Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, η Σχολή Διοίκησης του Ρότερνταμ, το Πανεπιστήμιο Erasmus έχει εδραιώσει τη φήμη του ως μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Πολύ πριν η «παγκόσμια» γίνει ένας σημαντικός περιγραφέας για την επιχειρηματική εκπαίδευση, οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το προσωπικό της RSM αντανακλούσαν ήδη την ποικιλομορφία του παγκοσμιοποιημένου κόσμου.

Όπως και η χώρα υποδοχής μας, ένα από τα πιο γνωστά διεθνή εμπορικά έθνη παγκοσμίως, η RSM συνέχισε να επεκτείνεται και να διεθνοποιείται, ενισχύοντας το καθεστώς της ως μία από τις πιο διεθνείς και καινοτόμες επιχειρηματικές σχολές της Ευρώπης.

Η RSM προσφέρει μια ξεχωριστή πνευματική κουλτούρα. Πιστεύουμε ότι η ηγεσία μπορεί να διδαχθεί μέσω ενός συνδυασμού μιας πνευματικής και πρακτικής πρόκλησης. Πιστεύουμε ότι οι δυσκολίες που συναντώνται κατά την εργασία σε διάφορες ομάδες ενθαρρύνουν δημιουργικές νέες προσεγγίσεις στις επιχειρήσεις. Απολαμβάνουμε μια αμοιβαία, υποστηρικτική σχέση με πολυεθνικές εταιρείες. Και ενθαρρύνουμε μια ευέλικτη, ευρεία και μερικές φορές εικονοκλαστική νοοτροπία σε θέματα επιχειρηματικής πρακτικής και έρευνας.

Αυτή η ξεχωριστή προσέγγιση βοήθησε την RSM να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων προγραμμάτων, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες και πιο παραγωγικές σχολές διαχείρισης στον κόσμο.

18626_IMG_0011.jpg

Προσέγγιση RSM

Στην RSM, η ανάπτυξη της ηγεσίας αφορά στην πραγματοποίηση πνευματικών και προσωπικών δυνατοτήτων. Εδώ θα αντιμετωπίσετε διανοητικά το ακαδημαϊκό περιεχόμενο ανώτατου επιπέδου και υπό την καθοδήγηση των πιο έντονων επιχειρηματικών στοχαστών: η σχολή που αξιοποιεί χρόνια εμπειρίας που εργάζεται για οργανισμούς καθώς και ιδέες από τη δική τους έρευνα. Θα μας προκαλέσετε: να αμφισβητήσουμε τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται και να αξιολογούν κριτικά τις υποθέσεις. Και θα αμφισβητήσετε τον εαυτό σας: αντιμετωπίζοντας τους περιορισμούς σας, πιέζοντας πέρα από τα όρια, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά οδηγεί τη συμπεριφορά σας και αυτό των άλλων.

Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων για να μπορέσετε να μετατρέψετε κορυφαίες ιδέες σε εξαιρετικά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις, απαιτεί δράση. Όλα τα προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να δρουν στις ιδέες τους σε πραγματικό ή προσομοιωμένο επιχειρηματικό περιβάλλον, από εταιρικές συνεργασίες και πρακτικές πρακτικές μέχρι πραγματικά συμβουλευτικά έργα, διεθνή ταξίδια και συμμετοχή σε συλλόγους και συνέδρια που διοικούνται από φοιτητές.

Στην RSM, η ποικιλομορφία όχι μόνο αποτιμάται, αλλά και ενθαρρύνεται και αναπτύσσεται. Σε ένα μοναδικά ανοικτό και συνεργατικό περιβάλλον, θα βρείτε το χώρο για να εξερευνήσετε νέους τρόπους σκέψης, την έμπνευση για την πρόκληση ιδεών και τελικά το πεδίο ανάπτυξης του δικού σας δυναμικού ως μελλοντικού ηγέτη στις επιχειρήσεις.

18627_IMG_0435.jpg

Γεγονότα

Ως ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή επιχειρηματικά σχολεία της Ευρώπης, η RSM φτάνει σε ένα εκτεταμένο διεθνές ακροατήριο των μελλοντικών και σημερινών ηγετών μέσω του χαρτοφυλακίου προγραμμάτων, υπηρεσιών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων.

