European Institute of Applied Science and Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

European Institute of Applied Science and Management (πρώην Πανεπιστήμιο Κεντρικής Βοημίας) κατατάσσεται μεταξύ των νεότερων και των πιο σύγχρονων ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Τσεχική Δημοκρατία. Προσέλκυση σταθερής εισροής νέων φοιτητών από την ίδρυσή της το 2011. Βεβαιώνει τη φήμη του ως εκπαιδευτικού ιδρύματος πρώτης ποιότητας.

· Ως καινοτόμο ινστιτούτο που συνεχώς ευδοκιμεί στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης στους μαθητές μας.

· Όλες οι ακαδημαϊκές έρευνες θα πρέπει να λαμβάνουν σχόλια εντός 48 ωρών. Κάθε μαθητής έχει έναν προσωπικό δάσκαλο για να συμβουλευτεί τυχόν ζητήματα και απορίες (ακαδημαϊκά και επαγγελματικά).

Πιστοποιημένα Ιδρύματα & Προγράμματα Σπουδών

Διαπιστευόμαστε από αναγνωρισμένο οργανισμό διαπίστευσης ASIC στο Ηνωμένο Βασίλειο (Υπηρεσία διαπίστευσης για διεθνή σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια). Η διαπίστευση ASIC είναι ένα εκπαιδευτικό πρότυπο που είναι:

· Εγκρίθηκε από το Ofsted, το συμβούλιο ανώτερης διαπίστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο

· Αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανικής Κυβέρνησης

· Μέλος του BQF (British Quality Foundation)

· Συνεργάτης της ENQA (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Διασφάλισης Ποιότητας)

· Μέλος της NARIC (Εθνικά Κέντρα Πληροφοριών Ακαδημαϊκής Αναγνώρισης)

· Το ASIC αξιολογήθηκε και πληρούσε τις απαιτήσεις του ISO9001: 2015, το οποίο αποτελεί πιστοποίηση για το ακόλουθο πεδίο «Διαπίστευση για εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως»

Έχουμε γίνει μέλος του QISAN (Quality International Study Abroad Network). Προς το παρόν προσφέρουμε νέα προγράμματα πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού.

Πρότυπα αποφοίτων

Υποστηρίζουμε την κριτική προσέγγιση και την αναλυτική σκέψη μεταξύ των μαθητών σε διεπιστημονικό και καινοτόμο περιβάλλον όπου η μόνη σταθερά είναι η μόνιμη αλλαγή. Ως εκ τούτου, στόχος μας είναι να έχουμε αποφοίτους με παγκόσμια, διαπολιτισμική σύνθετη άποψη, οι οποίοι είναι σε θέση να συλλέγουν και να αναλύουν γρήγορα πληροφορίες, οι οποίοι είναι σε θέση να ξεκινήσουν, να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν αλλαγές στην προσωπική και εργασιακή ζωή. Οι τυπικοί απόφοιτοι είναι ένας πολύτιμος παίκτης της ομάδας με ηγετικές ικανότητες.

Εμείς στο EIASM σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξειδικεύσεων για να ευθυγραμμίσετε πλήρως το πτυχίο MBA σας με τους στόχους και τις φιλοδοξίες της καριέρας σας. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια τεράστια ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να αναπτυχθείτε σε νέους χώρους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα των εξειδικεύσεων που προσφέρουμε στο EIASM.

  • Εκτελεστικό MBA
  • MBA στα Οικονομικά
  • MBA στην υγειονομική περίθαλψη
  • MBA σε Real Estate & Development
  • MBA στον τουρισμό, τη φιλοξενία και τη διαχείριση εκδηλώσεων
  • MBA στη διαχείριση φυσικών πόρων

Εστιάζουμε στην επαγγελματική ανάπτυξη των διεθνών φοιτητών μας, με αποτέλεσμα την παροχή όλων των μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα.

Έρευνα Από το 2013, το υποκατάστημά μας που ονομάζεται CBU Research Institute διοργανώνει ετήσιο διεθνές συνέδριο που βρίσκεται σήμερα στο ευρετήριο Thomson Reuters - Web of Science Core και Proquest. Οι λέκτορες δημοσιεύουν περιοδικά με βαθμολογία Scopus και Thomson Reuters σε πολλούς τομείς και εξειδικεύσεις (π.χ. οικονομία, μηχανική, φυσικές επιστήμες, κ.λπ.). Συμπεριλαμβανομένου του Συνεδρίου, δημοσιεύουμε συνολικά τέσσερα ερευνητικά περιοδικά με ευρετήριο του Μελετητή Google, DOAJ, EBSCO, CrossRef και άλλες βάσεις δεδομένων. Υποστηρίζουμε την ανοιχτή πρόσβαση και χρησιμοποιούμε το Open Journal System. Λέκτορες Η μεγάλη πλειοψηφία των καθηγητών μας είναι ειδικοί με εκτεταμένη επαγγελματική ή / και ερευνητική εμπειρία, αφοσιωμένοι στην πρακτικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συνεχώς επίκαιροι και επίκαιροι στη διδασκαλία τους. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό ειδικά για τους μαθητές στα προγράμματα επαγγελματικών πτυχίων (MBA και DBA). Οι μαθητές ηλεκτρονικής μάθησης έχουν πρόσβαση στο Matrix NEO και το Netventic LMS, ένα υπερσύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης που βασίζεται στο cloud που χρησιμοποιούμε για τις διαδικτυακές / μερικές ή πλήρους απασχόλησης διαλέξεις μας.

Παρέχεται σε ένα ευρύ φάσμα γλωσσών. Διαβάζει τέλεια σε κινητές συσκευές και συσκευές tablet.

• Περιβάλλον φιλικό προς το χρήστη για την ανάγνωση εγγράφων, την προβολή βίντεο ή την αναπαραγωγή ήχου.

Μεταξύ άλλων λειτουργιών, διασκέψεις ιστού, ανταλλαγή μηνυμάτων, βιβλιοθήκη πόρων, εργαλεία συνεργασίας, κοινωνική δικτύωση, ενοποίηση με το Google Drive ή iCalender, εύκολη διαχείριση κ.λπ.

Τοποθεσίες

Πράγα

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Πράγα, Πράγα, Τσεχία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+420 608 118 311

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη