Europe de COM

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Επιτροπή Διαχείρισης Ευρώπη Ινστιτούτο Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Σχολείου της Τύνιδας, αναδύεται ως ένα ευρύ δίκτυο ανοιχτή επικοινωνία με κύρος και ισχυρές συνεργασίες.

Τα μέσα επικοινωνίας αύξηση και τη διαφοροποίηση. Ανακοίνωση γίνεται προσανατολισμένη προς την τεχνολογία και την καινοτομία: Έτσι Στην Ευρώπη Com προσφέρει ένα παγκόσμιο όραμα της επικοινωνίας, ένα ζωντανό ανοιχτό σχολείο, ένα όραμα που συνεχώς ανανεώνεται.

Να είστε δημιουργικοί, καινοτόμα γνώση, την ομαδική εργασία και τη γνώση για να πάρουν αποφάσεις είναι δεξιότητες που μαθαίνονται σε ανοιχτό σχολείο της επικοινωνίας και για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Η τακτική των ανταλλαγών με το επάγγελμα τροφοδοτεί παιδαγωγική να εκπαιδεύσει επικοινωνίας του αύριο και να αρθρώσει τις γνώσεις τους με αυτές τις πρακτικές.

Χάρη στην ισχυρή διαπολιτισμικές δεξιότητες και τις γνώσεις της αριστείας, οι απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Com εξελίσσονται σε θέσεις ευθύνης στην Τυνησίασε Ευρώπη και παγκόσμιος.

Ένα ποιοτικό περιβάλλον

Με ένα σύγχρονο και ευχάριστο πανεπιστημιούπολη, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο βρίσκεται στα προάστια της Καρχηδόνας στις όχθες της λίμνης της Τύνιδας, στο νέο τομέα δραστηριότητας της Khair-Εντίν, κοντά στο Sidi BouSaid, Salammbo και ιστορικά μνημεία Καρχηδόνα και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Τυνησία Καρχηδόνα.

Η πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Τύνιδας περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με προβολείς βίντεο και διαδραστικούς πίνακες, μια σύνδεση στο Internet μέσω οπτικής ίνας, αίθουσες συνεδριάσεων, μια παραδοσιακή βιβλιοθήκη, ένα μεγάλο εργαστήριο υπολογιστών, ένα καφέ στον κυβερνοχώρο, θεραπευτήρια και μαθητής χώρους μέσα και έξω από το κτίριο.

υπηρεσίες:

  • πρακτικής άσκησης και καθοδήγηση Γραφείο
  • Γραφείο Βοήθειας για τους ξένους φοιτητές
  • φοιτητές Intranet
  • εικονική βιβλιοθήκη
  • φοιτητές Club και Αποφοίτων
  • αθλητικό κέντρο εταίρος σε κοντινή απόσταση Πανεπιστήμιο

κοινοτική ζωή:
Ο σύλλογος προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εμπλακούν στη ζωή των φοιτητών και σε διάφορους τομείς: το σπίτι των διεθνών φοιτητών? συνέδρια? διεθνές περιβάλλον? Τζούνιορ επιχειρήσεων? πολιτιστική ξενάγηση? μουσική? φωτογραφία? αθλητισμός ...

Συνέδρια και Έργων:
Για να αναπτυχθεί η αναλυτική και την ηγεσία, τα σχολεία στην Τύνιδα Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διοργανώνει τακτικά συνέδρια και ακαδημαϊκά εργαστήρια. Επιχειρηματική έργα οργανώνονται επίσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο της Τύνιδας και σε διεθνές επίπεδο, σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά σχολεία των πανεπιστημιακών εταίρων.

Μια παιδαγωγική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας

Όντας σύμφωνα με την αγορά εργασίας και να δημιουργήσει συνέργεια μεταξύ των φοιτητών και των επιχειρήσεων είναι οι πρώτες αποστολές της ΚΟΑ Ευρώπης να μπορέσουν οι μαθητές μας επικοινωνία, την προσαρμογή, πρόβλεψη και εκτίμηση των οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών.

Η συμμετοχή των επαγγελματιών στο πρόγραμμα σπουδών μας

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, μέσα από σεμινάρια, σεμινάρια και εργαστήρια, οι μαθητές μας να πληρούν τους επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, την ανταλλαγή μαζί τους και να αντιμετωπίσουν τη θεωρητική τους γνώση για την επαγγελματική πρακτική.

Αυτοί οι επαγγελματίες καλούνται στο σχολείο μας θα τους πλαισιώσει κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους και την πρόσληψη στο τέλος της εκπαίδευσής τους.

Σε αυτό το πνεύμα, οι μαθητές μας θα χτίσει όλα αυτά τα χρόνια εκπαίδευσης, επαγγελματικής ταυτότητας σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Η κινητικότητα των φοιτητών στο εξωτερικό και συνεργασίες

Συνεργασίες με μεγάλα ευρωπαϊκά σχολεία επιτρέπουν στους μαθητές μας να περάσουν ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο στο εξωτερικό σε ένα διάσημο πανεπιστήμιο ή μια γνωστή εταιρεία. Αυτό θα τους επιτρέψει να έχουν μια πολυπολιτισμική όραμα της περιοχής ειδικότητας τους, το άνοιγμα προς τον κόσμο, μέσα από την εξοικείωση με έναν άλλο πολιτισμό και να απολαύσετε διεθνή επικύρωση.

η πολυπολιτισμική

Το ευρωπαϊκό πλαίσιο COM Ευρώπη ήδη επιτρέπει στους μαθητές μας να εργαστούν σε ένα διεθνές περιβάλλον μέσω: - Εκπαιδευτικά προγράμματα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους εταίρους μας στο εξωτερικό.

  • Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών σχολείων.

Κάθε χρόνο, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Τύνιδας καλωσορίζει φοιτητές από διαφορετικές εθνικότητες, η οποία επιτρέπει στον μαθητή να εξελιχθεί και σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο.

Διεθνής Διαπίστευση και διπλό πτυχίο

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η διεθνής αναγνώριση των διπλωμάτων Com Ευρώπης έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας στην Τυνησία, αλλά και διαπιστευμένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Διαπίστευσης Ανωτάτων Σχολών Εκπαίδευσης (EABHES) .

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Διαπίστευσης Ανωτάτων Σχολών Εκπαίδευσης (EABHES) είναι ένας οργανισμός πιστοποίησης που επιτρέπει την εφαρμογή των ευρωπαϊκών συστάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που απορρέουν από τη Διακήρυξη της Μπολόνια, της 19ης Ιουνίου 1999 και πληροί τους κανονισμούς και τις διαδικασίες ορίζεται sonconseil Συμβουλίου

Τοποθεσίες

Τυνίδος

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Τυνίδος, Τυνίδος, Τυνησία

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη