Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας Διαχείρισης

Βαρσοβία Διαχείρισης Πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1995, είναι ένα από τα παλαιότερα ιδιωτικά κολέγια στην Πολωνία. Αυτή τη στιγμή δεν εγγράφει πάνω από 6.000 φοιτητές και έχει περισσότερους από 37.000 απόφοιτοι. Σχολή του αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ερευνητές και καθηγητές.

Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας Management προσφέρει υποψήφιους φοιτητές του εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες για να σπουδάσουν στην πανεπιστημιούπολη της τρίτης χιλιετίας. Είναι ένα καλά εξοπλισμένο αρχιτέκτονας, συγκρότημα κατοικιών πολλές αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και τα εργαστήρια γλώσσας.

Το συγκρότημα Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως ένα σύγχρονο πισίνα, γυμναστήριο, και ένα γυμναστήριο. Στο κτίριο υπάρχει ένα μπουφέ και μια μεγάλη καφετέρια Λογική τιμές και καλό μενού θα πρέπει να ικανοποιήσει ακόμα και αυτά που είναι δύσκολο να σας παρακαλώ. Φοιτητική εστία φιλοξενεί 300 σπουδαστές σε ένα ενιαίο, δύο άτομα και τρία άτομα δωμάτια, καθώς και σουίτες. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στο Internet. Ένας υπόγειος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων είναι διαθέσιμος για μια λογική τιμή.

Προπτυχιακοί φοιτητές μελέτες:

Πτυχιακά προγράμματα σπουδών Bachelor

Διοίκηση διαχείριση Διεθνείς σχέσεις Παιδαγωγία Ευρωπαϊκών Σπουδών πολιτική επιστήμη Εθνικής Ασφάλειας

Πτυχιακά προγράμματα Μηχανικού

Μηχανολογία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Διοίκηση Παραγωγής και Μηχανικών

Μεταπτυχιακές σπουδές:

Προγράμματα Μάστερ

νόμος Διοίκηση διαχείριση Διεθνείς σχέσεις Παιδαγωγία ψυχολογία

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Στίλβωση

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Μεταπτυχιακό Executive Master σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι από το πιο διάσημο και αναγνωρισμένο στον κόσμο διευθυντικά προσόντα που προορίζονται για τους ανθρώ ... [+]

Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Μεταπτυχιακός Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μελέτες είναι μεταξύ των πιο διάσημων και αναγνωρισμένων στον κόσμο διευθυντικά προσόντα που προορίζονται για τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και των ανώτερων διοικητικών στελεχών. Το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών Έμπα επιτρέπει την αποτελεσματική ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στον τομέα της διαχείρισης και των επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι των μεταπτυχιακών σπουδών Έμπα, να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και να αυξήσουν την αξία τους και την ελκυστικότητά τους στην αγορά εργασίας.... [-]

Πολωνία Βαρσοβία
Οκτώβριος 2020
Αγγλικά,Στίλβωση
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά