Porto Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Porto Business School είναι το Business School στο μεγαλύτερο πορτογαλικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Πόρτο. Η αποστολή του είναι η διδασκαλία των μεταπτυχιακών μαθημάτων και προηγμένων εκτελεστικό κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης, συμπληρωματικές δραστηριότητες με μόνιμη εμπλοκή στους τομείς της εφαρμοσμένης υπηρεσιών έρευνας και επιχειρήσεων.

Porto Business School συγκεντρώνει τις ικανότητες και την εμπειρία του πρώην EGP-UP και ISFEP, ένα εκτελεστικό πρόγραμμα κατάρτισης που αναπτύχθηκε με επιτυχία στο πλαίσιο του Οικονομικού Τμήματος.

Ως βασικό πόρο, Porto Business School διαθέτει διδακτικό προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στη διδασκαλία και την έρευνα, από το Πανεπιστήμιο του Πόρτο (Οικονομικά, Μηχανική, Δίκαιο και Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών Επιστημών Σχολών), στο οποίο προστίθενται δύο άλλες κατηγορίες εκπαιδευτικού: διευθυντικά στελέχη με ακαδημαϊκή κατάρτιση και στερεά σταδιοδρομία των επιχειρήσεων, καθώς και καθηγητές από ξένα πανεπιστήμια, αμερικανικών και συγκεκριμένα Βόρεια (Κεντρική Φλόριντα, τη Μασαχουσέτη, το Μαϊάμι και τη Νέα Ορλεάνη) και ευρωπαϊκές (London Business School και το Business Ινστιτούτο, μεταξύ άλλων). Αυτές οι συνδέσεις με παρόμοια ξένα σχολεία, που υπήρχαν από το 1988, σε ορισμένες περιπτώσεις, την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της.

Porto Business School

Porto Business School έχει ακόμη την υποστήριξη μιας ομάδας επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών αναφοράς με μια αποφασιστική συμμετοχή στη δημιουργία των φορέων διαχείρισης της Σχολής (Διοικητικό Συμβούλιο και Διοίκηση), και τα οποία διασφαλίζουν την αποτελεσματική σύνδεση για το σχολείο με την πορτογαλική επιχειρηματικό κόσμο . Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στο μοντέλο διακυβέρνησης Porto Business School είναι πολύ πιο εκτεταμένη από αυτή που παρατηρείται σε οποιαδήποτε άλλη πορτογαλική Business School.

Porto Business School έχει σήμερα την ακόλουθη ως προϊόντα αναφοράς: μια διεθνής πλήρους απασχόλησης MBA, MBA Το Magellan, και ένα Executive MBA. Εκτός από αυτά τα προγράμματα, Porto Business School προσφέρει ακόμη και μια σειρά από μαθήματα ενός χρόνου μεταπτυχιακό, μικρή και μεσαία εκτελεστικά προγράμματα διάρκειας, άνω σεμινάρια διαχείρισης, τα προγράμματα ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης και επιχειρηματικές υπηρεσίες (επιλογή και πρόσληψη ειδικευμένων εργατών, και εφαρμοσμένης έρευνας και παροχής συμβουλών δραστηριότητες).

Οι τιμές του Porto Business School

  • Να κάνει καλά
  • Κάνοντας την διαφορά
  • Η προσπάθεια για περισσότερα
  • Η εκπαίδευση για τη ζωή

Αποστολή

Porto Business School έχει ως αποστολή τη βελτίωση της ποιότητας της διαχείρισης και να προωθήσουν την αλλαγή σε επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, μέσω της προηγμένης κατάρτισης σε μεταπτυχιακό επίπεδο, την εφαρμοσμένη έρευνα και την παροχή συμβουλών. Porto Business School προτίθεται επιδιώκει να αναπτύξει ένα δίκτυο γνώσεων και ικανοτήτων και την υποστήριξη για τις ενέργειες των ηγετών και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων στις παγκόσμιες αγορές.

Όραση

Στόχος μας είναι ηγέτες στην εκτελεστική κατάρτισης στελεχών, τοποθετώντας εταιρειών και ακαδημία side-by-side σε μια συνεχή διαδικασία μάθησης και αμοιβαίας εκτίμησης μία.

Συνεργάτες

Porto Business School υποστηρίζεται από 36 συνεργαζόμενων φορέων. Τα παρακάτω είναι επί του παρόντος οι εταίροι Porto Business School του:

Ακαδημαϊκή

Porto Business School

Μη Ακαδημαϊκή:

Porto Business School

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Τα προγράμματα MBA στο Porto Business School είναι φορείς των δύο διεθνείς πιστοποιήσεις: AMBA και ΕΠΑΣ.

Porto Business School
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Πορτογάλος

Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

το Magellan MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Πορτογαλία Porto

Το Magellan MBA είναι ένα εξατομικευμένο ταξίδι από την πρώτη μέρα, τέλεια ρυθμό για να σας παρέχουμε την καλύτερη ποσό των σκληρών και μαλακών δεξιοτήτων, φώτιση και τις εμπειρίες που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκτείνει τα σύνορα της καριέρας σας, σε όλο τον κόσμο. [+]

Από Πόρτο στον κόσμο

Η ζωή σας αλλάζει ταξίδι ξεκινάει εδώ.

Μερικές φορές ένα ταξίδι είναι μόνο η αρχή για κάτι μεγαλύτερο.

Μια πόλη των επιχειρηματιών, Πόρτο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας και ένας από τους κορυφαίους οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας.

Απόλυτα που συνδέονται με το εμπόριο και την αγάπη για την ελευθερία - σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ονομάζεται Cidade Invicta (Αήττητη Πόλη), το Πόρτο είναι γνωστό για τη γοητεία του ιστορικού κέντρου της (Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1996), αλλά και από το δυναμισμό της, - το 21st- αιώνα Πόρτο είναι μια σύγχρονη και ζωντανή πόλη που δεν σταματά ποτέ. χώρους πρασίνου και αθλητικές εγκαταστάσεις, ολοκληρωμένο σύστημα δημόσιων μεταφορών της και απασχολημένος τον πολιτισμό της και τη νυχτερινή ζωή είναι ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό της πόλης, 24 ώρες την ημέρα κάνει.... [-]


Βίντεο

Porto Business School | Institutional video

Make change happen

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

Porto, Porto District, 4460-312 PT
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)