University College Of The Caribbean

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση

Το University College of the Caribbean είναι μια ιδιωτική University College που προσφέρει μαθήματα στο πτυχίο, Συνεργάτης, Bachelor, Masters και τα επίπεδα της εκπαίδευσης. Βασικούς τομείς της εστίασης μας είναι στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική και Δίκαιο.

ιστορία

Το 2002, το Ινστιτούτο Διοικητικής Επιστήμης (IMS - est Ιανουάριος 1992), απέκτησε το Ινστιτούτο Διοίκησης και Παραγωγής, (IMP - est Ιαν. 1976) να αποτελούν τη μεγαλύτερη κοινοπραξία ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Τζαμάικα. Η συγχώνευση δημιούργησε η University College της Καραϊβικής (UCC). UCC έγινε η μητρική οργάνωση το 2004. Η νέα οντότητα σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριδας (ΜΧΠ), το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (UF), και Florida State University (FSU) και στη συνέχεια ξεκίνησε μια σημαντική πρωτοβουλία να ξεκινήσει μια σειρά από προγράμματα νέων επιχειρήσεων, της τεχνολογίας των πληροφοριών και στην εκπαίδευση των μηχανικών στην Τζαμάικα , η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2005. Τον Μάιο του 2008, η UCC χορηγήθηκε άδεια για να προσφέρει το Δίπλωμα του νόμου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Σήμερα, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Bachelor of Laws, το Bachelor of Science στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική και το Bachelor of Science στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική παραδίδονται επίσης / προσφέρονται σε UCC.

Ο κύριος στόχος του UCC επικεντρώνεται στην περαιτέρω την ετοιμότητα των αποφοίτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των επαγγελματιών μεσαίου επιπέδου με κάποιο βαθμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την είσοδο, ή για ανοδική κινητικότητα στην επιχείρηση ή τον κλάδο. Από την ίδρυσή της (UCC / IMS / ΟΘΠ), περίπου 65.000 άτομα έχουν αποφοιτήσει με επιτυχία από διάφορα προγράμματα του. Επί του παρόντος, η οργάνωση έχει ετήσιο μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης φοιτητικού πληθυσμού (κυρίως οι επαγγελματίες που εργάζονται) από περίπου 4.000 και άριστα καταρτισμένο και έμπειρο διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του 192 και 250 αντίστοιχα για την υποστήριξη όλων των προαναφερθέντων προγραμμάτων.

Εγγραφή

Το University College of the Caribbean είναι εγγεγραμμένη και αναγνωρισμένη και πολλά από τα προγράμματά του είναι διαπιστευμένο από το Πανεπιστήμιο του Συμβουλίου της Τζαμάικα (UCJ), τον επίσημο φορέα διαπίστευσης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Τζαμάικα και είναι μέλος της Κοινοπολιτείας και της ΟΑΚ κοινοπραξίες πανεπιστημίων, η Αμερικανικό Συμβούλιο για την εκπαίδευση (ACE) και η Διεθνής Ένωση των προέδρων πανεπιστημίων (IAUP).

Business Model

UCC έχει την έδρα της σε 17 Worthington Λεωφόρο με πανεπιστημιουπόλεις δορυφόρου στο Old Hope Road και την Oxford Terrace θέσεις στο Κίνγκστον και πέντε περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις σε τοποθεσίες στο Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-Mar και May Pen. UCC έχει αρχίσει την επέκτασή της στην περιοχή της Ανατολικής Καραϊβικής μέσα από την παράδοση της σε απευθείας σύνδεση προγραμμάτων της, συγκεκριμένα στην Αντίγκουα & Μπαρμπούντα, Άγιος Βικέντιος & Γρεναδίνες, Γρενάδα, Ντομίνικα και τα Turks & Caicos.

UCC, μέσω της θυγατρικής της, IMS, έχει καθιερωθεί ως το περιφερειακό κέντρο στην Καραϊβική κατά κύριο λόγο για την εισαγωγή και την εξαγωγή των ανωτάτων εκπαιδευτικών υπηρεσιών και προγραμμάτων (δηλαδή προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία μόνο) που προσφέρονται από δύο κύριους εταίρους της στο εξωτερικό, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριδας και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. UCC μέσω της ΟΘΠ είναι ο αρμόδιος φορέας για την ανάπτυξη και την παράδοση των τοπικών και αυτοχθόνων επαγγελματικά πιστοποιητικά, συνεργάτης και πτυχία bachelor για την τοπική αγορά της Τζαμάικας.

