώνονται επίσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο της Τύνιδας και σε διεθνές επίπεδο, σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά σχολεία των πανεπιστημιακών εταίρων.

Τοποθεσίες

Τυνίδος

Université Européenne de Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III. 2015

Τυνίδος, Τυνίδος, Τυνησία
Ιστότοπος

Ask a Question

Άλλη