IBD Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολείο πρώτης επιλογής

Για φιλόδοξους διευθυντές από την Πολωνία και το εξωτερικό

IBD Business School είναι μια σχολή επιχειρήσεων που προσφέρει τα καλύτερα αναπτυξιακά προγράμματα τόσο για τα πολωνικά όσο και για τα διεθνή στελέχη. Το νέο όνομα (από τις αρχές του 2015) είναι η συνέχεια του προηγούμενου Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρήσεων - "Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων" στα αγγλικά. Από το 2013, η IBD Business School κατατάσσεται ως επιστημονική μονάδα στην παραμετρική αξιολόγηση που διενεργήθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης των Επιστημονικών Μονάδων του Υπουργείου Επιστημών και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

IBD Business School Προσφορά

MBA μελέτες

 • MBA Διοικητικών Στελεχών
 • Διεθνές MBA
 • mba

Εκπαίδευση και μαθήματα - πιστοποιημένα αναπτυξιακά προγράμματα (ανοιχτά και για επιχειρήσεις), που υλοποιούνται στα εξής κέντρα εμπειρογνωμόνων:

 • Στρατηγική και Διοίκηση
 • ηγεσία
 • Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου
 • Μάρκετινγκ και Πωλήσεις
 • Χρηματοοικονομική και Εταιρική Διακυβέρνηση
 • IBD-NMC School Coaching
 • IBD Business Coaching School
 • Παιχνίδια και παιχνίδι

Σύστημα καθοδήγησης

 • Executive coaching
 • Τεχνική Ηγεσία
 • Εκπαίδευση πωλήσεων
 • Εφαρμογή της νοοτροπίας προγύμνασης

Συμβουλευτική και οργανωτική έρευνα

 • Στρατηγική διαβούλευση
 • Επιχειρηματικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
 • συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες πωλήσεων και μάρκετινγκ

ΕΕ και τα προγράμματα υποβολής προσφορών

Τα προγράμματα MBA μας είναι τα καλύτερα στην Πολωνία - ξεχωρίζουν στην αγορά, τόσο από την άποψη του θεματικού τομέα, της διεθνούς σχολής όσο και από τη μορφή της εκπαίδευσης.

MBA Διοικητικών Στελεχών

Το Executive MBA πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί με Ashridge Εκπαιδευτική Εκπαίδευση, όπου οι μελέτες διεξάγονται από κοινού με SWPS στο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Έχουν το καλύτερο διεθνές προσωπικό στην Πολωνία. Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.

MBA Δίπλωμα που εκδίδεται από IBD Business School σε συνεργασία με Ashridge και SWPS Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο SWPS.

Διεθνές MBA

Το διεθνές πρόγραμμα MBA προσφέρεται σε συνεργασία με το Buckinghamshire New University, απευθυνόμενο σε νέους διευθυντές και επαγγελματίες που εργάζονται στο διεθνές περιβάλλον. Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν MBA που εκδίδεται από βρετανικό πανεπιστήμιο.

mba

Ένα πρακτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για τις πολωνικές επιχειρήσεις, λειτουργεί από κοινού με το SWPS στο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, δίνοντας έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις διαχείρισης. Οι ηγέτες των ομάδων είναι πολύτιμοι δάσκαλοι-ασκούμενοι. Τα μαθήματα γίνονται στην πολωνική γλώσσα.

MBA δίπλωμα που εκδίδεται από IBD Business School και SWPS Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο SWPS.

Οι σπουδές MBA πραγματοποιούνται επίσης σε κλειστή μορφή.

Έχουμε συνεχώς επιδιώξει εδώ και χρόνια για μια τόσο ολοκληρωμένη προσφορά στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού για τις επιχειρήσεις. Από την αρχή μας συνοδεύτηκε από τον πολωνικό πολιτικό μετασχηματισμό ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Κατά τα έτη 1990-1992 ξεκινήσαμε την κατάρτιση συμβούλων επενδύσεων, οικονομικών διευθυντών, χρηματιστών, μελών εποπτικού συμβουλίου. Είμαστε ο ηγέτης στην εκπαίδευση στο μάρκετινγκ, την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων, την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ πολωνών και γειτονικών χωρών.

Σήμερα προσφέρουμε προηγμένα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα στους κύριους τομείς της σύγχρονης επιχείρησης, μαθήματα προγύμνασης με διεθνή διαπίστευση καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μαζί με τα εργαλεία του συγγραφέα και τα δικά του ερευνητικά προγράμματα που υλοποιούνται από κοινού με το Πολωνικό Ίδρυμα Διοίκησης Μελετών.

Το IBD Business School διαθέτει δύο σύγχρονα κέντρα κατάρτισης: το Συνεδριακό Κέντρο Green Park στο Serock και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Sienna στη Βαρσοβία.

Πιστοποίηση και πιστοποίηση

IBD Business School, ως μονάδα συνεχούς εκπαίδευσης (Αρ. Πιστοποιητικού 12 / M / 10 [1], που εκδίδεται από το Γραφείο Εκπαίδευσης της Πόλης της Βαρσοβίας), υπό την προϋπόθεση του συστήματος εκπαίδευσης κατά την έννοια του εκπαιδευτικού συστήματος. Οι συμμετέχοντες σε προγράμματα κατάρτισης λαμβάνουν το κατάλληλο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης και πιστοποιητικό IBD Business School, που απαιτείται να συμμετάσχουν στο 100% των τάξεων.

Περιλαμβάνονται επίσης οι υπηρεσίες μας:

 • σήμα ποιότητας Malopolska πρότυπα για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης
 • πιστοποίησης o στ Διεθνή Εκπαίδευση Κοινωνία, ονομαστικής Α (προγράμματα με την ηγεσία και τη διαχείριση, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τις πωλήσεις και τη διαπραγμάτευση)
 • διεθνές αναγνωρισμένο σχολείο προγύμνασης: NMC IIC & M, ILM (μαθήματα προγύμνασης)

Στέλεχος στρατού

Εμπειρογνώμονες, σύμβουλοι, εκπαιδευτές και λέκτορες Η IBD ​​είναι ένας υψηλού επιπέδου ειδικός με διεθνή εμπειρία και επιστημονική έρευνα και πρακτική στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Το σύνολο του σχολείου συνεργάζεται με προσωπικό άνω των 150 ατόμων. Η γνώση, η πλούσια πρακτική εμπειρία, η ικανότητα δημιουργίας ακατάπαυτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η παροχή συμβουλών και η έρευνα είναι ένα πολύτιμο πνευματικό δυναμικό της IBD, που επιτρέπει στους οργανισμούς να προσφέρουν διεπιστημονικά και συνεκτικά αναπτυξιακά προγράμματα για να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και λαμβάνοντας υπόψη τις πιο πρόσφατες παγκόσμιες τάσεις και τα σχέδια.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη EMBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 19 μήνες October 2018 Πολωνία Warszawa Serock +1 περισσότερα

Το Executive MBA Program έχει σχεδιαστεί από την IBD Business School και την Ashridge Executive Educaton του Ηνωμένου Βασιλείου. Επί του παρόντος, το πρόγραμμα προσφέρεται από κοινού από το IBD και SWPS Πανεπιστήμιο Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Δημιουργημένο με γνώμονα τους διαχειριστές, το Executive MBA έχει σχεδιαστεί για άτομα με προχωρημένη σταδιοδρομία και που επιθυμούν να επιτύχουν περισσότερα. Είναι για τους έμπειρους επαγγελματίες και τα στελέχη στην κορυφή της σταδιοδρομίας τους και τους μεσαίου επιπέδου διευθυντές που επιθυμούν να επιταχύνουν το δρόμο τους στην κορυφή. [+]

Το Executive MBA Program έχει σχεδιαστεί από την IBD Business School και την Ashridge Executive Educaton του Ηνωμένου Βασιλείου. Επί του παρόντος, το πρόγραμμα προσφέρεται από κοινού από το IBD και SWPS Πανεπιστήμιο Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Δημιουργημένο με γνώμονα τους διαχειριστές, το Executive MBA έχει σχεδιαστεί για άτομα με προχωρημένη σταδιοδρομία και που επιθυμούν να επιτύχουν περισσότερα. Είναι για τους έμπειρους επαγγελματίες και τα στελέχη στην κορυφή της σταδιοδρομίας τους και τους μεσαίου επιπέδου διευθυντές που επιθυμούν να επιταχύνουν το δρόμο τους στην κορυφή.... [-]


MBA μερικής παρακολούθησης

International MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 24 μήνες October 2018 Πολωνία Warszawa Serock +1 περισσότερα

Το διεθνές πρόγραμμα MBA προσφέρεται σε συνεργασία με το Buckingamshire (Bucks) New University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει σχεδιαστεί για επίδοξους ηγέτες με μια παγκόσμια νοοτροπία που επιθυμεί να λειτουργεί με επιτυχία σε διαφορετικές καταστάσεις και να εργάζεται σε διεθνές περιβάλλον. [+]

Το διεθνές πρόγραμμα MBA προσφέρεται σε συνεργασία με το Buckingamshire (Bucks) New University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει σχεδιαστεί για επίδοξους ηγέτες με μια παγκόσμια νοοτροπία που επιθυμεί να λειτουργεί με επιτυχία σε διαφορετικές καταστάσεις και να εργάζεται σε διεθνές περιβάλλον.

Το πρόγραμμα διαρκεί 24 μήνες, ενώ κατά την περίοδο αυτή επιτυγχάνονται 180 μονάδες . Οι σπουδαστές μελετούν 8 ενότητες - το καθένα φέρει 15 μονάδες. Όλες αυτές οι ενότητες είναι υποχρεωτικές. Ακολουθείται από μια τελική αυτοδιαχειριζόμενη ενότητα που μεταφέρει 60 μονάδες: Διατριβή ή Συμβουλευτικό Έργο. Εκτός από τις μονάδες που φέρουν ακαδημαϊκές μονάδες, υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο είναι μη πιστωτικό αλλά υποχρεωτικό: Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη (PPD). Οι πτυχιούχοι λαμβάνουν ένα δίπλωμα MBA που εκδίδεται από την IBD Business School και ένα πρωτότυπο βρετανικό βραβείο MBA, το οποίο χορηγείται από το Buckinghamshire New University.... [-]


Βίντεο

Dr. Lorraine Watkins-Mathys

Επικοινωνία

IBD Business School

Διεύθυνση Panieńska 9
03-704 Warszawa, Masovia, Πολωνία
Ιστοσελίδα http://ibd.pl/
Τηλέφωνο +48 (22) 618 85 83

Green Park Conference Center

Διεύθυνση Green Park Conference Center at IBD Business School
05-140 Serock, Masovia, Πολωνία

Sienna Training Center

Διεύθυνση ul. Sienna 73
00-833 Warszawa, Masovia, Πολωνία