MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνής Ανώτατη Σχολή Επιχειρήσεων της Μόσχας Το "MIRBIS" (Ινστιτούτο) ιδρύθηκε το 1988 με βάση τη διακυβερνητική συμφωνία της ΕΣΣΔ και της Ιταλίας.

Το Ινστιτούτο MIRBIS υλοποιεί μια πλήρη σειρά προγραμμάτων: προ-πανεπιστημιακή εκπαίδευση, πτυχίο, μεταπτυχιακό, Master of Business Administration (MBA), Executive MBA (για κορυφαία στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων), εταιρική κατάρτιση, επαγγελματική επανεκπαίδευση, Προεδρικό Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση του Προσωπικού Διοίκησης.

Από την ίδρυση του Ινστιτούτου MIRBIS, περισσότεροι από 34.000 μαθητές και εκπαιδευόμενοι έχουν εκπαιδευτεί σε διάφορες περιοχές.

Το Ινστιτούτο MIRBIS έχει:

 • Άδεια του Υπουργείου Παιδείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αριθ. 2574 της 29ης Μαρτίου 2017.
 • Πιστοποιητικό πιστοποίησης του εκπαιδευτικού ιδρύματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα MIRBIS είναι διαπιστευμένα:

 • εθνικό (NASDBR), 2014
 • (AMBA) από το 2006, η επαναδιαπραγμάτευση εγκρίθηκε το 2010 και το 2014.
 • Κράτος (για προπτυχιακό και μεταπτυχιακό), αριθ. 2715 της 29ης Νοεμβρίου 2017.

Η MIRBIS συγκέντρωσε μια έμπειρη ομάδα καθηγητών με 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, στενή συνεργασία με εταιρικούς συνεργάτες και απόφοιτους.

Το πρόγραμμα MBA έχει διάφορες μορφές και ειδικότητες (λειτουργική και βιομηχανική).

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μια εξειδίκευση, να περάσουν ένα πρόγραμμα ανάπτυξης σταδιοδρομίας και επίσης να πάνε σε ξένες πρακτικές (προαιρετικά).

Το Ινστιτούτο MIRBIS υλοποιεί ένα πλήρες φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με βάση την ενσωμάτωση της επιστήμης, της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων και της διεθνούς συνεργασίας.

Τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Το Ινστιτούτο MIRBIS προετοιμάζει ειδικούς στην οικονομία και τη διοίκηση σε ένα σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης δύο επιπέδων: το πτυχίο πανεπιστημίου ως πρώτο στάδιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και το μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Η κατάρτιση στα προγράμματα MIRBIS επικεντρώνεται στην επίλυση των καθηκόντων των σύγχρονων επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη μελέτη προηγμένων τεχνολογιών διαχείρισης, ξένων γλωσσών, στη δημιουργία επιχειρηματικών δεξιοτήτων, στην εργασία και στην επιχειρηματική δραστηριότητα σε διάφορους επιχειρηματικούς πολιτισμούς του διεθνούς περιβάλλοντος.

Πρόγραμμα Bachelor

Οι πτυχιούχοι-bachelors του MIRBIS λαμβάνουν γνώση και ικανότητες που πληρούν τα πρότυπα της ολοκληρωμένης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση σε προγράμματα MBA επικεντρώνεται στην επίλυση σύγχρονων επιχειρηματικών προβλημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη μελέτη προηγμένων τεχνολογιών διαχείρισης, ξένων γλωσσών, στη δημιουργία επιχειρηματικών δεξιοτήτων, στην εργασία και στην επιχειρηματική δραστηριότητα σε διάφορους επιχειρηματικούς πολιτισμούς του διεθνούς περιβάλλοντος.

Ο σχηματισμός πραγματικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων στον επιχειρηματικό κόσμο δίνει στους πτυχιούχους-πτυχιούχους του Ινστιτούτου MIRBIS καλές ευκαιρίες για αριστοκρατική απασχόληση.

Οδηγίες εκπαίδευσης:

 • Οικονομικά, το προφίλ της "Διοίκησης Οργάνωσης" και "Marketing"
 • Διαχείριση, προφίλ εταιρικής χρηματοδότησης
 • Δημοσιογραφία
 • Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις

Μορφές κατάρτισης:

 • Πλήρης απασχόληση
 • Μερική απασχόληση
 • Αλληλογραφία

Μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι λαμβάνουν:

 • Πιστοποιητικό κρατικού διπλώματος
 • Ευρωπαϊκό συμπλήρωμα διπλωμάτων - κατόπιν αιτήσεως του φοιτητή
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ρωσικός

Όψη EMBA » Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση Ρωσία Moscow

Το πρόγραμμα Executive MBA - οδικός χάρτης για έναν επιτυχημένο ηγέτη - εστιάζεται στην επίλυση του προβλήματος του «επόμενου βήματος»: στην ανάπτυξη της επιχείρησης (επιχειρηματικότητα) και στην αποτελεσματικότητα του διευθυντή [+]

Το πρόγραμμα Executive MBA - οδικός χάρτης για έναν επιτυχημένο ηγέτη - εστιάζεται στην επίλυση του προβλήματος του «επόμενου βήματος»: στην ανάπτυξη της επιχείρησης (επιχειρηματικότητα) και στην αποτελεσματικότητα του διευθυντή

Προνόμια προγράμματος

Το πρόγραμμα Executive MBA αναπτύσσεται βάσει μιας τριετούς εταιρικής σχέσης με περισσότερες από 125 ρωσικές και ξένες εταιρείες, καθώς και σχολεία-εταίρους της MIRBIS στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ.Το πρόγραμμα Executive MBA του Ινστιτούτου MIRBIS καλείται να βρει απαντήσεις στις ερωτήσεις: τι είναι ένας αποτελεσματικός ηγέτης που χρειάζεται σήμερα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά η εταιρεία αύριο.Τρία διεπιστημονικά προγράμματα (στρατηγική, μάρκετινγκ, χρηματοδότηση), καθώς και η τελική διατριβή. Έτσι, ο διαχειριστής "εξαντλεί" τις νέες ιδέες ή την αποτελεσματικότητα των τρεχόντων έργων ήδη κατά τη διάρκεια της κατάρτισης.Η ομάδα περιλαμβάνει στελέχη με διοικητική εμπειρία. Αυτό εξασφαλίζει μια αποτελεσματική ανταλλαγή εμπειριών και διαβούλευση εντός του ομίλου.Η κατάρτιση περιλαμβάνει τη διεθνή εξωτερική ενότητα Global EMBA στην Ιταλία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική, την Κίνα, τη Μεγάλη Βρετανία ή την Ινδία, η οποία επιτρέπει την επέκταση της ανταλλαγής εμπειριών, γνώσεων και προσωπικών συνδέσεων.Το πρόγραμμα έχει διεθνή διαπίστευση AMBA, η οποία μιλά για τη διεθνή συμμόρφωση του περιεχομένου του προγράμματος.Έμπειρη ομάδα καθηγητών με συμβουλευτική εμπειρία και πρακτική διδασκαλίας σε εκτελεστικά προγράμματα.... [-]

MBA

Master Of Business Administration

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 19 - 22 μήνες Ρωσία Moscow

MBA (Master of Business Administration ή Master of Business Administration) είναι ένα διευθυντικό πρόγραμμα επαγγελματικής επανεκπαίδευσης που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, μεσαία και ανώτερα στελέχη που αντιμετωπίζουν την ανάγκη: [+]

MBA (Master of Business Administration ή Master of Business Administration) είναι ένα διευθυντικό πρόγραμμα επαγγελματικής επανεκπαίδευσης που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, μεσαία και ανώτερα στελέχη που αντιμετωπίζουν την ανάγκη:

Αυξήστε την κεφαλαιοποίησή τους στην επιχείρηση ή στην αγορά εργασίας,να κάνει ένα νέο βήμα στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας,μια νέα ματιά στις επιχειρηματικές διαδικασίες της εταιρείας,να συστηματοποιήσει τις βασικές γνώσεις στον τομέα της διαχείρισης,αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες.... [-]