Rotterdam School of Management | Erasmus University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, Rotterdam School of Management, Πανεπιστήμιο Erasmus έχει εδραιωθεί η φήμη του ως ένας από τους κορυφαίους σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Πολύ πριν «παγκόσμιο» έγινε ένα σημαντικό περιγραφικός δείκτης για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων, οι μαθητές της RSM, καθηγητές και το προσωπικό ήταν ήδη αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία της παγκοσμιοποίησης.

Ακριβώς όπως η χώρα μας φιλοξενεί, ένα από τα πιο φημισμένα διεθνή εμπορικά έθνη του κόσμου, RSM συνέχισε να επεκτείνει και να διεθνοποιήσουν, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως μία από τις πιο καινοτόμες και διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

RSM προσφέρει μια ξεχωριστή πνευματική καλλιέργεια. Πιστεύουμε ότι η ηγεσία μπορεί να διδαχθεί μέσα από ένα συνδυασμό της πνευματικής και πρακτική πρόκληση. Πιστεύουμε ότι οι δυσκολίες που εργάζονται σε διαφορετικές ομάδες καλλιεργεί δημιουργικές νέες προσεγγίσεις στην επιχείρηση. Απολαμβάνουμε μια αμοιβαία υποστηρικτική σχέση με πολυεθνικές εταιρείες. Και είμαστε υπέρ μιας ευέλικτης, ευρεία και μερικές φορές εικονοκλαστική νοοτροπία σε θέματα επιχειρηματικής πρακτικής και της έρευνας.

Αυτή η ξεχωριστή προσέγγιση αυτή βοήθησε RSM για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου κορυφαία προγράμματα, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικός στον κόσμο σχολές διοίκησης.

RSM Προσέγγιση

Στο RSM, την ανάπτυξη ηγεσίας είναι για την πραγματοποίηση της πνευματικής και προσωπικές δυνατότητες. Εδώ, θα πρέπει να αμφισβητηθεί διανοητικά από το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκό περιεχόμενο και υπό τη διεύθυνση των πιο απότομη επιχειρήσεων στοχαστές: σχολή που επιστήσει την πολυετή εμπειρία εργασίας για τους οργανισμούς, καθώς και στοιχεία που προέκυψαν από τη δική τους έρευνα. Θα μας πρόκληση: ανάκριση πραγματικά περιστατικά, όπως αυτά παρουσιάζονται και κριτικά-την αξιολόγηση υποθέσεων. Και θα αμφισβητήσει τον εαυτό σας: αντιμετωπίζουν τους περιορισμούς σας, σπρώχνοντας πέρα ​​από τα όρια, ανακαλύπτοντας αυτό που οδηγεί πραγματικά τη συμπεριφορά σας και των άλλων.

Αναπτύσσοντας τις δεξιότητες για να είναι σε θέση να μετατρέψει την ηγετική ιδέες σε εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιχείρηση, απαιτεί δράση. Όλα τα προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές με πεδίο δράσης για τις ιδέες τους σε πραγματική ή προσομοιωμένη επιχειρηματικά περιβάλλοντα, από associateships και ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση σε πραγματικό έργα συμβουλών, διεθνή ταξίδια και συμμετοχή σε συλλόγους και μαθητή Διαχείριση συνέδρια.

Στο RSM, ποικιλομορφία δεν είναι μόνο άξια σεβασμού, δεν ενθαρρύνεται και αναπτύσσεται. Σε μια μοναδική ανοιχτή και συνεργατική περιβάλλον, θα βρείτε το χώρο για να διερευνήσουν νέους τρόπους σκέψης, η έμπνευση να αμφισβητήσει τις ιδέες, και τελικά, το πεδίο εφαρμογής για να αναπτύξετε το δικό σας δυναμικό ως μελλοντικός ηγέτης στην επιχείρηση.

Στοιχεία και αριθμοί

Ως μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη, RSM φτάσει μια επεκτατική διεθνές κοινό των μελλοντικών και νυν ηγέτες μέσα από το χαρτοφυλάκιο των προγραμμάτων, υπηρεσιών και ακαδημαϊκές δραστηριότητες.

Το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό να φέρει συνεχή νέες καινοτομίες στην εκπαίδευση τόσο επαγγελματικά όσο και τη δημιουργία γνώσης, σύμφωνα με τη θεσμική αποστολή μας:

Στο RSM, είμαστε περήφανοι να διεκδικήσει:

Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην επιχείρηση και τη διαχείριση της εκπαίδευσης Ένα από τα κορυφαία 3 ερευνητικών εγκαταστάσεων της Ευρώπης Μια συνεπής κατάταξη ανάμεσα κορυφαία βαθμίδα σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη Μια θέση μεταξύ του 1% των σχολείων σε όλο τον κόσμο με διαπίστευσης Triple Crown Η εκπαίδευση πάνω από 1200 στελέχη κάθε χρόνο 7.500 προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών 29,000+ απόφοιτοι που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναφέρεται στον κόσμο των επιχειρήσεων σχολή σχολείο: 250 ανώτερους ερευνητές και 100 διδακτορικούς φοιτητές 30 ερευνητικά κέντρα και πρωτοβουλίες 100 + συνεργαζόμενα σχολεία

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Ολλανδός

Όψη Μονοετή MBAs » Όψη EMBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA - 22 μήνες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 22 μήνες September 2019 Κάτω Χώρες Rotterdam

Η οικοδόμηση του μέλλοντός σας απαιτεί περισσότερα από τις λέξεις-κλειδιά και τις επαγγελματικές κάρτες. Ως εκτελεστικό σε άνοδο, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. [+]

Για τους ηγέτες σε κίνηση, οδηγήστε την καριέρα σας περαιτέρω στην RSM.

Η οικοδόμηση του μέλλοντός σας απαιτεί περισσότερα από τις λέξεις-κλειδιά και τις επαγγελματικές κάρτες. Ως εκτελεστικό σε άνοδο, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. Η επιτυχία απαιτεί μεγάλες ιδέες και λαμπρή ηγεσία. Λαμβάνει ένα κρίσιμο μάτι με έμφαση στη λήψη βιώσιμων αποφάσεων που δημιουργούν αξία μακροπρόθεσμα. Παίρνει ένα ισχυρό δίκτυο επαγγελματιών που είναι έτοιμοι να κάνουν μεγάλες κινήσεις - και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε τη δική σας. Αυτές είναι όλες οι χριστουγεννιάτικες αξίες που έχουν τιμηθεί με το χέρι και έχουν οικοδομήσει λαμπρές σταδιοδρομίες σε όλο τον κόσμο για αιώνες. Και στο RSM, θα κερδίσετε απευθείας από αυτό το είδος πολύτιμων σκέψεων - είναι έγχυση σε κάθε πτυχή του μερικής απασχόλησης Executive MBA, το οποίο διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα, τη διεθνή γλώσσα των επιχειρήσεων. Μάθετε πώς η εφαρμογή των ολλανδικών αξιών σε μια διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση στην Ευρώπη θα διευρύνει την επιρροή σας και θα οδηγήσει την καριέρα σας περισσότερο από ό, τι νομίζατε ποτέ δυνατό. Αυτό θα ανακαλύψετε στη Σχολή Διοίκησης του Ρότερνταμ, στο Πανεπιστήμιο Erasmus.... [-]


Global Executive OneMBA - 21 μήνες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 21 μήνες September 2019 Κάτω Χώρες Rotterdam

Το Global Executive OneMBA είναι το μοναδικό Executive MBA πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με την ίδια συμμετοχή από πέντε κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική. [+]

Γιατί η RSM Global OneMBA;

Πέντε σχολεία. Τέσσερις ηπείρους. OneMBA. Το Global Executive OneMBA είναι το μοναδικό Executive MBA πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με την ίδια συμμετοχή από πέντε κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική. Σχεδιασμένο για ανώτερα στελέχη και επαγγελματίες, αυτό το διάσημο 21μηνο πρόγραμμα σπονδυλωτών προγραμμάτων σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε τις επιχειρήσεις μέσω του φακού των σημαντικότερων οικονομικών περιοχών του κόσμου, καθιστώντας το ασύγκριτο στην ανάπτυξη γνώσεων, ηγετικών ικανοτήτων, παγκόσμιων δικτύων και εμπειριών διεθνών όπου συμβαίνει, όπως συμβαίνει.... [-]


Μονοετές MBA

Διεθνές MBA πλήρους απασχόλησης - 12 μήνες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Κάτω Χώρες Rotterdam

Το διεθνές MBA μας σας δίνει περισσότερα από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Σας δίνει ένα επαγγελματικό διαβατήριο για την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο. [+]

Γιατί το MBA του Ρότερνταμ;

Αφήστε την ολλανδική σκέψη να προωθήσει την καριέρα σας.

Το διεθνές MBA μας σας δίνει περισσότερα από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Σας δίνει ένα επαγγελματικό διαβατήριο για την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο.

Η επιτυχία στην επιχείρηση απαιτεί περισσότερο από το να γνωρίζει τα γεγονότα. Χρειάζεται μια παγκόσμια προοπτική, μια καινοτόμος προσέγγιση, μια κριτική σκέψη και μια εστίαση στη συνεργασία και τη βιωσιμότητα. Στο RSM σχεδιάζουμε κάθε τάξη με αυτές τις αξίες.... [-]


Βίντεο

RSM MBA alumni stories:

RSM MBA Spirit at MBAT in Paris

Part-time Executive MBA study trip South Africa

Global Executive OneMBA – European residency

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
Rotterdam School of Management
Erasmus University
Taipei Office
2/F-A, No. 170
Dunghua North Road

Taipei, 10548 TW