διακυβέρνηση

UCC λειτουργεί υπό την προεδρία του Δρ Winston Adams και Διευθύνων Σύμβουλος, η κα Geraldine Adams και διοικείται από έναν αναπληρωτή πρόεδρο και μια ομάδα Αντιπρόεδροι, Διευθυντές και στους Διευθυντές, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών που κατέχουν διδακτορικά διπλώματα που έχουν τα προσόντα σε διάφορους επιστημονικούς κλάδους. UCC απασχολεί επίσης και συνεχώς αναπτύσσει ένα σύστημα διαχείρισης με στόχο να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα των παραδοτέων του βελτιώνεται καθώς ο θεσμός αναπτύσσεται, προκειμένου να διασφαλιστούν τα βέλτιστα αποτελέσματα των φοιτητών και των ενδιαφερομένων μερών.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η έννοια University College είναι βαθιά ριζωμένη στην φιλοσοφία της εκπαίδευσης βασίζεται στην ευελιξία, τα επαγγελματικά πρότυπα και την έκθεση στο χώρο εργασίας. UCC διακρίνεται περαιτέρω από τη μεγάλη ποικιλία των προγραμμάτων και των επιπέδων, την ευελιξία του προσόντα εισόδου, σαφώς καθορισμένων προτύπων εξόδου οι οποίες συγκρίνονται με την επαγγελματική πρακτική, διακριτικό επάρκεια των αποφοίτων? Ενδιαφέρον? Ισότιμη πρόσβαση? Οικονομική βιωσιμότητα? Ποικιλομορφία της σχολής, του προσωπικού και των προγραμμάτων ? υψηλής ποιότητας τοπικά και στο εξωτερικό προγράμματα? διεθνών συμφωνιών εταιρικής σχέσης και υποδειγματική διακυβέρνησης.

Με την ιδιότητά της ως University College, η UCC παρέχει στους φοιτητές τις καλύτερες πλεονεκτήματα των δύο συστημάτων με μια επιλογή από την αυστηρή και έγκαιρη αυτόχθονες βαθμό απολυτηρίου και τα προγράμματα δίπλωμα συμπληρώνεται από μια εξίσου σχετική πλάκα του απολυτηρίου και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται για λογαριασμό των υπερπόντιων εταίρους της, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριδας και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

UCC έχει επίσης μέσα στη σφαίρα της μια University College του Ιδρύματος της Καραϊβικής που είναι επιφορτισμένη με την ευθύνη να προσφέρουν και να διαχειρίζονται υποτροφίες για τους φοιτητές του UCC. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των υποτροφιών, μεγιστοποιώντας τις ευκαιρίες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους φοιτητές σε όλη την Τζαμάικα.

Το Ίδρυμα UCC είναι επίσης επιφορτισμένη με την ανάληψη δραστηριοτήτων συλλογής κεφαλαίων για UCC να υποστηρίξουμε όχι μόνο τα προγράμματα υποτροφιών της, αλλά και τις δραστηριότητες που αναβαθμίζουν τις εγκαταστάσεις της και να επεκτείνουν τις προσφορές του προγράμματος. Το Ίδρυμα UCC (ΗΠΑ) Incorporated είναι εγγεγραμμένη στην πολιτεία της Φλόριντα, ως 502 γ 3 δημόσια φιλανθρωπία.

Μέγεθος της αγοράς και περιγραφή

Βασικό πληθυσμό σπουδαστών της UCC αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Είναι συνήθως απασχολούνται στις ανώτεροι υπάλληλοι, εποπτείας και των ανώτερων διευθυντικών στελεχών και στην κύρια είναι ηλικίας στη δεκαετία του '30 και του '40 τους. Με την επέκτασή της στην προσφέροντας πλήρη προγράμματα χρόνου στην Πανεπιστημιούπολη Worthington Avenue στη Νέα Kingston, UCC τώρα εξυπηρετεί επίσης τις ανάγκες των πρόσφατων αποφοίτων λυκείου σε μεγάλο βαθμό από την εταιρική περιοχή, ηλικίας κυρίως από το τέλος της εφηβείας τους αρχές και τα μέσα twenties.

Στα μέσα του 2012, η ​​UCC ιδρύθηκε ένα Διεθνές Γραφείο το οποίο θα προσφέρει βασική υποστήριξη στην πρωτοβουλία της διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου. Η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσελκύοντας φοιτητές από όλο τον κόσμο που θα συμβάλει όχι μόνο τις γνώσεις τους στην UCC κοινότητα, αλλά και την εμπειρία της Τζαμάικας πολιτισμό μέσω της UCC ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών.

Τοποθεσίες

Kingston

Address
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

Kingston, Άγιος Ανδρέας, Τζαμάικα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη