Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη Σχολή

MSM ιδρύθηκε στις Κάτω Χώρες, την προέλευσή του χρονολογείται από το 1952 και έχει την παράδοση της πρόγραμμα ΕΜΒΑ στη Ρουμανία από το 2010. Μάαστριχτ School of Management, η οποία γιόρτασε την 60η επέτειό της το 2012, έχει τις ρίζες του στο Ινστιτούτο Διοικητικής Επιστήμης στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο στο Delft, που χρονολογείται από το 1952. Το 1989, το σχολείο μεταφέρθηκε στην ιστορική πόλη του Μάαστριχτ και το 1993 το όνομά του άλλαξε στη Σχολή Διοίκησης του Μάαστριχτ στην. Ως βασικού παράγοντα στον τομέα της παγκόσμιας εκπαίδευσης, MSM είναι ένα από τα λίγα σχολεία της διαχείρισης που συνδυάζουν συστηματικά την εκπαίδευση, τεχνική βοήθεια και την έρευνα στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών του. Με περισσότερους από 2.000 φοιτητές που αποφοιτούν κάθε χρόνο σε περισσότερες από 20 χώρες, MSM είναι το μεγαλύτερο και πιο διεθνές σχολείο των επιχειρήσεων στην Ολλανδία. MSM προσφέρει Outreach MBA του, σε όλο τον κόσμο από το συνεταιρισμό με σεβαστά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε κάθε τοπική αγορά. Μάαστριχτ School of Management της Ρουμανίας δημιουργήθηκε από μερικούς από τους πιο σεβαστούς Romania`s εκπαιδευτική ηγέτες της περασμένης δεκαετίας: Ντόρα Surugiu, Adrian Stanciu και Oliver Olson.

Ως ένα από τα βασικά εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκόσμια, έχουμε πάνω από 2000 φοιτητές που αποφοιτούν κάθε χρόνο σε περισσότερες από 20 χώρες. Η ποικιλία των προγραμμάτων προσέγγισης μας είναι σημαντική για τη διεθνή προβολή MSM για τις επιχειρήσεις / έρευνα - το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε τρεις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική). MSM είναι, ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο και πιο διεθνές σχολείο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία.

Δήλωση αποστολής του Μάαστριχτ School of Management Ρουμανία:

Αναγνωρίζουμε σε κάθε μαθητή του εσωτερικού σπινθήρα, μπορούμε στη συνέχεια να παρέχουν γνώσεις και να ενισχύσει το χαρακτήρα φέρνοντας τους μαθητές μαζί με τους καθηγητές και τους συμμαθητές που μοιράζονται τις αξίες μας, έτσι ώστε στο τέλος οι απόφοιτοι γίνονται οι φορείς της αλλαγής στις επιχειρήσεις μας και την κοινότητα ανάγκη.

Τιμές:

Αυτό το σχολείο φέρνει σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες: ακεραιότητα, το άνοιγμα προς την αυτο-αντικατοπτρίζει, τη συνεχή ανάγκη να αυτο-αναπτυχθεί, το σεβασμό για την κοινωνία, δυναμική αισιοδοξία και το θάρρος να αμφισβητήσει το status-quo.

Θα δημιουργήσουμε Αλλαγή Πράκτορες παραδίδοντας Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), το οποίο στηρίζεται στις ακόλουθες μαθησιακά αποτελέσματα: Meta-Μαθησιακών Αποτελεσμάτων

Ολιστική Αξιολόγηση (ΗΑ) Προσωπική Ευθύνη (PR) Ηγεσία Στάση (LA) Συστήματα και Στρατηγική Σκέψη (SST) Η ομαδική εργασία και Συνεργασίας (TWC)

Αποτελέσματα Περιεχόμενο Μαθήματος

Διοίκηση Επιχειρήσεων (Β) Ανάπτυξη της αγοράς (Μ) Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Ρ) Επιχειρηματική Στρατηγική (S) Λήψη Αποφάσεων σε εξελισσόμενες αγορές (Ε)

Ορισμός του Άλλαξε πράκτορα

Η επιτυχία μας στη δημιουργία εκπρόσωποι Αλλαγή θα προσδιορίζεται με τη μέτρηση φοιτητές και αποφοίτους μας με βάση τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Αυτόνομη (PR, LA) Προκλήσεις το Status Quo (LA, HA) Έχοντας μια αλλαγή συμπεριφοράς (PR, LA, P) Δυνατότητα να αναλύσω το περιβάλλον (ΗΑ, SST, E) Είναι σε θέση να κατανοούν τις διαφορές σε διαφορετικές καταστάσεις (SST, Β) Αναζητώντας την Αλήθεια (ΗΑ, SST) Έχετε ένα όραμα (ΗΑ, SST, LA, S, M) Αμείλικτη επιδίωξη των στόχων στο πρόσωπο της Αντιπολίτευσης (S, LA, E) Το θάρρος να δράσουμε (PR, LA) Απασχολεί Άλλα (TWC, P, LA)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

Το 2-ετών, μερική απασχόληση πρόγραμμα MSM Ρουμανία Έμπα παρέχει state-of-the-art εκπαίδευση μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων σε μέσα της σταδιοδρομίας επαγγελματιώ ... [+]

εκτελεστικό πρόγραμμα MBA Το 2-ετών, μερική απασχόληση πρόγραμμα MSM Ρουμανία Έμπα παρέχει state-of-the-art εκπαίδευση μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων σε μέσα της σταδιοδρομίας επαγγελματιών με στόχο να προωθήσει τη γνώση και την πρακτική τους, της διαχείρισης και να τους εκπαιδεύσει για να οδηγήσει σε μια δυναμική παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η Έμπα προσφέρεται από κοινού από MSM και το MSM Βουκουρεστίου Συλλόγου σε μορφή Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα διευκολύνεται από την σχολή και το προσωπικό που έχουν καταφέρει και δίδαξε σε αναγνωρισμένες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας. Ο βαθμός που ανατίθενται επιτυχείς συμμετέχοντες θα απονεμηθεί μόνο από MSM.... [-]

Ρουμανία Bucharest
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά