Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εCracow School of Business στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Κρακοβίας (CSB CUE) έχει παρουσία στην αγορά των εκπαιδευτικών υπηρεσιών από το 1991. Το σχολείο προσφέρει σπουδές MBA, μεταπτυχιακά μαθήματα και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες έρευνας και εκδόσεις. Η CSB CUE βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της, προσαρμόζοντάς την στις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς. Η δυναμική ανάπτυξη και η επιτυχία οδηγούν στην υψηλή θέση της Σχολής στις πολωνικές ταξινομήσεις προκαλείται από όλο και περισσότερη αναγνώριση στη διεθνή σκηνή. Σχολή Επιχειρήσεων της Κρακοβίας Η CUE διατηρεί συνεχή συνεργασία με επιχειρήσεις, πολιτιστικά κέντρα, πανεπιστήμια, μεταδευτεροβάθμια σχολεία και κοινοτικά κολέγια τόσο στην Πολωνία όσο και στο εξωτερικό. Αποτελεί μέρος της διεθνούς κοινότητας, η οποία παρέχει την ευκαιρία να συναντηθούν με επιχειρηματικούς εταίρους από όλο τον κόσμο για να ανταλλάξουν εμπειρίες και ικανότητες, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οργανώσεων του δημόσιου τομέα και συμβουλευτικών επιχειρήσεων.

Οι συνεργάτες της Σχολής είναι: Σχολή Επιχειρήσεων St. Gallen (Ελβετία), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Γαλλία), Πανεπιστήμιο Clark, Πανεπιστήμιο Saffyer του Πανεπιστημίου Suffolk, Πανεπιστήμιο Roosevelt, Heller College Επιχειρήσεις, Πανεπιστήμιο Grand Valley (ΗΠΑ), Στοκχόλμη Σχολή Επιχειρήσεων (Σουηδία), Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική), Ακαδημία Οικονομικών Σπουδών της Μολδαβίας (Μολδαβία), Τραπεζικό Πανεπιστήμιο (Ουκρανία).

Από το 2011 η CSB CUE είναι μέλος του EFMD - του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Ανάπτυξη της Διοίκησης.

Ο κύριος στόχος του σχολείου είναι να επικεντρωθεί στην εκτεταμένη συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο. Αυτό εξασφαλίζει ότι η γνώση που μεταβιβάζεται στους μαθητές έχει έντονα που σχετίζονται με την επιχειρηματική πρακτική, γιατί μόνο τότε οι απόφοιτοι θα έχουν μια ισχυρή θέση στην αγορά εργασίας και θα αναπτύξει Πολωνικά επιχειρηματικότητα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Οι καινοτόμες MBA Master MBA σπουδές οργανώνονται από την CRAKOW School of Business CUE σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Clark του Worcester (ΗΠΑ). Αυτές οι μελέτες δημιο ... [+]

MBA Master CSB

Οι καινοτόμες MBA Master MBA σπουδές οργανώνονται από την CRAKOW School of Business CUE σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Clark του Worcester (ΗΠΑ).

Αυτές οι μελέτες δημιουργούνται κυρίως για τους ανθρώπους που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στις επιχειρήσεις (κατώτερη διοίκηση).

MBA CSB MASTER ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:Αριθμός ωρών: 2 160 ώρες (480 ώρες μαθημάτων και 1 680 ώρες ατομικής εργασίας)Οι MBA Master MBA σπουδών διαρκούν τέσσερα εξάμηνα, κατά τη διάρκεια των οποίων διεξάγονται τάξεις που χωρίζονται σε τομείς αρμοδιότηταςΕφαρμοσμένη γλώσσα: Αγγλικά 100%Τα μαθήματα Σαββατοκύριακου πραγματοποιούνται την Παρασκευή (από τις 3.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.), το Σάββατο και την Κυριακή από τις 8.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία ή δύο φορές το μήνα.Κόστος του MBA Master Program: 6 900 EUR (δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις), 200 EUR Μη επιστρεπτέες αμοιβές πρόσληψηςΣχολείο συνεργατών: Πανεπιστήμιο Clark του Worcester (ΗΠΑ)Στόχος του προγράμματος... [-]
Πολωνία Kraków
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά