Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ ήταν πρώιμος υιοθετητής της διακρατικής εκπαίδευσης και τώρα έχει 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό. Με τα χρόνια, δημιουργήσαμε ισχυρές παγκόσμιες συνεργασίες με εταιρίες και εκπαιδευτικούς εταίρους υψηλού προφίλ και δημιουργήσαμε 6 παγκόσμια κέντρα σε 4 ηπείρους: το Μάντσεστερ, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Σάο Πάολο, τη Σαγκάη και τη Σιγκαπούρη.

Η παράδοσή μας για την επιτυχία στη μάθηση και την έρευνα εκτείνεται από 180 χρόνια και περιλαμβάνει τη γέννηση του σύγχρονου υπολογιστή, τη διάσπαση του ατόμου και τις βασικές αρχές της σύγχρονης οικονομίας. Πολλές ακόμα παγκόσμιες καινοτομίες έχουν τις ρίζες τους εδώ, στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Αξιολογούμενη 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την «ερευνητική δύναμη» στο Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας του 2014, απολαμβάνουμε μια παγκόσμια φήμη για την πρωτοποριακή έρευνα, η οποία ενισχύει την προσέγγιση που βασίζεται στο πρόβλημα στην προπτυχιακή μάθηση.

Σιγκαπούρη, Κέντρο Νοτιοανατολικής Ασίας

Μια 100% θυγατρική του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, το Κέντρο Νοτιοανατολικής Ασίας έχει καθιερώσει την παρουσία του από το 1992 και διαθέτει ευέλικτο Global MBA για επαγγελματίες με διαφορετικό υπόβαθρο. Τώρα υποστηρίζει σχεδόν 300 φοιτητές και έχει αποφοιτήσει από περισσότερους από 1000 φοιτητές στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ωκεανία.

Οι διεθνείς πανεπιστημιακοί μας ταξιδεύουν στην παγκόσμια διδασκαλία στα 6 παγκόσμια κέντρα μας. Πολλοί από τους ακαδημαϊκούς μας είναι εξοπλισμένοι με γνώση της βιομηχανίας και εκτενείς δεσμούς με το δημόσιο, ιδιωτικό, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών του τρίτου τομέα σε όλο τον κόσμο. Διοικούν τη συζήτηση, επηρεάζουν τη γνώμη και την πολιτική και οδηγούν την αλλαγή.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Αριθμός εγγραφής CPE: 201022477R
Περίοδος: 28 Σεπτεμβρίου 2016 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA μερικής παρακολούθησης

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Το Kelley-Manchester Global MBA προσφέρει τη διπλή τεχνογνωσία τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών και των ΗΠΑ σχολές επιχειρήσεων και συνδυάζει την καλύτερη παγκόσμια διδασκαλία ... [+]

Το Kelley-Manchester Global MBA προσφέρει τη διπλή τεχνογνωσία τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών και των ΗΠΑ σχολές επιχειρήσεων και συνδυάζει την καλύτερη παγκόσμια διδασκαλία MBA στον κόσμο με την εμβυσματική, πρόσωπο με πρόσωπο μάθηση σε μια επιλογή από 8 παγκόσμιες τοποθεσίες.

Εκτός από την ηλεκτρονική μάθηση, αυτό το ευέλικτο MBA περιλαμβάνει 18 ημέρες διδασκαλίας σε τρεις εργαστήρια κατοικίας (συν ένα προαιρετικό πενθήμερο εργαστήριο στην Ουάσιγκτον DC) συνολικά.... [-]

Σινγκαπούρη Σιγκαπούρη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
24 - 60 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Παγκόσμιο MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Αναπτύξτε τις φιλοδοξίες σας σε αυτό το παγκόσμιο, διεθνές πρόγραμμα μερικής απασχόλησης MBA που επικεντρώνεται σε σας ως αρχηγός από την αρχή. Από την επιχειρηματικότητα ... [+]

Αναπτύξτε τις φιλοδοξίες σας σε αυτό το παγκόσμιο, διεθνές πρόγραμμα μερικής απασχόλησης MBA που επικεντρώνεται σε σας ως αρχηγός από την αρχή. Από την επιχειρηματικότητα μέχρι τη διεθνή χρηματοδότηση, θα επωφεληθείτε από τις τελευταίες σκέψεις και θα βελτιώσετε τις δεξιότητες που θα σας ξεχωρίσουν στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Με προσλήψεις τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, αυτό το διεθνές MBA παγκόσμιας κλάσης περιλαμβάνει 18 μήνες διδασκαλίας, εξάμηνο πρόγραμμα και ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.... [-]

Σινγκαπούρη Σιγκαπούρη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
18 - 60 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Σιγκαπούρη, Σινγκαπούρη
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+65 6538 4470