Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

CTBC Financial Management College Χρηματοδοτήθηκε το 2015 από την CTBC Financial Holding Company, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ταϊβάν, και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στους τομείς της τραπεζικής, της χρηματοδότησης και της διαχείρισης. Έχοντας την CTBC Financial Holding ως τον βιομηχανικό μας εταίρο, το Κολλέγιο είναι πλήρως εγγεγραμμένο στην πρακτική προσέγγιση μάθησης και διδασκαλίας ενσωματώνοντας τις γνώσεις και τις έννοιες σε πρακτικές εμπειρίες με τη σχολή από τον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Είμαστε μια μπουτίκ σχολείο επιχειρήσεων εντοπίζει στην Ταϊνάν, μια ιστορική νότια πόλη της Ταϊβάν. Με την υποστήριξη του τραπεζικού κλάδου, οι φοιτητές μας προσφέρονται με ευκαιρίες εκμάθησης στην εγχώρια ή διεθνή αγορά της τράπεζας και σε άλλες επιχειρήσεις πρώτης βαθμίδας στον κόσμο.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Το Τμήμα Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών δίνει έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές και την διεπιστημονική ενσωμάτωση με στόχο την καλλιέργεια των σπουδαστών σε μελλοντικούς πυλώνες των χρηματοοικονομικών επαγγελματιών. Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων προσπαθεί να καλλιεργήσει τους επαγγελματίες της διοίκησης επιχειρήσεων μέσω της ανάπτυξης της ανεξάρτητης σκέψης των μαθητών, του επαγγελματισμού και της καινοτομίας και των ικανοτήτων διεκπεραίωσης διεθνών και ξένων υποθέσεων.

Η Μεταπτυχιακή Σχολή Χρηματοοικονομικής Διοίκησης επικεντρώνεται σε μεθόδους έρευνας, πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητα ανάλυσης περιπτώσεων για την προώθηση διεθνών διαχειριστικών στελεχών στον τομέα της οικονομίας.

Πρόγραμμα Μελετών για τη Μεγάλη Θάλασσα

Συνεργαζόμενοι με διαφορετικές κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, το Κολλέγιο προσφέρει χορηγία σε ειδικευμένους φοιτητές για να σπουδάσουν στο εξωτερικό για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα της μάθησης καθώς και να μάθουν διαφορετικούς πολιτισμούς και τραπεζικό κλάδο άλλων χωρών.

Υποτροφία και επιχορήγηση

Ενώστε το πρόγραμμα ανταλλαγής γλωσσών και πολιτισμού και μιλήστε τις μητρικές σας γλώσσες για να γίνετε φίλοι με φοιτητές της Ταϊβάν. Με την αλληλεπίδραση με τους τοπικούς φοιτητές, θα παράσχουμε απαλλαγή από τα δίδακτρα, έναν ελεύθερο κοιτώνα και γεύματα στην πανεπιστημιούπολη για κάθε εξάμηνο.

International Student Services

Μανταρινικά μαθήματα

Πιστεύουμε ότι η εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της εμπειρίας σας στο εξωτερικό, έτσι προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα μανταρινιού σε όλους τους διεθνείς φοιτητές.

Κοιτώνας στην πανεπιστημιούπολη

Ο πρόσφατα επιπλωμένος φοιτητικός κοιτώνας προσφέρει πρόσβαση στο Internet, κλιματισμό και ατομικό μπάνιο σε κάθε δωμάτιο. Υπάρχουν επίσης δημόσιες εγκαταστάσεις πλυντηρίου και σαλόνι για χρήση από τους μαθητές.

Συμβουλευτική σταδιοδρομίας

Η CTBC στοχεύει στην καλλιέργεια διεθνών οικονομικών εμπειρογνωμόνων για την CTBC Financial Holding Company και τα 106 διεθνή καταστήματά της στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, το Χονγκ Κονγκ και άλλες χώρες. Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και συνέντευξης συνεντεύξεων προσφέρονται σε διεθνείς φοιτητές για να αναπτύξουν περαιτέρω την καριέρα τους και την έμπνευσή τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

CTBC Financial Management College

Τα προγράμματα σπουδών μας επικεντρώνονται στις μεθόδους έρευνας, τις πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες και την ικανότητα ανάλυσης περιπτώσεων. Όπως και τα προπτυχι ... [+]

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Οικονομικής Διαχείρισης προσφέρει δύο κομμάτια: (Α) Οικονομική Διοίκηση και (Β) Δημοσιονομικές Νομοθεσίες.

Τα προγράμματα σπουδών μας επικεντρώνονται στις μεθόδους έρευνας, τις πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες και την ικανότητα ανάλυσης περιπτώσεων. Όπως και τα προπτυχιακά μας προγράμματα, οι φοιτητές και στα δύο κομμάτια του προγράμματος μας θα διοργανωθούν για να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές συναντήσεις που έχουν δοθεί σε κορυφαίους υποψήφιους για επιχειρήσεις και να πληρώσουν επισκέψεις σε διαφορετικά εταιρικά πεδία. Εκτός από την προσφορά μαθημάτων που διδάσκονταν από μέλη ΔΕΠ του προγράμματος μας, έχουμε επίσης συνεργαστεί με διεθνώς αναγνωρισμένα σχολεία για να προσφέρουμε επαγγελματικά μαθήματα. Οι ερευνητικοί πόροι υψηλής ποιότητας που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο των ετών και το περιβάλλον στην πανεπιστημιούπολη μας βοήθησαν να προσλάβουμε διεθνή ταλέντα και να ενθαρρύνουμε τους διεθνείς διαχειριστικούς επαγγελματίες στον τομέα της χρηματοδότησης για την Ταϊβάν.... [-]

Ταϊβάν Tainan
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά