Wisconsin International University Ukraine

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Όπως είναι γνωστό, στις μέρες μας υπάρχουν πολλά δημόσια και ιδιωτικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ουκρανία που εκπαιδεύουν το προσωπικό των επιχειρήσεων. Αλλά αυτό που κάνει ινστιτούτο μας διαφορετικό από όλα αυτά;

WIUU, η πρώτη κοινή Ουκρανίας-Αμερικανικό Ινστιτούτο, που ιδρύθηκε το 1997, είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Ουκρανίας να προσφέρει Bachelor και Master προγράμματα.

WIUU είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην Ουκρανία που έχουν τα προγράμματα διαπιστευμένο από το Διεθνή Οργανισμό Διαπίστευσης - FIBAA.

μελών WIUU στο Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Ουκρανία και τη γερμανική-ουκρανικής κοινωνίας των Οικονομικών και Επιστημών (Βόννη, το Βερολίνο, Mainz), καθώς και μια σειρά από συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στο εξωτερικό επιτρέπουν WIUU μαθητές να ασκήσουν, μελέτη και κατάρτιση στο εξωτερικό (ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη ), αναπτύσσοντας μια σημαντική μέτρο της εμπειρογνωμοσύνης όσον αφορά τον πολιτισμό, την πολιτική, την οικονομία και τις γλώσσες. WIUU προσφέρει ένα πλήρες φάσμα του καλοκαιριού και του χειμώνα προγράμματα στη Φλόριντα, Χαϊδελβέργη, το Μόναχο, το Λονδίνο, Plymouth, τη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Στρασβούργο. WIUU μαθητές ενσωματώνουν τη γνώση της Ουκρανίας και της Αμερικής τα προγράμματα σπουδών στις δραστηριότητες των διεθνών εταιρειών και επιχειρήσεων. Τα μαθήματα και την πρακτική που λαμβάνονται σε συνεργαζόμενα πανεπιστήμια WIUU αναγνωρίζεται από WIUU.

Χώρες που εκπροσωπούνται στη WIUU

Μαθητές από διαφορετικές χώρες έχουν παρακολουθήσει WIUU: Αζερμπαϊτζάν, το Βέλγιο, την Αίγυπτο, τη Φινλανδία, τη Γεωργία, τη Γκάνα, την Ινδία, το Ιράν, το Καζακστάν, τη Λετονία, τη Λιβύη, τη Νιγηρία, το Πακιστάν, Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Δημοκρατίας του Καμερούν, Δημοκρατία της Γκάμπια, Δημοκρατία της Σερβίας , Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, οι ΗΠΑ κ.λπ.

ερευνητικές δραστηριότητες

WIUU καθηγητές και φοιτητές συμμετέχουν σε ερευνητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου. Αμερικής και της Ουκρανίας σχολή να βοηθήσει τους μαθητές να δημιουργήσουν τις ερευνητικές τους δεξιότητες και να προσφέρουν ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών σε διαφορετικές θεματικές περιοχές.

WIUU οργανώνει και συμμετέχει ενεργά σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια στην Ουκρανία και στο εξωτερικό.

WIUU δημοσιεύει Περιοδικά Έρευνας "Εκπαίδευση, Διοίκηση και Επιχειρήσεις: Διεθνής Διάσταση".

WIUU Master Class

Υπάρχει ένα Master Class για τα προβλήματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης που προβλέπεται για τους μαθητές WIUU. Εμπειρογνώμονες διεθνών οργανισμών, την ευθύνη των μελών των διπλωματικών αποστολών, οι βουλευτές, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις και επιχειρηματικούς κύκλους καλούνται να εργαστούν με τους μαθητές σε μορφή Master Class.

πτυχιακά προγράμματα WIUU

Κοινή Ουκρανίας - αμερικανική πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση / International Business οδηγεί τους μαθητές να ουκρανική Πτυχία - Bachelor of Management / Bachelor of International Business και International Diploma - Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

American Πτυχίο - Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που οδηγεί τους μαθητές στο Διεθνές Δίπλωμα - Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ουκρανικά Πτυχίο - Bachelor of Διοίκησης που οδηγούν σε ουκρανικό κράτος Δίπλωμα - Πτυχίο Διοίκησης της Ουκρανίας Πτυχίο - Bachelor of International Business οδηγεί σε Diploma in International Business Αμερικής Πτυχίο - Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) που οδηγεί στο Διεθνές Δίπλωμα - Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ουκρανικά Βαθμός - Master of International Management οδηγεί σε ουκρανικό κράτος Δίπλωμα τον Διδάσκαλο της International Management.

συμβουλευτική σταδιοδρομίας και υπηρεσιών οικοτροφείο

Business οικοτροφείο δημιουργήθηκε σε WIUU ως ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων της να καταστεί η ηγετική εκπαιδευτικό ίδρυμα σε μαθητές της απασχολησιμότητας του. Ο κύριος σκοπός της άσκησης είναι η παροχή στους φοιτητές με την πρακτική εμπειρία στην επιχείρηση σύμφωνα με τα διεθνή και τα πρότυπα της Ουκρανίας. Η ιδιότητα του μέλους στο Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η γερμανική-ουκρανικής κοινωνίας των Οικονομικών και Επιστημών βοηθά WIUU να βρείτε τις εταιρείες να συνεργάζονται με.

Βιβλιοθήκη και Κέντρο internet

WIUU διαθέτει βιβλιοθήκη υψηλής ποιότητας, το οποίο χρησιμεύει ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για τη μελέτη σε WIUU. Η βιβλιοθήκη διαθέτει εγχειρίδια, βιβλία, επιστημονικά περιοδικά και άλλα ακαδημαϊκά συγγράμματα στα Ουκρανικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και σε άλλες γλώσσες. WIUU διακομιστή διατηρεί κατάλογο και τα λεξικά τα οποία να είναι εύκολα προσβάσιμες. Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια αίθουσα ανάγνωσης για ανέσεις τους. WIUU προσωπικό της βιβλιοθήκης είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει στην αναζήτηση πληροφοριών.

WIUU Internet Ανοίγει το Κέντρο πρόσβαση σε εικονικές βάσεις δεδομένων στο Διαδίκτυο: βιβλιοθήκες, κέντρα πληροφόρησης, οι ξένοι εκδοτικοί οίκοι, αρχεία και επιστημονικά περιοδικά. Διαδίκτυο προσφέρει τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συνδέει WIUU στους συναδέλφους και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Υποτροφίες και βραβεία

Η υποτροφία χορηγείται στους νικητές των WIUU Business English Ανταγωνισμού επιλέγεται από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι καλύτεροι φοιτητές προσφέρεται μια υποτροφία για σπουδές στο WIUU, ICM, Πανεπιστήμιο Richmond και άλλα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μετά την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου WIUU.

προγράμματα μη-βαθμού

Ξένων Γλωσσών, Μαθήματα και Προετοιμασία Test στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά

  • Μαθήματα τακτική Εξάμηνο (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος? Φεβρουάριος-Μάιος)
  • Εντατικά Καλοκαιρινά Μαθήματα (Ιούλιο και Αύγουστο)
  • Προπονήσεις με φυσικούς ομιλητές.

WIUU προσφέρει προετοιμασία της δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων TOEFL, GMAT και JELTS καθώς και προγράμματα για την τοπική στελέχη επιχειρήσεων.

WIUU διοργανώνει μίνι-MBA Προγράμματα, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για την τοπική στελέχη επιχειρήσεων που χρειάζονται εκπαίδευση σε συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου κεφαλαίου, Οικονομικά, Διεθνών Προτύπων Λογιστικής, Τεχνολογίες Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, γερμανικά, αγγλικά κ.λπ. Ο στόχος είναι η παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων σύμφωνα με τις προσδοκίες και τα επιθυμητά αποτελέσματα των εκπαιδευομένων. προσεκτική ανάλυση των αναγκών πραγματοποιείται πριν από την έναρξη του προγράμματος. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το υπόβαθρο των εκπαιδευόμενων.

σχολή μας είναι επαγγελματίες με υψηλά προσόντα σε διάφορους τομείς των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Κάθε χρόνο WIUU καλεί εξέχοντες καθηγητές από το Fulbright Scholar Πρόγραμμα και εκπαιδευτές από Ειρηνευτικό Σώμα και διεθνείς εμπορικές εταιρείες.

WIUU είναι ένας από τους πρώτους που εισήγαγε εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τα προγράμματα on-line και να ενημερώνεται συνεχώς νέες μεθόδους και τεχνικές που ιδρύθηκε στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Συνοψίζοντας όλα που αναφέρονται παραπάνω, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η εκπαίδευση σε WIUU είναι μια εμπειρία μάθησης και ζωής που επιτρέπει στους νέους να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους και να τους προετοιμάζει για τον σύγχρονο κόσμο προκλήσεις.

Όπως στη ζωή των μαθητών σε WIUU, είναι μάλλον ενδιαφέρουσα και διάφορα. Αυτά δεν είναι μόνο μαθήματα αλλά και ερευνητικές δραστηριότητες, συμμετοχή σε ετήσια βάση αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο μας. WIUU φοιτητές δημοσιεύει εφημερίδα, όπου μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες, τον κόσμο, τη χώρα και το Πανεπιστήμιο ειδήσεις και αποκαλύπτουν τα ευρήματα τους. Περισσότερο από αυτό, οι μαθητές μας και τα μέλη ΔΕΠ προετοιμάσει και να γιορτάσουν μαζί της Ουκρανίας και της διεθνούς διακοπές. Οι μαθητές να οργανώσει διάφορα προγράμματα ψυχαγωγίας στα αγγλικά - συναυλίες, παιχνίδια, διαγωνισμούς και ντίσκο. Επιπλέον, οι μαθητές WIUU ενθαρρύνονται επίσης να λάβουν μέρος σε ποικίλες ταξίδια και εκδρομές στην Ουκρανία και άλλες χώρες.

Αποστολή

WIUU είναι μια κοινότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν τους μαθητές τους να γίνουν παραγωγικοί, επιχειρηματική, ανταγωνιστική και υπεύθυνοι πολίτες αναλαμβάνοντας την ηθική και τις ηθικές αξίες. WIUU έχει ως αποστολή τη δημιουργία μιας διδασκαλίας τόνωση και μαθησιακό περιβάλλον για την πολυ-πολιτισμική σώμα των φοιτητών και διεθνώς μυαλό σχολή. Τα προγράμματα έχουν διεθνή επιχειρηματική εστίαση σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών του 21ου αιώνα και τους ηγέτες της παγκόσμιας κοινωνίας. Οι WIUU μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν, τη μελέτη και την εκπαίδευση στο εξωτερικό, αναπτύσσοντας ένα σημαντικό μέτρο της εμπειρογνωμοσύνης όσον αφορά τον πολιτισμό, την πολιτική, την οικονομία και τις γλώσσες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Ουκρανός

Όψη MBA » Όψη BBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Ουκρανία Κίεβο

Ουκρανική-αμερικανική Liberal Arts Institute "Wisconsin Διεθνές Πανεπιστήμιο (ΗΠΑ) Ουκρανία" είναι υπερήφανο για να προσφέρει το πρόγραμμα MBA. Το πρόγραμμά μας εστιάζεται στο παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών MBA, και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μια καλή ισορροπία των ποιοτικών και ποσοτικών μαθήματα. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ουκρανική-αμερικανική Liberal Arts Institute "Wisconsin Διεθνές Πανεπιστήμιο (ΗΠΑ) Ουκρανία" είναι υπερήφανο για να προσφέρει το πρόγραμμα MBA. Το πρόγραμμά μας εστιάζεται στο παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών MBA, και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μια καλή ισορροπία των ποιοτικών και ποσοτικών μαθήματα. Τα μαθήματα διδάσκονται από τα μεσαία και ανώτερα προοπτική διαχείρισης και να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ιδέες που επιτρέπουν τη μετάβαση από λειτουργική εμπειρία στην ευρεία στρατηγική ηγεσία. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ισχυρά θεμελιώδη, μαζί με τα εργαλεία που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα σε μια τρέχουσα ρύθμιση των επιχειρήσεων. Στόχος μας είναι να προετοιμάσει έναν αρμόδιο και αυτοπεποίθηση ηγέτη που μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του αύριο.... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
Kyiv, 01601, Ukraine

Kiev, UA
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)