Το προσωπικό και η σχολή φέρνουν συνεχώς νέες καινοτομίες τόσο στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων όσο και στη δημιουργία γνώσεων σύμφωνα με τη θεσμική μας αποστολή:

RSM mission

Στην RSM, είμαστε υπερήφανοι που ισχυριζόμαστε:

 • Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην επιχειρηματική και διοικητική εκπαίδευση.
 • Μια από τις τρεις καλύτερες ερευνητικές εγκαταστάσεις της Ευρώπης.
 • Μια συνεπής κατάταξη μεταξύ των κορυφαίων επιχειρηματικών σχολών της Ευρώπης.
 • Μια θέση μεταξύ του 1% των σχολείων παγκοσμίως με διαπίστευση Triple Crown.
 • Η εκπαίδευση πάνω από 1200 στελεχών κάθε χρόνο.
 • 7.500 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.
 • 29.000 απόφοιτοι που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως.
 • Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναφερόμενα σχολικά τμήματα του σχολείου των επιχειρήσεων: 250 ανώτεροι ερευνητές και 100 διδακτορικές διατριβές. Φοιτητές.
 • 30 ερευνητικά κέντρα και πρωτοβουλίες.
 • 100 σχολεία συνεργάτες.

18628_rotterdambynight.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
 • Ολλανδός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Η οικοδόμηση του μέλλοντός σας απαιτεί περισσότερα από τις λέξεις-κλειδιά και τις επαγγελματικές κάρτες. Ως εκτελεστικό σε άνοδο, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. ... [+]

Για τους ηγέτες σε κίνηση, οδηγήστε την καριέρα σας περαιτέρω στην RSM.

Η οικοδόμηση του μέλλοντός σας απαιτεί περισσότερα από τις λέξεις-κλειδιά και τις επαγγελματικές κάρτες. Ως εκτελεστικό σε άνοδο, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε. Η επιτυχία απαιτεί μεγάλες ιδέες και λαμπρή ηγεσία. Λαμβάνει ένα κρίσιμο μάτι με έμφαση στη λήψη βιώσιμων αποφάσεων που δημιουργούν αξία μακροπρόθεσμα. Παίρνει ένα ισχυρό δίκτυο επαγγελματιών που είναι έτοιμοι να κάνουν μεγάλες κινήσεις - και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε τη δική σας. Αυτές είναι όλες οι χριστουγεννιάτικες αξίες που έχουν τιμηθεί με το χέρι και έχουν οικοδομήσει λαμπρές σταδιοδρομίες σε όλο τον κόσμο για αιώνες. Και στο RSM, θα κερδίσετε απευθείας από αυτό το είδος πολύτιμων σκέψεων - είναι έγχυση σε κάθε πτυχή του μερικής απασχόλησης Executive MBA, το οποίο διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα, τη διεθνή γλώσσα των επιχειρήσεων. Μάθετε πώς η εφαρμογή των ολλανδικών αξιών σε μια διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση στην Ευρώπη θα διευρύνει την επιρροή σας και θα οδηγήσει την καριέρα σας περισσότερο από ό, τι νομίζατε ποτέ δυνατό. Αυτό θα ανακαλύψετε στη Σχολή Διοίκησης του Ρότερνταμ, στο Πανεπιστήμιο Erasmus.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
22 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Το Global Executive OneMBA είναι το μοναδικό Executive MBA πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με την ίδια συμμετοχή από πέντε κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ασί ... [+]

Γιατί η RSM Global OneMBA;

Πέντε σχολεία. Τέσσερις ηπείρους. OneMBA. Το Global Executive OneMBA είναι το μοναδικό Executive MBA πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με την ίδια συμμετοχή από πέντε κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική. Σχεδιασμένο για ανώτερα στελέχη και επαγγελματίες, αυτό το διάσημο 21μηνο πρόγραμμα σπονδυλωτών προγραμμάτων σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε τις επιχειρήσεις μέσω του φακού των σημαντικότερων οικονομικών περιοχών του κόσμου, καθιστώντας το ασύγκριτο στην ανάπτυξη γνώσεων, ηγετικών ικανοτήτων, παγκόσμιων δικτύων και εμπειριών διεθνών όπου συμβαίνει, όπως συμβαίνει.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
21 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μονοετές MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Το διεθνές MBA μας σας δίνει περισσότερα από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Σας δίνει ένα επαγγελματικό διαβατήριο για την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο. ... [+]

Γιατί το MBA του Ρότερνταμ;

Αφήστε την ολλανδική σκέψη να προωθήσει την καριέρα σας.

Το διεθνές MBA μας σας δίνει περισσότερα από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Σας δίνει ένα επαγγελματικό διαβατήριο για την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο.

Η επιτυχία στην επιχείρηση απαιτεί περισσότερο από το να γνωρίζει τα γεγονότα. Χρειάζεται μια παγκόσμια προοπτική, μια καινοτόμος προσέγγιση, μια κριτική σκέψη και μια εστίαση στη συνεργασία και τη βιωσιμότητα. Στο RSM σχεδιάζουμε κάθε τάξη με αυτές τις αξίες.... [-]

Κάτω Χώρες Rotterdam
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media