Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ ήταν πρώιμος υιοθετητής της διακρατικής εκπαίδευσης και τώρα έχει 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό. Με τα χρόνια, έχουμε σφυρηλατήσει ισχυρές παγκόσμιες συνεργασίες με εταιρίες και εκπαιδευτικούς συνεργάτες υψηλού προφίλ και έχουμε δημιουργήσει 6 παγκόσμια κέντρα σε 4 ηπείρους: Μάντσεστερ, Ντουμπάι, Χονγκ Κονγκ, Σάο Πάολο, Σαγκάη και Σιγκαπούρη.

Η παράδοσή μας στην επιτυχία στην εκμάθηση και την έρευνα εκτείνεται από 180 χρόνια και περιλαμβάνει τη γέννηση του σύγχρονου υπολογιστή, τη διάσπαση του ατόμου και τις βασικές αρχές της σύγχρονης οικονομίας. Πολλές ακόμα καινοτομίες που αλλάζουν τον κόσμο έχουν τις ρίζες τους εδώ στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Αξιολογούμενη 2η στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την «ερευνητική δύναμη» στο Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας του 2014, απολαμβάνουμε μια παγκόσμια φήμη για την πρωτοποριακή έρευνα, η οποία ενισχύει την προσέγγιση που βασίζεται στο πρόβλημα στην προπτυχιακή μάθηση.

Σιγκαπούρη, Κέντρο Νοτιοανατολικής Ασίας

Μια 100% θυγατρική του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, το Κέντρο Νοτιοανατολικής Ασίας έχει εδραιώσει την παρουσία του από το 1992 και διαθέτει ευέλικτο Global MBA για επαγγελματίες με διαφορετικό υπόβαθρο. Τώρα υποστηρίζει σχεδόν 300 φοιτητές και έχει αποφοιτήσει από περισσότερους από 1000 φοιτητές στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ωκεανία.

Οι διεθνείς ακαδημαϊκοί μας ταξιδεύουν στη διδασκαλία του κόσμου στα 6 παγκόσμια κέντρα μας. Πολλοί από τους ακαδημαϊκούς μας είναι εξοπλισμένοι με γνώση της βιομηχανίας και εκτενείς δεσμούς με το δημόσιο, ιδιωτικό, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών τρίτου τομέα σε όλο τον κόσμο. Διεξάγουν συζήτηση, επηρεάζουν τη γνώμη και την πολιτική και οδηγούν την αλλαγή.

Το Manchester Business School
Αριθμός εγγραφής CPE: 201022477R
Περίοδος: 28 Σεπτεμβρίου 2016 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA μερικής παρακολούθησης

Manchester Business School, Singapore Centre

Το Kelley-Manchester Global MBA προσφέρει τη διπλή τεχνογνωσία τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών και των ΗΠΑ σχολές επιχειρήσεων και συνδυάζει την καλύτερη παγκόσμια διδασκαλία ... [+]

Το Kelley-Manchester Global MBA προσφέρει τη διπλή τεχνογνωσία τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών και των ΗΠΑ σχολές επιχειρήσεων και συνδυάζει την καλύτερη παγκόσμια διδασκαλία MBA στον κόσμο με την εμβυσματική, πρόσωπο με πρόσωπο μάθηση σε μια επιλογή από 8 παγκόσμιες τοποθεσίες.

Εκτός από την ηλεκτρονική μάθηση, αυτό το ευέλικτο MBA περιλαμβάνει 18 ημέρες διδασκαλίας σε τρεις εργαστήρια κατοικίας (συν ένα προαιρετικό πενθήμερο εργαστήριο στην Ουάσιγκτον DC) συνολικά.... [-]

Σινγκαπούρη Singapore
August 2019
Μερική παρακολούθηση
24 - 60 μήνες
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Παγκόσμιο MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

... [+]

Η τρέχουσα γκάμα των επιλογών μας παρατίθεται παρακάτω και μπορείτε να δημιουργήσετε το MBA σας γύρω από ένα πεδίο που σας ενδιαφέρει, όπως η χρηματοδότηση ή η επιχειρηματικότητα, με τις εκλεκτικές ειδικότητες στην επόμενη σελίδα.

[-]
Σινγκαπούρη Singapore
January 2020
Μερική παρακολούθηση
18 - 60 μήνες
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά