Central Bohemia University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή

Η CBU συγκαταλέγεται ανάμεσα στα νεώτερα και τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Τσεχική Δημοκρατία. Προσέλκυση σταθερής εισροής νέων φοιτητών από την ίδρυσή της το 2011. Επιβεβαιώνει τη φήμη του ως εκπαιδευτικού ιδρύματος πρώτης τάξεως. Βρίσκεται στο κέντρο της Πράγας.

 • Ως καινοτόμο πανεπιστήμιο που συνεχώς αναπτύσσεται για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υποστήριξης στους φοιτητές μας.
 • Όλες οι ακαδημαϊκές έρευνες πρέπει να λαμβάνουν ανατροφοδότηση εντός 48 ωρών. Κάθε φοιτητής έχει έναν προσωπικό δάσκαλο για να συμβουλευτεί οποιαδήποτε θέματα και ερωτήματα (τόσο ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά).

Πιστοποιημένο Ίδρυμα

Είμαστε διαπιστευμένοι από αναγνωρισμένο UK Accreditation Agency (υπηρεσία διαπίστευσης ASIC για διεθνή σχολεία, κολέγια & πανεπιστήμια). Τα προγράμματα σπουδών μας και τα βραχυπρόθεσμα μαθήματα είναι διαπιστευμένα είτε από την INTEAS (International Society Accreditation Society) είτε από το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού ή από άλλες αρχές αναγνωρισμένες στην ΕΕ. Έχουμε γίνει μέλος του QISAN (Quality International Study Abroad Network). Προς το παρόν προσφέρουμε νέα πανεπιστημιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα.

Συνεργάτες

Η CBU έχει καθιερωμένο ακαδημαϊκό δίκτυο βασισμένο σε συμφωνίες εταιρικής σχέσης και ανταλλαγής φοιτητών με περισσότερα από 50+ πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Η CBU είναι μέλος του QISAN.

Προγράμματα Σπουδών

CBU προσφέρει προγράμματα σπουδών για πτυχιούχους, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές σε ακαδημαϊκά και MBA προγράμματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

 • MBA Διοικητικών Στελεχών
 • MBA στον Τουρισμό, τη Φιλοξενία και τη Διοργάνωση Εκδηλώσεων
 • MBA στην ανάπτυξη ακινήτων
 • MBA στη διπλωματία και τις διεθνείς σχέσεις
 • MBA στην Υγεία

Έχουμε επικεντρωθεί στην επαγγελματική ανάπτυξη των διεθνών φοιτητών μας, η οποία οδηγεί στην παροχή όλα τα μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα.

Έρευνα

Από το 2013 διοργανώνουμε ετήσιο διεθνές συνέδριο, το οποίο είναι τώρα ευρετηριασμένο σε βάση δεδομένων Thomson Reuters - Web of Science Core και Proquest. Οι λέκτορες δημοσιεύουν σε Scopus και Thomson Reuters αξιολογημένα περιοδικά σε πολλούς τομείς και ειδικότητες (π.χ. οικονομικά, μηχανική, φυσικές επιστήμες, κλπ.) Συμπεριλαμβανομένου του συνεδρίου δημοσιεύουμε τέσσερα ερευνητικά περιοδικά που έχουν αναπροσαρμοστεί στο Google scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef και σε άλλες βάσεις δεδομένων. Υποστηρίζουμε την ανοικτή πρόσβαση και χρησιμοποιούμε το Open Journal System.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Η πλειοψηφία των καθηγητών μας είναι ειδικοί με εκτεταμένη επαγγελματική και / ή ερευνητική εμπειρία, αφοσιωμένοι στην πρακτικότητα, που σημαίνει ότι είναι συνεχώς τρέχουσες και επίκαιρες στη διδασκαλία τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους φοιτητές στα επαγγελματικά πτυχιακά προγράμματα (MBA και DBA).

E-Learning Οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο Matrix NEO, το state-of-the-art σύστημα που βασίζεται στο cloud e-learning που χρησιμοποιούμε για τις διαλέξεις μας στο διαδίκτυο και στο πλήρες ωράριο.

 • Παρέχεται σε ευρύ φάσμα γλωσσών. Τέλεια διαβάζει σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet.
 • Φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον για την ανάγνωση εγγράφων, την προβολή βίντεο ή την αναπαραγωγή ήχου.
 • Μεταξύ άλλων λειτουργιών, web conferencing, ανταλλαγή μηνυμάτων, βιβλιοθήκη πόρων, εργαλεία συνεργασίας, κοινωνική δικτύωση, ενοποίηση με το Google Drive ή iCalender, εύκολη διαχείριση κλπ.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μονοετή EMBAs » Όψη Μονοετή MBAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές EMBA

Executive MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Τσεχία Πράγα +1 περισσότερα

[+]

Μεθοδολογία έρευνας (γραπτή διατριβή, Word και Excel) Λογιστική Εμπορία Ανθρώπινο δυναμικό Διαχείριση Μάθημα δικαίου ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Χρηματοδότηση εταιρειών και έργων Χρηματοπιστωτικές αγορές και κρίσεις Οικονομική ανάλυση Διαχείριση έργου Επιχειρηματικές προσομοιώσεις Capsim (δύο Σαββατοκύριακα)

Έχετε επιπλέον 26 ώρες συμβουλευτικών υπηρεσιών στην τσέπη!... [-]


Μονοετές MBA

Mba στην ακίνητη περιουσία και την ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Τσεχία Πράγα +1 περισσότερα

MBA στην ακίνητη περιουσία και την ανάπτυξη έχει σχεδιαστεί για τους εμπειρογνώμονες που εργάζονται στον τομέα των ακινήτων. [+]

Ένα έτος, επεκτάσιμη

Μάθημα δικαίου ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Διαχείριση έργου Χρηματοδότηση έργων και επιλογές χρηματοδότησης ακινήτων Εκτίμηση ακινήτων Διαχείρηση εγκατάστασης Κατασκευή και αρχιτεκτονική

Περισσότερες πληροφορίες

http://www.cbuni.cz/mba-in-real-estate/#1476020744926-53f2f2cf-fcec/

[-]

MBA στην Υγεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Τσεχία Πράγα

[+]

Ένα έτος, επεκτάσιμη

Εμείς θα σας διδάξει

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση [-]

MBA στον τομέα του τουρισμού, της φιλοξενίας και της διαχείρισης εκδήλωση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Τσεχία Πράγα

Αν σκοπεύετε να εργαστούν ή εργάζονται πραγματικά στη βιομηχανία το πρόγραμμα αυτό θα σας φέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να πετύχει σε αυτό. [+]

Ένα έτος, επεκτάσιμη

Απαιτήσεις: Πτυχίο, ή πρακτική εμπειρία στη βιομηχανία τουλάχιστον 3 ετών και IELTS 6 (συνιστάται)

Modular σύστημα για πολυάσχολους & ταξίδια διαχειριστές: τέσσερις ενότητες (1-2 εβδομάδες) σε ένα έτος

Τελικό πρόγραμμα: Μαθαίνοντας κατά τη διάρκεια μόνο επιλεγμένα Σαββατοκύριακα, με τις θεωρήσεις μελέτη έργου επιτρέπεται τουρισμός είναι πολύ συγκεκριμένη περιοχή που απαιτεί ειδικές δεξιότητες. καθηγητές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα ο οποίος μπορεί να σας διδάξει όλα τα ιδιαιτερότητες. Ο Ιωάννης Παύλος ΙΙ Καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούμπλιν έχει σχεδόν 14.000 φοιτητές σε όλα τα επίπεδα σπουδών.... [-]


Επικοινωνία

Central Bohemia University

Διεύθυνση Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Πράγα, Τσεχία
Ιστοσελίδα http://www.cbuni.cz/
Τηλέφωνο +420 608 118 311