Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Σχετικά με τη Nyenrode


Το Nyenrode Business Universiteit εργάζεται σε ένα βιώσιμο μέλλον, προωθώντας τους μαθητές και τους συμμετέχοντες να γίνουν υπεύθυνοι ηγέτες. Αυτό το κάνουμε προσφέροντας ένα συνδυασμό ακαδημαϊκής θεωρίας, πρακτικής συνάφειας και προσωπικής ανάπτυξης . Στο Nyenrode, μαθαίνετε να συζητάτε, να πείθετε και να μεταφράζετε την θεωρία στην πράξη.

Το Nyenrode είναι το μοναδικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο στις Κάτω Χώρες, το οποίο ιδρύθηκε το 1946 από επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Έχουμε πάντα διεθνή προσανατολισμό. Το Nyenrode βρίσκεται σε δύο εικονικές τοποθεσίες: το Άμστερνταμ και το Breukelen.

Το Nyenrode Business Universiteit Amsterdam βρίσκεται στο ιστορικό συγκρότημα De Vijf Keizers στην καρδιά της πόλης. Αυτή η προνομιακή τοποθεσία διεγείρει νέες συνδέσεις μεταξύ επιχειρήσεων και πανεπιστημίων. συμβάλλοντας στους φιλόδοξους εθνικούς και διεθνείς στόχους μας. Ο Nyenrode στοχεύει να γίνει κορυφαία Ευρωπαϊκή Σχολή Επιχειρήσεων. Η επέκταση του πανεπιστημίου στο Άμστερνταμ συνδέεται βαθιά με αυτή τη φιλοδοξία.

Το Nyenrode Business Universiteit Breukelen βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτήμα με ένα κάστρο του δέκατου ένατου αιώνα στην καρδιά του. Η κύρια πανεπιστημιούπολη μας δίνει έμφαση στη σημασία της κοινότητας και της δικτύωσης στην ανάπτυξη υπεύθυνων ηγετών.

Το Nyenrode προσφέρει εντατική ακαδημαϊκή εκπαίδευση καθώς και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα προγράμματα στους τομείς των επιχειρήσεων, της διαχείρισης, της λογιστικής, του ελέγχου και του φορολογικού δικαίου. Αναλαμβάνουμε επίσης επιστημονική έρευνα σε αυτούς τους τομείς.

Αποστολή

Το Nyenrode υπηρετεί την κοινωνία διαμορφώνοντας υπεύθυνους ηγέτες

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, αναπτύσσετε τις δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για ένα μέλλον ως πολίτης του κόσμου και ως ηγέτης της κοινωνίας. Γίνεστε κάποιος που αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δικές σας ενέργειες και γνωρίζει το περιβάλλον σας. Αυτό δημιουργεί βιώσιμη προστιθέμενη αξία για εσάς, για τον οργανισμό σας και την κοινωνία ως σύνολο.

Η εκπαίδευση στο Nyenrode παρέχει περισσότερο από μια απλή ανταλλαγή γνώσεων, σας δίνει επίσης νέες δεξιότητες και βοηθά στην προσωπική σας ανάπτυξη. Η εκπαίδευση στο Nyenrode είναι μια ανταμοιβή για τη ζωή.

Οραμα

Ο Nyenrode, ο προτιμώμενος συνεργάτης κορυφαίων φοιτητών και οργανισμών, είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εκπαιδευτική και ερευνητική κοινότητα με παγκόσμιες συνδέσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Nyenrode Business University

Το Executive MBA του Nyenrode είναι ένα διετές πρόγραμμα. Ως διευθυντής, ηγέτης ή επιχειρηματίας επιλέγετε να συμμετάσχετε επειδή θέλετε να αναπτύξετε τον εαυτό σας στον ... [+]

Εισαγωγή

Το Executive MBA του Nyenrode είναι ένα διετές πρόγραμμα. Ως διευθυντής, ηγέτης ή επιχειρηματίας επιλέγετε να συμμετάσχετε επειδή θέλετε να αναπτύξετε τον εαυτό σας στον καλύτερο ηγέτη που μπορείτε να είστε. Το Εκπαιδευτικό μας Πρόγραμμα MBA σας βοηθά να ενισχύσετε τον αντίκτυπό σας στην ηγεσία σε όλη την Προσωπική Ανάπτυξη του Leadership Journey, το κύριο θέμα του προγράμματος.

Το πρόγραμμα αποτελείται από εντατικά μαθήματα μιας εβδομάδας, εκ των οποίων επτά πραγματοποιούνται στην πανεπιστημιούπολη Nyenrode και τρία στο εξωτερικό. Μελετάτε και συνεργάζεστε με μια ομάδα ομοειδών επαγγελματιών για να διευρύνετε τις απόψεις σας για τις επιχειρήσεις, τη διοίκηση και την ηγεσία, και θα ανακαλύψετε νέα πράγματα για τον εαυτό σας. για τις ιδιότητές σας, τα πάθη σας, το στυλ σας και την προσωπικότητά σας.... [-]

Κάτω Χώρες Breukelen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Nyenrode Business University

Με το Modular Executive MBA, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας MBA. Μελετήστε ενώ εργάζεστε και εργάζεστε για τις φιλοδοξίες σας. Επιλέξτε τον τίτλο MBA με ένα πλήρες ... [+]

Εισαγωγή

Με το Modular Executive MBA , μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας MBA. Μελετήστε ενώ εργάζεστε και εργάζεστε για τις φιλοδοξίες σας. Επιλέξτε τον τίτλο MBA με ένα πλήρες MBA ή ακολουθήστε μία ή περισσότερες ενότητες για μια γρήγορη αναβάθμιση των γνώσεών σας.

Όποια και αν είναι η διαδρομή που επιλέγετε, με το Modular Executive MBA στο Nyenrode θα εργαστείτε στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη και θα παραμείνετε σε έλεγχο.... [-]

Κάτω Χώρες Breukelen
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά,Ολλανδός
Μερική παρακολούθηση
3 - 7 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Nyenrode Business University

Εργάζεστε καθημερινά σε ένα ταραχώδες περιβάλλον με αυστηρές προθεσμίες, ποικίλα συμφέροντα των υπηρεσιών και περιορισμένους προϋπολογισμούς; Δεν εισαι ο μονος. Ο αντίκτυ ... [+]

Γιατί ένα MBA στην επιχείρησηΨηφιακή Ηγεσία

Εργάζεστε καθημερινά σε ένα ταραχώδες περιβάλλον με αυστηρές προθεσμίες, ποικίλα συμφέροντα των υπηρεσιών και περιορισμένους προϋπολογισμούς; Δεν εισαι ο μονος. Ο αντίκτυπος της πληροφορικής στις οργανώσεις είναι μεγάλος και αυξάνεται. Συλλέγει πολλές επενδύσεις, αλλά αυτές δεν παράγουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι διαδικασίες οργανωτικής ανάπτυξης είναι συχνά μακρά και περίπλοκη. Ωστόσο, η τεχνολογία πληροφορικής επιτρέπει επίσης νέες οργανωτικές δομές και επιχειρηματικά μοντέλα. την ανάπτυξη δικτύων με τους εταίρους, μια πιο στενή, διαδραστική σύνδεση με τους πελάτες και λιγότερα ιεραρχικά επίπεδα στις επιχειρήσεις.... [-]

Κάτω Χώρες Breukelen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life