Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το iPADE

IPADE Business School ιδρύθηκε το 1967 από μια ομάδα εξέχοντων επιχειρηματιών με στόχο την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών με την ικανότητα να οδηγήσουν την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, με ρίζες στην προσωπική ακεραιότητα, την κοινωνική ευθύνη και το παγκόσμιο όραμα.

IPADE με μια ματιά

Ιστορία

IPADE Business School ιδρύθηκε το 1967.

Σχολή

Τα 11 ακαδημαϊκά μας τμήματα συμμετέχουν στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων από τα διάφορα προγράμματα IPADE.

Αποφοίτων

Πάνω από 37.000 φοιτητές έχουν αποφοιτήσει από τις αίθουσες διδασκαλίας του IPADE Είναι μια επιλεγμένη ομάδα επιχειρηματιών από διάφορους τομείς, με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μοιράζονται το IPADE ως κομβικό σημείο. για το IPADE οι αποφοίτητές του αποτελούν τη σημαντικότερη αξία.

Κατάταξη

Το IPADE έχει εξαιρετική παρουσία σε διάφορες διεθνείς και εγχώριες βαθμολογίες, που δημοσιεύονται από τους Financial Times, το Forbes και το CNN Expansion που εξετάζουν και αξιολογούν τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων και τα προγράμματά τους.

Πιστοποιήσεις

Η ποιότητα και η συνοχή της IPADE της επέτρεψαν να αποκτήσει τρεις από τις διεθνείς πιστοποιήσεις που απονέμονται στις σημαντικότερες σχολές επιχειρήσεων του κόσμου.

Συμβουλευτική Επιτροπή

IPADE Business School έχει προωθήσει τον διεθνή διάλογο με τη συμμετοχή δύο από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο: το Harvard Business School και το IESE Business School.

Πανεπιστημιούπολη

Το IPADE έχει τρεις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στην πόλη του Μεξικού, το Μοντερέι και τη Γουαδαλαχάρα. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κοινοτήτων στις μικρότερες πόλεις της χώρας, το IPADE προσφέρει επίσης τα προγράμματά του σε προσωρινές δορυφορικές πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το Μεξικό.

Μεθοδολογία

Με τη μέθοδο Case, οι συμμετέχοντες τελειοποιούν τις διοικητικές τους δεξιότητες ασκώντας την ανίχνευση, ανάλυση και διάγνωση πραγματικών επιχειρηματικών προβλημάτων.

Η μέθοδος Case χρησιμοποιεί ακαδημαϊκά υλικά (επιχειρηματικές περιπτώσεις) που βασίζονται σε πραγματικές οργανωτικές προκλήσεις αναλύονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Η διαδικασία αυτή χωρίζεται σε τρία στάδια: προσωπική μελέτη, ομαδική εργασία και σύνοδο ολομέλειας υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου καθηγητή.

Με βάση τις περιπτώσεις και τις συνοδευτικές τεχνικές σημειώσεις, οι συμμετέχοντες αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής διαχείρισης. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και οι καθηγητές επισκεπτών παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες, εμπειρία και εμπειρία ζωής.

1. Προσωπική μελέτη

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν την προσωπική τους εμπειρία με την κατάσταση που περιγράφεται για να αξιολογήσουν τα θέματα και να εκπονήσουν ένα σχέδιο δράσης.

2. Ομαδική εργασία

Η ομάδα των συμμετεχόντων συνδυάζει την προσωπική και την ολομέλεια ανάλυση τους για να πάρει αποφάσεις σαν να ήταν το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

3. Σύνοδος Ολομέλειας

Η περίπτωση αναλύεται με τη χρήση εισόδου από ολόκληρη την τάξη υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου καθηγητή.

Κοινωνική εργασία

Το Ίδρυμα El Peñón και το Colegio Montefalco είναι δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα για τις μειονεκτούσες οικογένειες που ζουν στην ανατολική πολιτεία Morelos. Και τα δύο σχολεία αποτελούν μέρος των πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης του IPADE. Το Τμήμα Θεσμικής Ανάπτυξης συνδέει τους συμμετέχοντες και τους αποφοίτους με τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που προωθούνται από τα σχολεία για να βοηθήσουν στην υποστήριξη της εκπαίδευσης των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

IPADE Business School

Το πλήρες πρόγραμμα MBA μας έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη διαχειριστικών δεξιοτήτων όπως η ομαδική εργασία, η ηγεσία, η λήψη αποφάσεων, η παγκόσμια όραση και η ικανότη ... [+]

Το πλήρες πρόγραμμα MBA μας έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη διαχειριστικών δεξιοτήτων όπως η ομαδική εργασία, η ηγεσία, η λήψη αποφάσεων, η παγκόσμια όραση και η ικανότητα εργασίας υπό πίεση. Εργαζόμαστε με τη μεθοδολογία περίπτωσης προκειμένου να αναλύσουμε, να συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε συμπέρασμα για περισσότερες από 900 περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των δύο ετών του MBA.

... [-]
Μεξικό Mexico City Monterrey
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

IPADE Campuses