Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Shih Chien University College of Management, «Η College of Management for Business". USC αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως ένα από τα πρωτοπόρα σχολεία Ταϊβάν με την αγγλική Δίδαξε Πρόγραμμα (ΠΚΣ). Προσφέρουμε Διεθνών Επιχειρήσεων σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά βαθμούς σε ένα εξαιρετικό διεθνές πρότυπο για την ανάπτυξη και τη διδασκαλία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις μελλοντικές ανάγκες της σταδιοδρομίας σας. Αν ψάχνετε για μια προκλητική και ανταμείβοντας εκπαιδευτική εμπειρία, αυτό είναι το μέρος για σας.

USC College of Management παρέχει Αγγλικά Δίδαξε Πρόγραμμα (ΠΚΣ) σε διεθνών επιχειρήσεων ότι είναι ακαδημαϊκά αυστηρή και πρακτικά σχετικό. σχολείο στενούς δεσμούς μας με τις εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και σε όλους τους τομείς.

Στο College of Management, Οι φοιτητές USC ενθαρρύνονται και εκπαιδεύονται για να είναι επιχειρηματικό και καινοτόμο, παρέχοντας ευκαιρίες να ασχοληθούν με πραγματικά προβλήματα των επιχειρήσεων, τόσο στα προγράμματά μας και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση τοποθετήσεις μας. Chien Πανεπιστήμιο Shih βρίσκεται στην Ταϊπέι στην οποία οι πιο δυναμικές περιφερειακών οικονομιών, έχουμε κάνει εκτεταμένη χρήση των προσκεκλημένων ομιλητών από τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία. Με την επιλογή USC College of Management μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποφοιτήσουν με τα προσόντα που απαιτούνται για να ανοίξει την πόρτα σε μια συναρπαστική και ανταποδοτική σταδιοδρομία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Shih Chien University

USC College of Business έχει προσφέρει μια επιτυχημένη αγγλική Δίδαξε Πρόγραμμα (ΠΚΣ) στο International Business από το 2009. Ως ένα καινοτόμο σχολείο είμαστε υπερήφανοι ... [+]

USC College of Business έχει προσφέρει μια επιτυχημένη αγγλική Δίδαξε Πρόγραμμα (ΠΚΣ) στο International Business από το 2009. Ως ένα καινοτόμο σχολείο είμαστε υπερήφανοι για την πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία με online τεχνολογιών, εξασφαλίζοντας τους μαθητές μας να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της πρωτοποριακής επιχειρηματικής παιδείας. διαλέξεις με βάση τις γνώσεις μας και τις συνεδρίες των δεξιοτήτων δεν θα είναι μόνο να σας διδάξει τη σχετική επιχειρηματική γνώση, αλλά θα σας εξοπλίσει με τις ευρύτερες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ακαδημαϊκή σπουδές σας και τη μελλοντική σταδιοδρομία.... [-]

Ταϊβάν Taipei
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά