National Taiwan University College of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όραμα

Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν είναι ένα ολοκληρωμένο ερευνητικό ίδρυμα που βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο και ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Οι φοιτητές και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου είναι από τους πιο άριστους στο έθνος και το σύνθημά του "Ακεραιότητα, επιμέλεια, πιστότητα και συμπάθεια" έχουν αποτελέσει το θεμέλιο για την επιδίωξή του για εκπαιδευτική, ερευνητική και διοικητική αριστεία. Με τη θεμελίωση της, που βασίζεται σε τέτοιου είδους ιδεώδη, το NTU συνεχίζει να παρέχει ένα ποικίλο, ανταγωνιστικό και διεθνές πρόγραμμα σπουδών, επιμένοντας στην ισχυρή ακαδημαϊκή κατάρτιση για την έρευνα και την ανάπτυξη αιχμής. Επίσης, αναζητά ενεργά ευκαιρίες συνεργασίας με βιομηχανίες στον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να εκπληρώσει τις κοινωνικές ευθύνες της να επιστρέψει στην κοινωνία. Ως ένα από τα κορυφαία ινστιτούτα έρευνας και εκπαίδευσης παγκοσμίως που προσφέρουν ηγετική και ακαδημαϊκή αριστεία σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, το όραμα του NTU για το μέλλον είναι να προχωρήσει τελικά ως το νούμερο ένα πανεπιστήμιο κινεζικής γλώσσας, καθώς και να συμπεριληφθεί στα καλύτερα όλων των διεθνών πανεπιστημίων. Καθιερωμένος

 • 1928 ως Πανεπιστήμιο Taihoku Imperial
 • 1945 ως Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν

Σχολή (από το 2013)

 • Πλήρης φοιτητής: 2,044
 • Τμήμα μερικής απασχόλησης: 1,911

Φοιτητές (από το 2013)

 • Προπτυχιακό: 16.588
 • Δάσκαλος: 10.989
 • Διδακτορικό: 4,591
 • Σύνολο: 32.168

Ακαδημαϊκές και ερευνητικές μονάδες

 • NTU αποτελείται από 11 κολέγια, 54 τμήματα και 105 μεταπτυχιακά ιδρύματα, χορηγώντας περίπου 8.000 βαθμούς ετησίως. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης πολλά διεθνή και εθνικά ερευνητικά κέντρα, καθώς και πάνω από τρεις δωδεκάδες ερευνητικά κέντρα πανεπιστημιακού επιπέδου.

Πανεπιστημιούπολη

 • Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου εκτείνεται σε περίπου 34.283 εκτάρια σε ολόκληρη την Ταϊβάν, με το Main Campus να βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους, Taipei City.
 • Κύρια Campus
 • Ιατρική Σχολή και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
 • Πανεπιστημιακή φάρμα
 • Chubei Υποκατάστημα
 • Yinlin Branch
 • Xitou πειραματικό αγρόκτημα

Motto "Ακεραιότητα, επιμέλεια, πιστότητα και συμπόνια" Τιμές 1 βραβείο Νόμπελ, 3 αρχηγοί κρατικών συλλογών βιβλιοθήκης Περιλαμβάνει πάνω από 4 εκατομμύρια τόμους, 40 χιλιάδες περιοδικές επιλογές και πάνω από 1 εκατομμύριο συλλογές διαφόρων μορφών.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

NTU College of Management ιδρύθηκε το 1987. Αναδρομικά, η ανάπτυξη του Κολλεγίου μπορεί να χωριστεί σε τέσσερα βασικά στάδια: το βαθμιαίο στάδιο, το αναπτυσσόμενο στάδιο, το στάδιο επέκτασης και το στάδιο καινοτομίας και αριστείας. Υπό την ηγεσία τόσο των παρόντων όσο και των προηγούμενων deans, το Κολλέγιο αποτελείται πλέον από το Τμήμα και το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα και Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Λογιστικής, Τμήμα και Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Οικονομικών, Τμήμα και Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Διεθνών Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Διαχείρισης Πληροφοριών, Παγκόσμιο Πρόγραμμα MBA, Εκτελεστικό Πρόγραμμα MBA και Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Αγγλικών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. NTU College of Management φιλοξενεί 109 εξαιρετικά μέλη καθηγητών πλήρους απασχόλησης, πολλά από τα οποία αποφοίτησαν από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το πανεπιστήμιο Stanford, το Πανεπιστήμιο Yale, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το Northwestern University και ούτω καθεξής. Όσον αφορά την ακαδημαϊκή έρευνα, περισσότερα από 100 έγγραφα δημοσιεύονται ετησίως από καθηγητές του Κολλεγίου στα περιοδικά SSCI και SCI, ένα επίτευγμα, μαζί με μια σταθερή ανάπτυξη, που έχει εδραιώσει τη διεθνή θέση του Κολλεγίου. Από το 2012, ο φοιτητικός πληθυσμός είναι περίπου 3.600, όλοι οι οποίοι υποσχόμαστε ελίτ για την πρόοδο του αύριο. Τα τελευταία χρόνια, το Κολλέγιο έχει συμμετάσχει ενεργά στην προώθηση διεθνών ακαδημαϊκών ανταλλαγών και στη διαμόρφωση στρατηγικών διεθνοποίησης, που έχουν ως αποτέλεσμα την απόκτηση ευρέος φάσματος ευρημάτων από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα. Το 2010, το Κολέγιο Διοίκησης NTU πιστοποιήθηκε επισήμως από την AACSB International, μια τιμή που βοήθησε το Κολέγιο να παραμείνει σε επαφή με υψηλής ποιότητας έρευνα και εκπαίδευση μεταξύ των κορυφαίων επιχειρηματικών σχολών παγκοσμίως. Από το 2010, το Κολλέγιο έχει δρομολογήσει ενεργά μια σειρά πρωτοβουλιών για τη διεθνοποίηση, μεταξύ των οποίων η υπογραφή ΜΣ για προγράμματα διπλού πτυχίου με το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και το Πανεπιστήμιο Fudan της ηπειρωτικής Κίνας και η σύναψη εταιρικών σχέσεων με πανεπιστήμια στρατηγικών εταίρων στις ΗΠΑ και το Χονγκ Κονγκ την εμβάθυνση της συνεργασίας και την προώθηση της κοινής χρήσης των παγκόσμιων ακαδημαϊκών πόρων. Εν τω μεταξύ, το Κολλέγιο συνεργάστηκε με φημισμένες εγχώριες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη του πρώτου σχολείου επιχειρήσεων στον κόσμο, το οποίο έχει ενσωματώσει την τεχνολογία σύννεφων στη διδασκαλία και τη μάθηση μέσω της δημιουργίας ενός ακαδημαϊκού προγράμματος για εφαρμογές cloud computing. Σε γενικές γραμμές, το Κολλέγιο δεν καταβάλλει προσπάθειες για την ενίσχυση της παγκόσμιας κατάστασής του μεταξύ των κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο.

Οραμα

Το όραμά μας είναι να γίνουμε μια από τις κορυφαίες σχολές διαχείρισης στην περιοχή της Ασίας και να αποκτήσουμε παγκόσμια αναγνώριση για την εξαιρετική εκπαίδευση και την έρευνα.

Αποστολή

Η αποστολή του Κολλεγίου είναι να καλλιεργήσει τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό τομέα μέσω ενός οικοσυστήματος υψηλής ποιότητας που διευκολύνει τη μάθηση και την καινοτομία. Αυτές οι ενισχυμένες επιπτώσεις περιλαμβάνουν

 • Εκπαιδευτικές επιπτώσεις
 • Ακαδημαϊκές επιπτώσεις
 • Διεθνείς επιπτώσεις
 • Βιομηχανική επίδραση
 • Κοινωνικές επιπτώσεις

Βασικές αξίες (TAIDA)

 • Ομαδική εργασία (團隊 合作)
 • Λογοδοσία (負責任)
 • Ακεραιότητα (誠信 正直)
 • Διάρθρωση (勤勉)
 • Φιλοδοξία

Συνδυάζοντας κορυφαία ταλέντα και συνδημιουργώντας ένα Κολέγιο Διοίκησης παγκοσμίου επιπέδου

Ενώ η γενική στρατηγική του πανεπιστημίου για διεθνοποίηση στοχεύει σε 33% συμμετοχή φοιτητών (περίπου 1/3, κυρίως σε προπτυχιακό επίπεδο) σε βραχυπρόθεσμες υπερπόντιες σπουδές, το Κολέγιο Διοίκησης πιέζει ανυπόμονα για 100% φοιτητική συμμετοχή μέσω μιας ευρείας γκάμας ευκαιρίες ανταλλαγής που έχουν στη διάθεσή τους. NTU Κολέγιο Διοίκησης του NTU αναμένει από τους σπουδαστές του να γίνουν όχι μόνο οι ηγέτες των εγχώριων επιχειρήσεων αλλά και οι εξαιρετικά επιδιωκόμενοι επαγγελματίες στην Ασία και σε άλλα μέρη του κόσμου, να κατευθύνουν τις επιχειρήσεις μέσω εταιρικών μετασχηματισμών και παγκόσμιας στρατηγικής χαρτογράφησης, να ενισχύσουν τον αντίκτυπο της Ταϊβάν στην παγκόσμια οικονομία. το alma mater με τα επιτεύγματά τους, με τη σειρά του βεβαιώνει το καθεστώς του Κολλεγίου Διοίκησης του NTU ως η κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στον κόσμο μιλώντας Μανδαρίνων.

Τοποθεσίες

Ταϊπέι

National Taiwan University

Address
No.1,Sec. 4,
Roosevelt Rd.,
Taipei City 106,
Taiwan(R.O.C)

Ταϊπέι, Ταϊβάν
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+886 2 3366 1030

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη