Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam είναι ένα διεθνούς φήμης ερευνητικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1880. Το πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 150 Αγγλικά διδάσκονται προγράμματα σε Bachelor, Master και PhD επίπεδο σε 23.000 μαθητές από όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές και το προσωπικό 130 εθνικοτήτων δημιουργούν μια δυναμική διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από μία από τις πιο δυναμικές και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές περιοχές της Ολλανδίας που φιλοξενούν πάνω από 700 εταιρείες.

Με περισσότερους από 24.000 φοιτητές, εκ των οποίων 3.300 είναι διεθνείς, το πανεπιστήμιο διεξάγει έρευνα αιχμής για προβλήματα κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας. Το Πανεπιστήμιο διακρίνεται στην έρευνα και την εκπαίδευση μέσω τεσσάρων διεπιστημονικών θεμάτων: Επιστήμες της Ανθρώπινης Υγείας και της Ζωής, Επιστήμη για την Αειφορία, Συνδεδεμένο Κόσμο και Διακυβέρνηση για την Κοινωνία. Ως φοιτητής αυτό θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε πέρα ​​από τα όρια των επιστημονικών κλάδων και να αναζητήσετε απτές λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Επιπλέον, το Vrije Universiteit Amsterdam θεωρεί την ποικιλομορφία, είτε σε πολιτισμό, πεποίθηση, εθνικότητα είτε προηγούμενη εκπαίδευση, ως πηγή καινοτομίας και προόδου και, ως εκ τούτου, ως ειδική δύναμη.

Ποιότητα της εκπαίδευσης

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) έχει μια εξαιρετική φήμη για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας του. Εργάζεστε σε σχετικά μικρές ομάδες, στις οποίες δίδεται μεγάλη έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην προσωπική προσέγγιση. Η διδασκαλία είναι καλά οργανωμένη. Αυτό αντικατοπτρίζεται, για παράδειγμα, στη σαφή δομή των προγραμμάτων σπουδών.

Lively Amsterdam

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Ως φοιτητής της VU Amsterdam , μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πρωτεύουσα. Σε μόλις δεκαπέντε λεπτά βρίσκεστε στο ζωντανό κέντρο του Άμστερνταμ, όπου υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα, χώρους διασκέδασης, πάρκα και καφετέριες πεζοδρομίων. Το Άμστερνταμ είναι ασφαλές και τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως.

Προσωπική εποπτεία

VU Amsterdam δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές συμβουλές μελέτης. Στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, θα εισαχθείτε στον σύμβουλο σπουδών του προγράμματος. Αυτό το άτομο θα σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε με το πρόγραμμα σπουδών σας και θα απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά εργασίας.

Μοναδική ταυτότητα

VU Amsterdam ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο των Κάτω Χωρών που ιδρύθηκε από ιδιώτη, χωρίς καμία παρέμβαση από την εκκλησία ή το κράτος. Αυτή η κληρονομιά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του ποιοι είμαστε: η VU αντιπροσωπεύει το Vrije Universiteit, το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο». Από την αρχή, το πανεπιστήμιο έχει καθορίσει τις δικές του ερευνητικές περιοχές, δημιούργησε δικά του προγράμματα σπουδών και έκανε δικές του διδακτικές μεθόδους.

Εύκολα προσβάσιμο

Vrije Universiteit Amsterdam είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το αεροδρόμιο Schiphol απέχει μόνο 8 λεπτά με το τρένο. Ο σταθμός Amsterdam Zuid βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ. Υπάρχει επίσης γρήγορη σύνδεση με το τραμ προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ ή το σταθμό Amsterdam Sloterdijk, με διάρκεια ταξιδιού μόλις δεκαέξι λεπτά. VU Amsterdam είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, που βρίσκεται κοντά στον τροχιακό αυτοκινητόδρομο του Άμστερνταμ.

