Rotterdam School of Management | Erasmus University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, Rotterdam School of Management, Πανεπιστήμιο Erasmus έχει εδραιωθεί η φήμη του ως ένας από τους κορυφαίους σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Πολύ πριν «παγκόσμιο» έγινε ένα σημαντικό περιγραφικός δείκτης για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων, οι μαθητές της RSM, καθηγητές και το προσωπικό ήταν ήδη αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία της παγκοσμιοποίησης.

Ακριβώς όπως η χώρα μας φιλοξενεί, ένα από τα πιο φημισμένα διεθνή εμπορικά έθνη του κόσμου, RSM συνέχισε να επεκτείνει και να διεθνοποιήσουν, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως μία από τις πιο καινοτόμες και διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

RSM προσφέρει μια ξεχωριστή πνευματική καλλιέργεια. Πιστεύουμε ότι η ηγεσία μπορεί να διδαχθεί μέσα από ένα συνδυασμό της πνευματικής και πρακτική πρόκληση. Πιστεύουμε ότι οι δυσκολίες που εργάζονται σε διαφορετικές ομάδες καλλιεργεί δημιουργικές νέες προσεγγίσεις στην επιχείρηση. Απολαμβάνουμε μια αμοιβαία υποστηρικτική σχέση με πολυεθνικές εταιρείες. Και είμαστε υπέρ μιας ευέλικτης, ευρεία και μερικές φορές εικονοκλαστική νοοτροπία σε θέματα επιχειρηματικής πρακτικής και της έρευνας.

Αυτή η ξεχωριστή προσέγγιση αυτή βοήθησε RSM για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου κορυφαία προγράμματα, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικός στον κόσμο σχολές διοίκησης.

RSM Προσέγγιση

Στο RSM, την ανάπτυξη ηγεσίας είναι για την πραγματοποίηση της πνευματικής και προσωπικές δυνατότητες. Εδώ, θα πρέπει να αμφισβητηθεί διανοητικά από το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκό περιεχόμενο και υπό τη διεύθυνση των πιο απότομη επιχειρήσεων στοχαστές: σχολή που επιστήσει την πολυετή εμπειρία εργασίας για τους οργανισμούς, καθώς και στοιχεία που προέκυψαν από τη δική τους έρευνα. Θα μας πρόκληση: ανάκριση πραγματικά περιστατικά, όπως αυτά παρουσιάζονται και κριτικά-την αξιολόγηση υποθέσεων. Και θα αμφισβητήσει τον εαυτό σας: αντιμετωπίζουν τους περιορισμούς σας, σπρώχνοντας πέρα ​​από τα όρια, ανακαλύπτοντας αυτό που οδηγεί πραγματικά τη συμπεριφορά σας και των άλλων.

Αναπτύσσοντας τις δεξιότητες για να είναι σε θέση να μετατρέψει την ηγετική ιδέες σε εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιχείρηση, απαιτεί δράση. Όλα τα προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές με πεδίο δράσης για τις ιδέες τους σε πραγματική ή προσομοιωμένη επιχειρηματικά περιβάλλοντα, από associateships και ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση σε πραγματικό έργα συμβουλών, διεθνή ταξίδια και συμμετοχή σε συλλόγους και μαθητή Διαχείριση συνέδρια.

Στο RSM, ποικιλομορφία δεν είναι μόνο άξια σεβασμού, δεν ενθαρρύνεται και αναπτύσσεται. Σε μια μοναδική ανοιχτή και συνεργατική περιβάλλον, θα βρείτε το χώρο για να διερευνήσουν νέους τρόπους σκέψης, η έμπνευση να αμφισβητήσει τις ιδέες, και τελικά, το πεδίο εφαρμογής για να αναπτύξετε το δικό σας δυναμικό ως μελλοντικός ηγέτης στην επιχείρηση.

Στοιχεία και αριθμοί

Ως μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη, RSM φτάσει μια επεκτατική διεθνές κοινό των μελλοντικών και νυν ηγέτες μέσα από το χαρτοφυλάκιο των προγραμμάτων, υπηρεσιών και ακαδημαϊκές δραστηριότητες.

Το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό να φέρει συνεχή νέες καινοτομίες στην εκπαίδευση τόσο επαγγελματικά όσο και τη δημιουργία γνώσης, σύμφωνα με τη θεσμική αποστολή μας:

Στο RSM, είμαστε περήφανοι να διεκδικήσει:

Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην επιχείρηση και τη διαχείριση της εκπαίδευσης Ένα από τα κορυφαία 3 ερευνητικών εγκαταστάσεων της Ευρώπης Μια συνεπής κατάταξη ανάμεσα κορυφαία βαθμίδα σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη Μια θέση μεταξύ του 1% των σχολείων σε όλο τον κόσμο με διαπίστευσης Triple Crown Η εκπαίδευση πάνω από 1200 στελέχη κάθε χρόνο 7.500 προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών 29,000+ απόφοιτοι που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναφέρεται στον κόσμο των επιχειρήσεων σχολή σχολείο: 250 ανώτερους ερευνητές και 100 διδακτορικούς φοιτητές 30 ερευνητικά κέντρα και πρωτοβουλίες 100 + συνεργαζόμενα σχολεία

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Ολλανδός

Όψη Μονοετή MBAs » Όψη EMBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA (μερική απασχόληση)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 22 μήνες September 2018 Κάτω Χώρες Ρότερνταμ

Χτίζοντας το μέλλον σας διαρκεί περισσότερο από τσιτάτο και επαγγελματικές κάρτες. Ως εκτελεστικό σε άνοδο, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. [+]

Για τους ηγέτες σχετικά με την κίνηση, οδήγηση καριέρα σας περαιτέρω RSM.

Χτίζοντας το μέλλον σας διαρκεί περισσότερο από τσιτάτο και επαγγελματικές κάρτες. Ως εκτελεστικό σε άνοδο, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. Επιτυχία παίρνει μεγάλες ιδέες και φωτεινό ηγεσία. Παίρνει ένα κριτικό μάτι, με έμφαση στην αειφόρο κατασκευή αποφάσεις που δημιουργούν αξία μακροπρόθεσμα. Παίρνει ένα ισχυρό δίκτυο των επαγγελματιών που είναι έτοιμοι να κάνουν μεγάλες κινήσεις - και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε τη δική σας. Αυτά είναι όλα τα χρονικά τίμησε ολλανδική αξίες που έχουν την οικοδόμηση φωτεινό σταδιοδρομία σε όλο τον κόσμο για αιώνες. Και σε RSM, θα κερδίσετε άμεσα από αυτό το είδος των πολύτιμων σκέψης - είναι εμποτισμένη σε κάθε πτυχή της μερικής απασχόλησης μας Executive MBA, το οποίο διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα, η διεθνής γλώσσα των επιχειρήσεων. Μάθετε πώς εφαρμόζουν ολλανδική τιμών σε διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση στην Ευρώπη θα επεκτείνει την επιρροή σας και να οδηγήσετε την καριέρα σας περισσότερο από ό, τι έχετε σκεφτεί ποτέ δυνατό. Αυτό είναι αυτό που θα ανακαλύψετε στο Rotterdam School of Management, Πανεπιστήμιο Erasmus.... [-]


παγκόσμιο στέλεχος Onemba (αρθρωτό)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 21 μήνες September 2018 Κάτω Χώρες Ρότερνταμ

Το Global Executive OneMBA είναι το μόνο πρόγραμμα Executive MBA έχει σχεδιαστεί με ίση είσοδο από πέντε πρεμιέρα σχολές διοίκησης επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική. [+]

Γιατί η RSM Global OneMBA;

Πέντε σχολεία. Τέσσερις ηπείρους.

[-]

Μονοετές MBA

διεθνή πλήρες ωράριο MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Κάτω Χώρες Ρότερνταμ

International MBA μας σας δίνει περισσότερο από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Σου δίνει ένα επαγγελματικό διαβατήριο για την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο. [+]

Γιατί το Ρότερνταμ MBA;

Ας ολλανδική σκέψης οδηγεί την καριέρα σας προς τα εμπρός.

Μας International MBA σας δίνει περισσότερο από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Σου δίνει ένα επαγγελματικό διαβατήριο για την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο.

Επιτυχία στην επιχείρηση παίρνει περισσότερο από ό, τι γνωρίζουν τα γεγονότα. Χρειάζεται μια παγκόσμια προοπτική, μια καινοτόμο προσέγγιση, κριτικό πνεύμα, και μια έμφαση στη συνεργασία και τη βιωσιμότητα. Στο RSM, σχεδιάζουμε κάθε κατηγορία με αυτές τις τιμές στο μυαλό.... [-]


Βίντεο

RSM MBA alumni stories:

RSM MBA Spirit at MBAT in Paris

Part-time Executive MBA study trip South Africa

Global Executive OneMBA – European residency

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, NL
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
Rotterdam School of Management
Erasmus University
Taipei Office
2/F-A, No. 170
Dunghua North Road

Taipei, 10548 TW