41 North Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ

41 North Business School ιδρύθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2017 ως εταιρεία με την επωνυμία 41 North Business School Eğitim AŞ με έδρα την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Εκτός από την ανοικτή δομή εγγραφής για εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης εκτελεστικών, το διεθνές σχολείο επιχειρήσεων προσφέρει DBAs, Executive MBAs και Masters στη Διοίκηση. 41 Η κύρια εστίαση του Βορρά αποτελείται από δύο θεμελιώδη θέματα: την ηγεσία και την τεχνολογία. Επιπλέον, η σχολή επιχειρήσεων παρέχει μια διεπιστημονική πλατφόρμα για τη συζήτηση μεταξύ κοινωνίας, επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών κύκλων.

"Ο ορισμός της επιτυχίας στον κόσμο της επιχείρησης σήμερα δεν είναι πλέον ο ίδιος"

Τα συμβατικά επιχειρηματικά μοντέλα, οι κάθετες οργανωτικές δομές και οι παραδοσιακές μορφές ηγεσίας καταστρέφονται από τις καταστροφικές αλλαγές στην τεχνολογία και τα κοινωνικά πρότυπα. Η ανάγκη να επενδύσετε στον εαυτό σας είναι το μόνο πράγμα που παραμένει αμετάβλητο. Βασισμένο στην Κωνσταντινούπολη, στο επίκεντρο του εμπορίου σε δύο ηπείρους, η 41 North Business School εμπνέει και βοηθά τα στελέχη να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να μεταμορφωθούν σε μια σύγχρονη

ηγέτης. 41 North Business School , σε συνεργασία με τα κορυφαία σχολεία στον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας κλπ. Βρείτε μας όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, κατά μήκος του 41ου Βορρά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ

Επιχειρηματικό σχολείο και εκπαιδευτικό ίδρυμα στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής στην Κωνσταντινούπολη. Το κτίριο FERKO είναι ένα συγκρότημα ευγενών σχεδίων.

41 North Business School βρίσκεται στο 1. Levent στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου και περιβάλλεται από παγκόσμια έδρα επιχειρήσεων, μοντέρνα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, γκαλερί, αίθουσες συναυλιών και κέντρα επιδόσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LEADERSHIP

Πιστεύουμε ότι η ηγεσία είναι μια τέχνη και μια επιστήμη που ενσωματώνει τη χρήση όχι μόνο μιας ορθολογικής προσέγγισης αλλά και μιας συναισθηματικής σχέσης.

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις ικανότητες αυτο-ευαισθητοποίησης των ηγετών που εκπαιδεύουμε ώστε να αναπτύξουν όχι μόνο τις εξωτερικές σχέσεις με τους πελάτες, τους προμηθευτές, την κυβέρνηση και τους επενδυτές, αλλά και τις εθιστικές σχέσεις τους μέσα στις δικές τους οργανώσεις. Ενδυναμώνουμε τις δυνατότητες διαχείρισης αλλαγών. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό με τη διαχείριση του ανταγωνισμού. Ως εκ τούτου, η έλλειψη μπορεί να απειλήσει την ίδια την επιβίωση της εταιρείας. Οι ηγέτες πρέπει να φέρνουν ενεργά και σταθερά νέα ενέργεια στις ομάδες τους, να εγκαθιστούν εμπιστοσύνη και να αγκαλιάζουν τις αλλαγές. Η έρευνά μας είναι για ηγέτες που έχουν ανοιχτό μυαλό για μάθηση.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΡΚΟΥ

Εκπαιδευτική εμπειρία

Οι διαδικασίες μάθησης και η σχετική τεχνολογία έχουν αλλάξει δραστικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν είναι πλέον αρκετό να συγκεντρώνουν στελέχη από καιρό σε καιρό, πρέπει να εκπαιδεύονται για να ενορχηστρώσουν νικηφόρες παραστάσεις σε πραγματικό χρόνο και στη δουλειά.

Η βιομηχανία εκμάθησης μας παρέχει πολλά συναρπαστικά και νέα μοντέλα και τεχνικές μάθησης. 41 Βόρεια θα φέρει τα τελευταία στους πελάτες τους.

Προσαρμοσμένα προγράμματα

Δεν υπάρχουν δύο οργανισμοί οι ίδιοι.

Είστε έτοιμοι για ψηφιοποίηση; Τι σημαίνουν η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η Ρομποτική για την επιχείρησή σας; Νιώθετε την ανάγκη επείγουσας εξωτερικής και ειδικής βοήθειας; Αν ναι, 41 ο Βορράς είναι ο σωστός συνεργάτης.

Δεν υπάρχουν δύο οργανώσεις, ούτε τα προγράμματα κατάρτισης και ανάπτυξης. 41 Ο Βορράς δεν προωθεί ούτε πωλεί προ-συσκευασμένα προγράμματα ανάπτυξης διαχείρισης. Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε οργανισμό για να αναπτύξουμε λύσεις μάθησης που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Το 41 North θα συνεργαστεί με διάφορα διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο τελευταίο και σύγχρονο περιβάλλον διδασκαλίας / εκμάθησης στις οργανώσεις πελατών μας. Συγκεκριμένα, θα επικεντρωθούμε σε δημιουργικές μορφές ηγεσίας. την ψηφιοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τις ανάμεικτες εκδόσεις της ανάπτυξης της διαχείρισης της θέσης εργασίας.

41 Βόρεια Campus

Οι τάξεις μας πραγματοποιούνται στο επιχειρηματικό κέντρο Ferko Signature, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής και κοινωνικής περιοχής της Κωνσταντινούπολης στη λεωφόρο Levent Buyukdere και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογική υποδομή υψηλής τεχνολογίας.

Οι τάξεις μας πραγματοποιούνται στο επιχειρηματικό κέντρο Ferko Signature, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής και κοινωνικής περιοχής της Κωνσταντινούπολης στη λεωφόρο Levent Buyukdere και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογική υποδομή υψηλής τεχνολογίας.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι βολική για να προσεγγίσετε μέσω δρόμων πρόσβασης και υπόγειων πεζόδρομων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν συνδέσεις μετρό, μετρό και πεζούς. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα σας, καθιστώντας το μαθησιακό σας περιβάλλον πιο ευχάριστο με επιτόπιες ανέσεις, όπως τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε χώρους στάθμευσης, υπηρεσίες επαγγελματικών θυρωρείων, καφετέριες, εστιατόρια και ζωντανά πάρκα για κοινωνικές δραστηριότητες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη EMBA » Όψη DBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 18 μήνες June 2019 Τουρκία Istanbul

Υπάρχουν τρία κρίσιμα στοιχεία που ζυγίζουν σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία ενός έμπειρου διευθυντή να εγγραφεί σε ένα πρόγραμμα EMBA. Αυτά είναι (Α) ΚΑΡΙΕΡΑ αποτέλεσμα μετά την αποφοίτηση? (Β) ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ κατά τη διάρκεια του προγράμματος και (Γ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της σχολής των επιχειρήσεων. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Βασικά στοιχείαΗμερομηνία: Ιούνιος 2019Γλώσσα: ΑγγλικάΤοποθεσία: Κωνσταντινούπολη. Βερολίνο, Παρίσι, ΓκρενόμπλΔιάρκεια: 18 μήνες, μερικής απασχόλησης / 4 ημέρες το μήνα Πέμπτη απόγευμα, ΠαρασκευήΠιστωτικές μονάδες: Master (120 μονάδες ECTS)Τιμή: 25 000 Ευρώσύνοψη προγράμματος

Όπου η διοίκηση, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα συναντιούνται!

Πρόγραμμα Ακαδημαϊκός Ιδιοκτήτης: Grenoble Ecole de Management (Γκρενόμπλ - Γαλλία)Πιστοποίηση: Τριπλή-Διαπιστευμένη, AMBA, EQUIS, AACSB. Η Grenoble Ecole de Management είναι μία από τις λίγες σχολές επιχειρήσεων (1% των σχολείων παγκοσμίως) που κατέχουν τις τρεις διαπιστεύσεις που διακρίνουν τις κορυφαίες διεθνείς σχολές επιχειρήσεων.Σχολικές κατατάξεις: Η GEM κατέλαβε την 21η θέση στις Ευρωπαϊκές Σχολές Επιχειρήσεων (2017)Κατάταξη προγραμμάτων: Μερική απασχόληση Το πρόγραμμα MBA κατατάσσεται στην 64η θέση παγκοσμίως, το πρόγραμμα κατατάσσεται επίσης στην 28η θέση στην Ευρώπη και στην 5η θέση στη Γαλλία (2017)ΣΧΟΛΗ... [-]

Βίντεο

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Επικοινωνία

Διεύθυνση Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Τουρκία