Πανεπιστημιούπολη

Σχεδόν όλοι οι σπουδαστές, το προσωπικό και τα προγράμματα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη: ένα ενιαίο συγκρότημα κτιρίων στην επιχειρηματική περιοχή του Άμστερνταμ. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθείτε με άλλους κλάδους.

Διαπίστευση

Vrije Universiteit Amsterdam αναγνωρίζεται πλήρως από το ολλανδικό Υπουργείο Παιδείας ως ερευνητικό πανεπιστήμιο. Όλα τα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι είτε διαπιστευμένα είτε έχουν πιστοποιηθεί από το NVAO, τον Οργανισμό Διαπίστευσης των Κάτω Χωρών και τη Φλάνδρα. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη και εγγυάται την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Κάτω Χώρες και το φλαμανδόφωνο Βέλγιο μέσω της διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών.

Τύποι προγραμμάτων

VU Amsterdam προσφέρει τέσσερις τύπους προγραμμάτων:

  • Προγράμματα πανεπιστημίου (που οδηγούν σε BA / LLB / BSc)
  • Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (που οδηγούν σε MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Προγράμματα διδακτορικού / διδακτορικού (που οδηγούν σε διδακτορικό / διδακτορικό)
  • Μη-πτυχιακά προγράμματα (μελέτη στο εξωτερικό

Υποτροφίες

Με τη δική μας υποτροφία, το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP), προσφέρουμε στους φοιτητές υψηλής εξειδίκευσης με άριστα αποτελέσματα σπουδών τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με οικονομική υποστήριξη από το πανεπιστήμιο. Η υποτροφία της VUFP είναι απαλλαγή από τα δίδακτρα. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ολλανδίας (HSP) απευθύνεται σε φοιτητές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Μάστερ στην Ολλανδία. VU Amsterdam περιβάλλει την ποικιλομορφία ως εμπλουτισμό της διδασκαλίας, της έρευνας και της συμβολής μας στην κοινωνία. Αυτή η υποτροφία προορίζεται ειδικά για τους άριστους φοιτητές που συμβάλλουν στην ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη μας. Ως διεθνής φοιτητής που σχεδιάζει να σπουδάσει στη VU Amsterdam , μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια ποικιλία επιχορηγήσεων και υποτροφιών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις προθεσμίες μπορείτε να βρείτε στο WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS Ή WWW.GRANTFINDER.NL.

Πρόγραμμα υποτροφιών της VU

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP) προσφέρει στους ταλαντούχους υποψήφιους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο σε μια σειρά από προγράμματα Master's στο Πανεπιστήμιο VU.

Οργάνωση

VU Amsterdam είναι ένα παραδοσιακό ολλανδικό πανεπιστήμιο, το οποίο προεδρεύεται από ένα εκτελεστικό συμβούλιο (τρία μέλη) και έχει 10 σχολές απευθείας στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής. Κάθε σχολή παρέχει ένα ή περισσότερα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου και διεξάγει έρευνα. Είναι όλα οργανωμένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά τα περισσότερα έχουν διοικητικό συμβούλιο, κεντρικό προσωπικό και διάφορα τμήματα και μεταπτυχιακά σχολεία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης διάφορα τμήματα υπηρεσιών, από τα οποία το Διεθνές Γραφείο είναι ένα, και υπάρχουν διάφορα ινστιτούτα διεπιστημονικής έρευνας.

Ιδιωτική ή δημόσια;

VU Amsterdam είναι ένα από τα 14 δημόσια πανεπιστήμια που αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ολλανδίας και, κατά συνέπεια, χρηματοδοτούνται μερικώς από την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο του ολλανδικού συστήματος, η κυβέρνηση επιχορηγεί αναγνωρισμένα πανεπιστήμια βάσει του αριθμού σπουδαστών τους και θέτει επίσης όρια και κατευθυντήριες γραμμές για τα δίδακτρα που επιτρέπεται να χρεώνουν αυτά τα πανεπιστήμια. Αυτό εξασφαλίζει την πρόσβαση σε ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους τους Ολλανδούς πολίτες, πλούσιους ή φτωχούς VU Amsterdam καλωσορίζει τους υποψηφίους από όλες τις χώρες.

Διεθνείς Υπηρεσίες Γραφείου της VU

  • Άδεια θεώρησης / διαμονής

Μάθετε εάν χρειάζεστε θεώρηση / άδεια παραμονής και πώς θα γίνει αυτό.

  • Κατάλυμα

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στο VU Amsterdam .

  • Εγγραφή στο δήμο

Όταν φτάσετε στην Ολλανδία πρέπει να εγγραφείτε στο δήμο. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

  • Εισαγωγικές δραστηριότητες

Μετά την άφιξή σας, θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμες εισαγωγικές δραστηριότητες στη VU Amsterdam .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

Vrije Universiteit Amsterdam

Εξειδίκευση Μάστερ θα σας δώσει μια σταθερή κατανόηση των προκλήσεων που θέτει η φύση όλο έντασης γνώσης της ... ... [+]

ψηφιακή καινοτομία

εξειδίκευση αυτού Δασκάλου θα σας δώσει μια σταθερή κατανόηση των προκλήσεων που τίθενται από την ολοένα και έντασης γνώσης φύση της οργάνωσης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Θα σας βοηθήσει να εκτιμήσουν την αξία των καινοτόμων οργανωτικές ρυθμίσεις και τις αναδυόμενες τεχνολογίες στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Στον τομέα της πληροφόρησης και της διαχείρισης της γνώσης είναι εξ ορισμού διεπιστημονική. Περιλαμβάνει τις ιδέες και πρακτικές από μελέτες διαχείρισης, Πληροφοριακά Συστήματα, Στρατηγική, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Μάρκετινγκ, Καινοτομία, την Τεχνολογία, Ψυχολογία και Κοινωνιολογία. Στο πρόγραμμα, θα επικεντρωθεί σε ένα ευρύ φάσμα των πληροφοριών και της γνώσης των διαδικασιών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της οργάνωσης.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η ειδίκευση του μεταπτυχιακού διπλώματος στη στρατηγική & Οργάνωσης είναι ένα μονοετές πρόγραμμα που αξίζει 60 μονάδες. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε έξι περιόδου ... [+]

Στρατηγική & Οργάνωσης

εξειδίκευση του μεταπτυχιακού διπλώματος στη στρατηγική & Οργάνωσης είναι ένα μονοετές πρόγραμμα που αξίζει 60 μονάδες. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε έξι περιόδους και αποτελείται από μαθήματα εστιάζοντας σε βασικά θέματα, τις μεθόδους έρευνας και επιχειρηματικής ηθικής. Είστε ελεύθεροι να πάρετε μια σειρά από μαθήματα επιλογής και μπορείτε να υπολογίζετε σε εποπτεία των εμπειρογνωμόνων για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσει διατριβή Μάστερ σας. Περίοδος 1 επικεντρώνεται στις προκλήσεις της διεθνούς διαχείρισης και το στρατηγικό σχεδιασμό και τον έλεγχο των οργανισμών. Με τη χρήση ενός κατά περίπτωση ανάλυση για να διερευνήσει αυτές τις προκλήσεις, θα ανακαλύψετε πώς να κάνει στρατηγικές επιλογές ο ίδιος. Περίοδος 2 σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσουμε αυτά τα ζητήματα σε μεγαλύτερο βάθος. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξετάσει πώς οι οργανισμοί χρησιμοποιούν όρια που εκτείνονται δραστηριότητες, όπως συμμαχίες, συγχωνεύσεις και εξαγορές, να αποκτήσουν και να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Κατά την περίοδο αυτή, έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα επιλεγόμενο μάθημα της επιλογής σας. Κατά την περίοδο 3 θα εξοικειωθούν με τα ζητήματα ηθικής δεοντολογίας στις επιχειρήσεις και μια ποικιλία μεθόδων έρευνας. Τα μαθήματα αυτά να βοηθήσουν στην προετοιμασία σας για το σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ποιοτικών και ποσοτικών ερευνητικών έργων. Περίοδος 4 σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν περαιτέρω την έρευνά σας ικανότητες. Επιπλέον, διαθέτει ένα μάθημα για τις στρατηγικές και οργανωτικές αλλαγές, σας προσφέρει μια δυναμική προοπτική για τη στρατηγική και την οργάνωση. Επιπλέον, θα γράψει μια ερευνητική πρόταση που αποτελεί τη βάση για τη διατριβή Μάστερ σας. Σε περιόδους... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση Chain Management, Μεταφορών & Supply προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό της εκπαίδευσης στην οικονομική των μεταφορών και στη διαχείριση της εφοδιαστικής ... [+]

Μεταφορές & Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Η εξειδίκευση Μεταφορών & Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό της εκπαίδευσης στα οικονομικά των μεταφορών και στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού. Ο κύριος στόχος του προγράμματός μας είναι σε κλάδους των επαγγελματικών υπηρεσιών, καθιστώντας το μια ασυναγώνιστη Ειδίκευσης στην Ολλανδία και στην Ευρώπη.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση Χρηματοοικονομική Διοίκηση του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Vrije Universiteit Amsterdam θα σας δώσει τα εργαλεία ... ... [+]

Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Η εξειδίκευση Χρηματοοικονομική Διοίκηση του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Vrije Universiteit Amsterdam θα σας δώσει τα εργαλεία και τις ικανότητες που χρειάζεστε για τη διαχείριση, τον έλεγχο και τη χρηματοδότηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Χρηματοοικονομική Διοίκηση είναι ζωτικής σημασίας σε όλους αυτούς τους τομείς και παίζει κυρίαρχο ρόλο στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα. Ως φοιτητής στην ειδίκευση του μεταπτυχιακού στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση θα μελετήσει την εταιρική χρηματοδότηση, τη λογιστική και τις χρηματοπιστωτικές αγορές (η έννοια των τριών πυλώνων) σε βάθος. Αυτή η συνολική εικόνα του κόσμου της χρηματοδότησης θα σας δώσει μια λεπτομερή κατανόηση της περιπλοκές της και θα δώσει προοπτικές σταδιοδρομίας σας μια πραγματική ώθηση.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση στη Διοίκηση Consulting θα σας προετοιμάσει για τις προκλήσεις αυτές με εξοπλισμό σας με τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν σε αυτό το συναρπαστικ ... [+]

Παροχή υπηρεσιών συμβούλου διαχείρισης

Η εξειδίκευση Management Consulting του προγράμματος του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων διαρκεί ένα έτος για να ολοκληρώσει. Αξίζει 60 μονάδες και διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Εκτός επικεντρώνεται στην δική σας μεμονωμένες μελέτες και διαλέξεις, που θα εργάζονται σε μικρές ομάδες με βάση την ενεργοποίηση των μεθόδων μάθησης, όπου θα μάθουν να γράφουν και να παρουσιάσουν τα έργα, η μελέτη των διεθνών υποθέσεων της πραγματικής ζωής και διεξάγουν έρευνες μικρής κλίμακας. Κάθε υποκείμενο αξιολογείται επί τη βάσει των ατομικών ασφαλιστικών αποτελέσματα εξέτασης και το αποτέλεσμα ενός ατόμου ή μιας ομάδας ανάθεσης. Υπάρχουν έξι μαθήματα που είναι ειδικά για αυτή την εξειδίκευση. Θα χρειαστούν τέσσερις από αυτούς από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο και τα άλλα δύο μαθήματα το χειμώνα και την άνοιξη. Υπάρχει επίσης ένα υποχρεωτικό μάθημα ηθικής και ένα ερευνητικό σεμινάριο. Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του προγράμματος, θα οργανώσει και να διεξάγει μια ανεξάρτητη επιστημονική έρευνα έργο το οποίο θα χρησιμεύσει ως βάση για τη διατριβή Μάστερ σας. Θα απολαύσετε τη στενή επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας, ενώ γράφετε διατριβή σας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Κάτω Χώρες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+31 20 598 9898