Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Rutgers Business School Ασίας-Ειρηνικού είναι θυγατρική του Rutgers, το Κρατικό Πανεπιστήμιο του New Jersey (ΗΠΑ). Rutgers προσφέρει την υψηλή θέση Εκτελεστικός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Έμπα) Πρόγραμμα για ταλαντούχους επαγγελματίες στη Σιγκαπούρη. Εκτός από το πρόγραμμα Έμπα, προσφέρουμε επίσης ανοικτή εγγραφή και προσαρμοσμένα προγράμματα Executive Παιδείας και για τα δύο άτομα και επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα ΕΜΒΑ είναι ολοκληρώθηκε στη Σιγκαπούρη. Rutgers Business School Ασίας-Ειρηνικού έχει καταχωρηθεί με την Επιτροπή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης ως Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (PEI). Είμαστε εγγεγραμμένοι με CPE για μια περίοδο 4 ετών από τις 22 Μαΐου το 2016 έως τις 21 Μαΐου το 2020.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Executive MBA στη Σιγκαπούρη κερδίσουν ένα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) ανατίθενται από Rutgers, το Κρατικό Πανεπιστήμιο του New Jersey (ΗΠΑ) βαθμό. Το Πιστοποιητικό MBA και Απομαγνητοφώνηση έχουν εκδοθεί από το Πανεπιστήμιο. Οι απόφοιτοι από τη Σιγκαπούρη καλούνται να παραστεί στην ετήσια σύγκληση στο New Jersey, ΗΠΑ κάθε χρόνο.

Rutgers

Οι εγκαταστάσεις στο Rutgers Business School Asia Pacific Σιγκαπούρη

Τα μαθήματα γίνονται σε σε 1 Keong Saik Road, Σιγκαπούρη.

Η τάξη είναι 67 τμ και είναι εξοπλισμένο με projector, πίνακα τοίχου, και έχει δυνατότητα σύνδεσης WiFi. Καθιστικό χωρητικότητα είναι μεταξύ 25-30 φοιτητές. Ο δάσκαλος στην αναλογία φοιτητών συνήθως είναι 1: 20-25.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Rutgers Business School Asia Pacific

Το πρόγραμμα Rutgers Executive Master of Business Administration (EMBA) είναι η κορυφαία επιλογή της επιχειρηματικής εκπαίδευσης για τον άκρως επαγγελματία επαγγελματία μ ... [+]

Σύνοψη προγράμματος:

Το πρόγραμμα Rutgers Executive Master of Business Administration (EMBA) είναι η κορυφαία επιλογή της επιχειρηματικής εκπαίδευσης για τον άκρως επαγγελματία επαγγελματία με τις φιλοδοξίες για μια ταχεία ανάπτυξη και εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Το Executive MBA παρέχει μια βιώσιμη εμπειρία υψηλού επιπέδου που θα διαρκέσει στη δουλειά σας καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας, όπου μια διασταύρωση της θεωρίας και της πρακτικής παρέχει τα μέγιστα οφέλη σε άτομα που προτίθενται να κάνουν κάθε ταξινόμηση. Εφαρμόστε όσα μάθατε στην τάξη σήμερα στις επιχειρηματικές σας προκλήσεις όταν επιστρέφετε στο γραφείο τη Δευτέρα.... [-]

Σινγκαπούρη Singapore
February 2020
Μερική παρακολούθηση
14 - 15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG