Rotterdam School of Management | Erasmus University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, η Σχολή Διοίκησης του Ρότερνταμ, το Πανεπιστήμιο Erasmus έχει εδραιώσει τη φήμη του ως μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Πολύ πριν η «παγκόσμια» γίνει ένας σημαντικός περιγραφέας για την επιχειρηματική εκπαίδευση, οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το προσωπικό της RSM αντανακλούσαν ήδη την ποικιλομορφία του παγκοσμιοποιημένου κόσμου.

Όπως και η χώρα υποδοχής μας, ένα από τα πιο γνωστά διεθνή εμπορικά έθνη παγκοσμίως, η RSM συνέχισε να επεκτείνεται και να διεθνοποιείται, ενισχύοντας το καθεστώς της ως μία από τις πιο διεθνείς και καινοτόμες επιχειρηματικές σχολές της Ευρώπης.

Η RSM προσφέρει μια ξεχωριστή πνευματική κουλτούρα. Πιστεύουμε ότι η ηγεσία μπορεί να διδαχθεί μέσω ενός συνδυασμού μιας πνευματικής και πρακτικής πρόκλησης. Πιστεύουμε ότι οι δυσκολίες που συναντώνται κατά την εργασία σε διάφορες ομάδες ενθαρρύνουν δημιουργικές νέες προσεγγίσεις στις επιχειρήσεις. Απολαμβάνουμε μια αμοιβαία, υποστηρικτική σχέση με πολυεθνικές εταιρείες. Και ενθαρρύνουμε μια ευέλικτη, ευρεία και μερικές φορές εικονοκλαστική νοοτροπία σε θέματα επιχειρηματικής πρακτικής και έρευνας.

Αυτή η ξεχωριστή προσέγγιση βοήθησε την RSM να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων προγραμμάτων, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες και πιο παραγωγικές σχολές διαχείρισης στον κόσμο.


129261_FinalresizedStudentsMBA20187.jpg

Προσέγγιση RSM

Στην RSM, η ανάπτυξη της ηγεσίας αφορά στην πραγματοποίηση πνευματικών και προσωπικών δυνατοτήτων. Εδώ θα αντιμετωπίσετε διανοητικά το ακαδημαϊκό περιεχόμενο ανώτατου επιπέδου και υπό την καθοδήγηση των πιο έντονων επιχειρηματικών στοχαστών: η σχολή που αξιοποιεί χρόνια εμπειρίας που εργάζεται για οργανισμούς καθώς και ιδέες από τη δική τους έρευνα. Θα μας προκαλέσετε: να αμφισβητήσουμε τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται και να αξιολογούν κριτικά τις υποθέσεις. Και θα αμφισβητήσετε τον εαυτό σας: αντιμετωπίζοντας τους περιορισμούς σας, πιέζοντας πέρα από τα όρια, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά οδηγεί τη συμπεριφορά σας και αυτό των άλλων.

Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων για να μπορέσετε να μετατρέψετε κορυφαίες ιδέες σε εξαιρετικά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις, απαιτεί δράση. Όλα τα προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να δρουν στις ιδέες τους σε πραγματικό ή προσομοιωμένο επιχειρηματικό περιβάλλον, από εταιρικές συνεργασίες και πρακτικές πρακτικές μέχρι πραγματικά συμβουλευτικά έργα, διεθνή ταξίδια και συμμετοχή σε συλλόγους και συνέδρια που διοικούνται από φοιτητές.

Στην RSM, η ποικιλομορφία όχι μόνο αποτιμάται, αλλά και ενθαρρύνεται και αναπτύσσεται. Σε ένα μοναδικά ανοικτό και συνεργατικό περιβάλλον, θα βρείτε το χώρο για να εξερευνήσετε νέους τρόπους σκέψης, την έμπνευση για την πρόκληση ιδεών και τελικά το πεδίο ανάπτυξης του δικού σας δυναμικού ως μελλοντικού ηγέτη στις επιχειρήσεις.

129263_Resized_PhotoshootstudentsMBA20206.jpg

Στοιχεία και αριθμοί

Ως ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή επιχειρηματικά σχολεία της Ευρώπης, η RSM φτάνει σε ένα εκτεταμένο διεθνές ακροατήριο των μελλοντικών και σημερινών ηγετών μέσω του χαρτοφυλακίου προγραμμάτων, υπηρεσιών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων.

Το προσωπικό και η σχολή φέρνουν συνεχώς νέες καινοτομίες τόσο στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων όσο και στη δημιουργία γνώσεων σύμφωνα με τη θεσμική μας αποστολή:

129273_Mission-statmentbanner.png

Στην RSM, είμαστε υπερήφανοι που ισχυριζόμαστε:

  • Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην επιχειρηματική και διοικητική εκπαίδευση.
  • Μια από τις τρεις καλύτερες ερευνητικές εγκαταστάσεις της Ευρώπης.
  • Μια συνεπής κατάταξη μεταξύ των κορυφαίων επιχειρηματικών σχολών της Ευρώπης.
  • Μια θέση μεταξύ του 1% των σχολείων παγκοσμίως με διαπίστευση τετραπλού Crown.
  • Η εκπαίδευση πάνω από 1200 στελεχών κάθε χρόνο.
  • 7.500 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.
  • 40.000 απόφοιτοι που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως.
  • Μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναφερόμενες σχολές επιχειρηματικών σχολών στον κόσμο: 250 ανώτεροι ερευνητές και 100 διδακτορικοί φοιτητές.
  • 30 ερευνητικά κέντρα και πρωτοβουλίες.
  • 100 σχολεία συνεργάτες.

18628_rotterdambynight.jpg

Τοποθεσίες

Ρότερνταμ

Address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Ρότερνταμ, Νότια Ολλανδία, Κάτω Χώρες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη