Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Συνεχίστε με το LSBF στη Σιγκαπούρη

Στο Λονδίνο Σχολή Επιχειρήσεων και Οικονομικών (LSBF) στη Σιγκαπούρη, μετράμε την επιτυχία από την επίδραση που έχουν οι φοιτητές μας, οι καθηγητές και οι απόφοιτοι στην περιοχή.

Βαθμολογήθηκε ως το καλύτερο ιδιωτικό σχολείο λογιστικής και το καλύτερο ιδιωτικό σχολείο στην φιλοξενία

Γιατί επιλέξτε Λονδίνο Σχολή Επιχειρήσεων

Καλλιεργούμε ένα ήθος στο οποίο μπορείτε να μάθετε, να μεγαλώνετε και να πετύχετε. Θα μοιραστείτε ιδέες και εμπειρίες με ανθρώπους από όλο τον κόσμο καθώς διαμορφώνετε τη μελλοντική σας επιτυχία. Ανακαλύψτε γιατί η επόμενη γενιά επιχειρηματικών ηγετών επιλέγει το LSBF.

Περισσότερες τρόποι μελέτης, περισσότεροι τρόποι ανάπτυξης

Έχουμε πανεπιστημιουπόλεις στο Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη, οι οποίες υποστηρίζονται από την βραβευμένη μας πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης.

Τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα παραδίδονται στο διαδίκτυο, ενώ τα προγράμματα Executive Education παρέχονται στην πανεπιστημιούπολη LSBF του Λονδίνου, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το Holborn. Τα μαθήματά μας ACCA παραδίδονται τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και στην πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου.

Η ποικιλομορφία ως πρότυπο

Με φοιτητές από πολλές χώρες που μελετούν μαζί μας, οι πανεπιστημιουπόλεις, τα μαθήματα και οι αίθουσες διδασκαλίας προσφέρουν επίσης μια πραγματικά παγκόσμια, ποικίλη και πλούσια εμπειρία. Το LSBF είναι το ιδανικό μέρος για να αποκτήσετε πραγματικά διεθνή εμπειρία, προετοιμάζοντάς σας για τη σημερινή παγκόσμια αγορά.

Το εταιρικό μας δίκτυο

Η διαρκής ενημέρωση των μαθημάτων μας με τις απαιτήσεις των κορυφαίων οργανώσεων είναι μια συνεχής πρακτική και όχι μια επιλογή. Έχουμε δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με επιτυχημένες επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέρα από αυτό.

Φέρνοντας τα πάντα μαζί

Μέσω της πολύ έμπειρης σχολής, των εταιρικών συνεργατών μας και της παγκόσμιας εμβέλειας, θα σας προετοιμάσουμε για ηγεσία, αριστεία και επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Υπεροχή

Από την πρώτη μέρα, η εστίασή μας ήταν στην αριστεία. Οι προσπάθειές μας να προσφέρουμε την καλύτερη φοιτητική εμπειρία, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την αποκλειστική υποστήριξη της σταδιοδρομίας είναι αυτό που καθιστά το LSBF μοναδικό θεσμό.

Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη είναι ένα μοναδικό μείγμα πολιτιστικής πολυμορφίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Μελετήστε σε μια από τις σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις μας και δείτε από πρώτο χέρι αυτό το σημαντικό διεθνές εμπορικό κέντρο.

Μακριά από την τάξη, μπορείτε να εξισορροπήσετε μια πλήρη ακαδημαϊκή εμπειρία με ζωντανές κοινωνικές δραστηριότητες. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στην εκλεπτυσμένη νυχτερινή ζωή της Σιγκαπούρης και σε εξαιρετικά τοπία.

Πανεπιστημιούπολη

Το LSBF στη Σιγκαπούρη βρίσκεται στο 3 Anson Road (πύργος Springleaf) και 143 Cecil Street (GB Building), λίγα λεπτά μακριά από το σταθμό Tanjong Pagar MRT.

Παράλληλα με τους υπερσύγχρονους τομείς διδασκαλίας, θα επωφεληθείτε από τις αφοσιωμένες κοινωνικές εγκαταστάσεις και την πιο σύγχρονη τεχνολογία εκμάθησης για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

LSBF Singapore

Το Πανεπιστήμιο Concordia University Chicago MBA σας προσφέρει το προηγμένο πτυχίο που απαιτείται για να μετακινήσετε την καριέρα σας προς τα εμπρός ή να αλλάξετε τις δια ... [+]

CUC MBA

Το Πανεπιστήμιο Concordia University Chicago MBA σας προσφέρει το προηγμένο πτυχίο που απαιτείται για να μετακινήσετε την καριέρα σας προς τα εμπρός ή να αλλάξετε τις διαδρομές σταδιοδρομίας σας. Θα αποκτήσετε τις διαχειριστικές και αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε σίγουροι ηγέτες στο σημερινό μεταβαλλόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Απαιτήσεις μαθήματος... [-]
Σινγκαπούρη Singapore
May 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG