MDCI - Management Development Centre

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι άνευ προηγουμένου χρόνοι απαιτούν νέα σκέψη.

Οι MDCI και CMC έχουν ξαναγράψει το Playbook.

Για περισσότερα από τριάντα χρόνια, το Management Development Center International (MDCI) επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η εκτελεστική εκπαίδευση στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Τώρα, η εστίασή μας στην ενεργοποίηση των ηγετικών μετασχηματιστών έχει οδηγήσει σε μια νέα Pathway για την επίτευξη ενός αναγνωρισμένου από το Ηνωμένο Βασίλειο MBA.

Καθοδηγούμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της CMC, Dr. Lester Massingham, φέρνουμε το The Next Generation MBA στους ηγέτες της επόμενης γενιάς του Κόλπου. Αρχίστε να ολοκληρώνετε σε μόλις 12 μήνες, με μια οικονομική επένδυση μόλις 12.000 USD.

Όλοι έχουμε μια ιστορία. Εδώ είναι μια σύντομη ματιά στη δική μας.

  • Περισσότεροι από 5.000 αποφοίτοι.
  • Συνεργασία με κορυφαίες σχολές, κολέγια και πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Έλαβε το Βραβείο Queen για Εξαγωγή στην Εκπαίδευση.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Ιστορία

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990

Το MDCI επιλέγει το Μπαχρέιν ως περιφερειακό κόμβο του για να εξυπηρετεί την ηγετική εκπαίδευση των επαγγελματιών και των ηγετών της Αραβίας σε όλους τους τομείς.

1993

Το MDCI εγκαινιάζει το πρώτο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης MBA στην περιοχή με το Hull University του Ηνωμένου Βασιλείου, από βάσεις στο Ντουμπάι και το Μπαχρέιν.

1995

Το MDCI ενέκρινε ως τον πρώτο πάροχο MBA για τη Saudi Aramco και παραδίδει το πρώτο MBA επί τόπου στο Σουλτανάτο του Ομάν με το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν του Ηνωμένου Βασιλείου.

1997

Το MDCI απονέμεται το The Queen's Award for Export in Education.

1998

Το MDCI ξεκινά το πρώτο Διδακτορικό της Διοίκησης Επιχειρήσεων στην περιοχή με έδρα το GCC με τα Πανεπιστήμια του Hull και του Λίνκολν.

2000

Το MDCI απονέμει το πρώτο μεταπτυχιακό δίπλωμα στις μελέτες ασφαλείας στο GCC με το Πανεπιστήμιο του Reading του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αρχές του 2000

Το MDCI εγκαινιάζει το Πρόγραμμα Προηγμένης Ανάπτυξης Διαχείρισης στο Μπαχρέιν σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Εν τω μεταξύ, σε συνεννόηση με τον Βρετανό Στρατιωτικό Συνημμένο παρέδωσε το πρόγραμμα Hull MBA στις ένοπλες δυνάμεις του Σουλτάνου των Ομάν ως μέρος του Προγράμματος Offset Al Yamamah.

2006

Το MDCI διόρισε τους περιφερειακούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου της Νότιας Αφρικής.

2015

Το MDCI παραδίδει διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA) σε τοποθεσία στο Μπαχρέιν και το Ομάν με το Πανεπιστήμιο Λίβερπουλ John Moores.

2020

Το Next Generation MBA κυκλοφορεί ζωντανά στο διαδίκτυο και κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου αποκλεισμού CoVid-19.

Απελευθερώνοντας ηγετική ικανότητα, περισσότερες από 5.000 φορές από το 1993

Αποφοίτων

Στο Μπαχρέιν από το 1993, το MDCI έχει εμπορεύσει, υποστηρίξει και διαχειρίζεται την επιτόπια ανάπτυξη της διαχείρισης, προγράμματα προ και μεταπτυχιακά από αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου όπως το Hull, το Reading και το Λίνκολν σε περισσότερες από 5.000 καριέρες επαγγελματίες.

Νέα Γεν

Η πολύπλευρη σκέψη ενέπνευσε το σχεδιασμό και το χρονοδιάγραμμα του The Next Generation MBA. Για αρχάριους, το 2020 είναι μια πρωτοφανής χρονιά που απαιτεί νέα μάθηση. CMC's Certificate in Transformational Leadership με πτυχίο από τον York St John μπαίνει για να απαντήσει αυτό σε πολλά επίπεδα. Και έχουμε την ιδέα ότι οι απόφοιτοί μας θα είναι έτοιμοι να το προτείνουν στα μέλη της οικογένειας, τους φίλους και την ομάδα τους «επόμενης γενιάς».

Ηγέτες

Μόλις τέσσερα χρόνια στην υλοποίηση αναπτυξιακής διαχείρισης, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, το MDCI έλαβε το Queen's Award for Export in Education το 1997 αναγνωρίζοντας τον ηγετικό ρόλο της βρετανικής εταιρείας στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Γρήγορη προώθηση για περισσότερο από δύο δεκαετίες και τα προγράμματα MDCI παρακολούθησαν ηγέτες σε πολλαπλά επίπεδα σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των υπουργών, του C-Suite, καθώς και επιχειρηματιών που προσελκύουν μεγάλες εξαγορές, συγχωνεύσεις και λίστες.

Επιτέλους, ένα MBA που είναι επιτεύξιμο, διαπιστευμένο, προσβάσιμο και προσιτό.

Γιατί να ξοδέψετε τουλάχιστον δύο φορές περισσότερο χρόνο και χρήμα για την απόκτηση MBA όταν μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιστοποιημένο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 12 μήνες για κάτω από 12.000 USD;

Οι κβαντικές μεταβολές που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες ενθάρρυναν την ομάδα μας να βρει μια νέα λύση στο MBA. Έχουμε προσγειώσει το τέλειο πρόγραμμα για τους θαρραλέους επαγγελματίες σταδιοδρομίας της Αραβίας που αναζητούν νέες ηγετικές δεξιότητες σε αυτό το πρωτοφανές σημείο.

Το αποτέλεσμα είναι η επόμενη γενιά MBA.

Η μελέτη σας ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, δεν απαιτεί πτυχίο, και διδάσκεται από βρετανική σχολή στον Κόλπο ή / και ζει στο διαδίκτυο, με περαιτέρω μείωση του κόστους.

Γιατί να επιλέξετε MDCI;

Δεν πιστεύουμε στα εμπόδια στην επιτυχία.

Αυτό είναι το πιο προσβάσιμο MBA στην περιοχή.

Δεν απαιτείται πτυχίο.

  • Η έμπειρη επιχειρηματική εμπειρία σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει.
  • Αφιερώστε τους πρώτους έξι μήνες για να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό πιστοποιητικό στο Transformational Leadership.
  • Μειώστε τα έξοδα και ταξιδεύετε, παρακολουθήστε τον Κόλπο ή / και αποκτήστε πρόσβαση στην τάξη, ζωντανά στο διαδίκτυο.
  • Παράδοση Σαββατοκύριακου που ταιριάζει στην εργασία και την οικογένειά σας.

Η αγάπη μας για την Αραβία

Για περισσότερα από τριάντα χρόνια, το MDCI βοηθά τους μαθητές στη Μέση Ανατολή και την Αφρική να αποκτήσουν πραγματικές δυνατότητες και να επιτύχουν φιλοδοξίες σταδιοδρομίας. Αποδέκτης του Queen's Award for Export in Education, οι απόφοιτοι του MDCI ξεπερνούν τους 5.000 αποφοίτους - σε κορυφαίους οργανισμούς όπως οι Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO και Omantel.

Τοποθεσίες

Μανάμα

Address
MDCI - Management Development Centre
Μανάμα, Κεφαλαιαγορά, Μπαχρέιν

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη