41 North Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη Σχολή Επιχειρήσεων μας

Προσφέρουμε εξατομικευμένα εκτελεστικά προγράμματα εκπαίδευσης, το διεθνές σχολείο επιχειρήσεων προσφέρει DBAs, Executive MBAs. 41 Η κύρια εστίαση του Βορρά αποτελείται από δύο θεμελιώδη θέματα: την ηγεσία και την τεχνολογία. Επιπλέον, η σχολή επιχειρήσεων παρέχει μια διεπιστημονική πλατφόρμα για τη συζήτηση μεταξύ κοινωνίας, επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών κύκλων.

Προσαρμοσμένα προγράμματα

Εάν εργάζεστε επί του παρόντος και δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, αλλά εσείς επιδιώκετε υψηλότερη θέση; Είστε έτοιμοι για ψηφιοποίηση; Τι σημαίνουν η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η Ρομποτική για την επιχείρησή σας; Νιώθετε την ανάγκη επείγουσας εξωτερικής και ειδικής βοήθειας; Αν ναι, 41 ο Βορράς είναι ο σωστός συνεργάτης.

Το 41 North θα συνεργαστεί με διάφορα διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο τελευταίο και σύγχρονο περιβάλλον διδασκαλίας / εκμάθησης στις οργανώσεις πελατών μας. Συγκεκριμένα, θα επικεντρωθούμε σε δημιουργικές μορφές ηγεσίας. την ψηφιοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τις ανάμεικτες εκδόσεις της ανάπτυξης της διαχείρισης της θέσης εργασίας.

Σχετικά με την τοποθεσία μας

Επιχειρηματική περιοχή της Κωνσταντινούπολης

Βασισμένο στην Κωνσταντινούπολη, στο επίκεντρο του εμπορίου σε δύο ηπείρους, η 41 North Business School εμπνέει και βοηθά τα στελέχη να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να μετατραπούν σε σύγχρονο ηγέτη. 41 North Business School , σε συνεργασία με τα κορυφαία σχολεία στον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας κλπ. Βρείτε μας όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, κατά μήκος του 41ου Βορρά.

Επιχειρηματικό σχολείο και εκπαιδευτικό ίδρυμα στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής στην Κωνσταντινούπολη. Το κτίριο υπογραφής FERKO είναι ένα συγκρότημα ευγενών σχεδίων.

41 North Business School στην Κωνσταντινούπολη - Levent είναι:

  • Στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου
  • Περιβάλλεται από την έδρα της παγκόσμιας εταιρείας
  • Σύγχρονα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, γκαλερί, αίθουσες συναυλιών και κέντρα επιδόσεων.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι βολική για να προσεγγίσετε μέσω δρόμων πρόσβασης και υπόγειων πεζόδρομων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν συνδέσεις μετρό, μετρό και πεζούς. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα σας, καθιστώντας το μαθησιακό σας περιβάλλον πιο ευχάριστο με επιτόπιες ανέσεις, όπως τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε χώρους στάθμευσης, υπηρεσίες επαγγελματικών θυρωρείων, καφετέριες, εστιατόρια και ζωντανά πάρκα για κοινωνικές δραστηριότητες.

Σχετικά με την Ηγεσία

Πιστεύουμε ότι η ηγεσία είναι μια τέχνη και μια επιστήμη που ενσωματώνει τη χρήση όχι μόνο μιας ορθολογικής προσέγγισης αλλά και μιας συναισθηματικής σχέσης.

Εκπαιδευτική εμπειρία

Οι διαδικασίες μάθησης και η σχετική τεχνολογία έχουν αλλάξει δραστικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν είναι πλέον αρκετό να συγκεντρώνουν στελέχη από καιρό σε καιρό, πρέπει να εκπαιδεύονται για να ενορχηστρώσουν νικηφόρες παραστάσεις σε πραγματικό χρόνο και στη δουλειά.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη EMBA » Όψη DBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 18 μήνες June 2019 Τουρκία Istanbul

Υπάρχουν τρία κρίσιμα στοιχεία που ζυγίζουν σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία ενός έμπειρου διευθυντή να εγγραφεί σε ένα πρόγραμμα EMBA. Αυτά είναι (Α) ΚΑΡΙΕΡΑ αποτέλεσμα μετά την αποφοίτηση? (Β) ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ κατά τη διάρκεια του προγράμματος και (Γ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της σχολής των επιχειρήσεων. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Βασικά στοιχείαΗμερομηνία: Ιούνιος 2019Γλώσσα: ΑγγλικάΤοποθεσία: Κωνσταντινούπολη. Βερολίνο, Παρίσι, ΓκρενόμπλΔιάρκεια: 18 μήνες, μερικής απασχόλησης / 4 ημέρες το μήνα Πέμπτη απόγευμα, ΠαρασκευήΠιστωτικές μονάδες: Master (120 μονάδες ECTS)Τιμή: 25 000 Ευρώσύνοψη προγράμματος

Όπου η διοίκηση, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα συναντιούνται!... [-]


Βίντεο

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Επικοινωνία

Διεύθυνση Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Τουρκία