Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί το CJBS; Επικρατούμε την δύναμη του ακαδημαϊκού κόσμου για τον αντίκτυπο του πραγματικού κόσμου

Το Cambridge Judge Business School (CJBS) ασχολείται με το μετασχηματισμό - ατόμων, οργανώσεων και κοινωνίας.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Σημαίνει ότι εργαζόμαστε με κάθε σπουδαστή και οργάνωση σε βαθύ επίπεδο, εντοπίζουμε σημαντικά προβλήματα και ερωτήσεις, προκαλούμε και προάγουμε τους ανθρώπους να βρίσκουν απαντήσεις και δημιουργούν νέες γνώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι προωθούμε την πιο πρόσφατη σκέψη από τον ακαδημαϊκό κόσμο και την επαγγελματική πρακτική και εφαρμόζουμε τις συνδυασμένες γνώσεις μας σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές καταστάσεις για να την μετατρέψουμε σε δράση.

Σημαίνει ότι πιστεύουμε στην ενθάρρυνση και υποστήριξη των ανθρώπων για τη δημιουργία νέων προϊόντων και επιχειρήσεων, την επιδίωξη στόχων για πνευματικό κέρδος και τη συμβολή στην κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Σημαίνει ότι επιτυγχάνουμε την αριστεία στην ποιότητα των ερευνητικών μας στοιχείων και της εκπαιδευτικής δέσμευσής μας. Αναπτύσσουμε τις γνώσεις τόσο για τον εαυτό μας όσο και για να βοηθήσουμε τους άλλους να κάνουν τη διαφορά.

Σημαίνει ότι εκπαιδεύουμε σπουδαστές και πελάτες από όλο τον κόσμο, επιβραβεύουμε τις επιδόσεις στο δικό μας προσωπικό και επιτρέπουμε την απόδοση στους μαθητές και τους πελάτες μας.

Σημαίνει ότι συμβάλλουμε στην κοινωνία με την οικοδόμηση της βιωσιμότητας στην καρδιά της επιχειρηματικής μας εκπαίδευσης και έρευνας.

Αυτός ο συνδυασμός της τελευταίας σκέψης από τον ακαδημαϊκό χώρο και την επαγγελματική πρακτική, με τη σειρά μας, μας επιτρέπει να αναπτύξουμε περισσότερες γνώσεις και καλύτερες μεθόδους ώστε να έχουμε αντίκτυπο στον κόσμο στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε.Priscilla Du Preez / Unsplash

Κέντρο Simon Sainsbury

Από το 1990, το Cambridge Judge Business School δημιούργησε τη φήμη της ως κορυφαία Business School με έδρα την έρευνα, ενός κέντρου αυστηρής σκέψης και υψηλής μετασχηματιστικής εκπαίδευσης.

Νωρίτερα τον Ιανουάριο του 2018, οι φοιτητές και εκπρόσωποι της Εκτελεστικής Εκπαίδευσης άρχισαν να φτάνουν στο νέο κέντρο Simon Sainsbury στο Cambridge Judge Business School, μια τετραώροφη κατασκευή 5.000 τετραγωνικών μέτρων που επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τις ομιλίες, Οι δραστηριότητες του σχολείου κάτω από μία στέγη.

Το έργο, το οποίο σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο με βραβείο Stirling αρχιτέκτονα Stanton Williams, βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κτίριο του σχολείου Cambridge Judge Business School της Trumpington Street. Το έργο υποστηρίχθηκε εν μέρει από μια γενναιόδωρη δωρεά από το Monument Trust, του οποίου ο ιδρυτής Simon Sainsbury ήταν επίσης ένας από τους αρχικούς ευεργέτες του σχολείου της επιχείρησης.

" Το Κέντρο Simon Sainsbury σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Cambridge Judge Business School (CJBS), που συγκεντρώνει όλα τα μέρη της κοινότητάς μας - φοιτητές πριν και μετά την εμπειρία, πελάτες της Εκτελεστικής Εκπαίδευσης. της σχολής και των εξωτερικών συνεργατών - που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να επιλύουμε τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου με ακόμα πιο ποικίλους και δημιουργικούς τρόπους. Συνεργαζόμενοι με τους αρχιτέκτονες Stanton Williams, καταφέραμε να αυξήσουμε την παρουσία μας στην υπάρχουσα θέση του Business School, διατηρώντας τη θέση μας στην καρδιά του Cluster Cambridge. " Christoph Loch, Διευθυντής του CJBS
Victoria Heath / Unsplash

Στην καρδιά του CambridgeΗ Cambridge Judge Business School παρέχει ασυναγώνιστες ευκαιρίες για εσωτερική και εξωτερική δικτύωση. Οι διδάσκοντες και οι διδακτορικοί μας έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ερευνητικούς συνεργάτες, είτε σε συνεργασία είτε μέσω της χορηγίας συγκεκριμένων έργων.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι μέλος ενός παγκοσμίου φήμης ερευνητικού πανεπιστημίου, η CJBS επωφελείται από μια πλούσια τοπική επιχειρηματική κοινότητα. Το Cambridge περιβάλλεται από επιστημονικά πάρκα, εκκολαπτήρια και κέντρα καινοτομίας. Το Cambridge Cluster ή το Silicon Fen είναι πλέον το πιο επιτυχημένο τεχνολογικό σύμπλεγμα στην Ευρώπη και ένα από τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο.

Πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν συνδέσεις με το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Μέχρι σήμερα, οι καινοτόμοι που εδρεύουν στο Πανεπιστήμιο και στην ευρύτερη τοπική κοινότητα έχουν αναπτύξει πάνω από 1.600 επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 30.000 ανθρώπους . Η συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου και του ιδιωτικού τομέα εξακολουθεί να επηρεάζει την ανάπτυξη και την ευημερία του λεγόμενου φαινομένου του Cambridge.

Ως φοιτητής στο CJBS, θα επωφεληθείτε επίσης από την πρόσβαση σε ένα εντυπωσιακό φάσμα επιχειρηματικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένου του Accelerate Cambridge, το οποίο υποστηρίζει τους σπουδαστές και τη σχολή στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και την Cambridge Enterprise, την εταιρεία εμπορίας τεχνολογίας του Πανεπιστημίου.

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας παρέχει ένα χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων και συνδέσεων με συναφείς εταιρείες, πρωταθλητές επιχειρήσεων και τμήματα του Πανεπιστημίου του Cambridge. Συνδέεται στενά με τον ανταγωνισμό δημιουργίας επιχειρήσεων που διεξάγεται από τον Cambridge University Entrepreneurs και είναι υπεύθυνος για μαθήματα σχετικά με την επιχειρηματική συγκέντρωση στο πλαίσιο του προγράμματος MBA του σχολείου.

Το Cambridge Judge Business School είναι επίσης μέρος του University Enterprise Network .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

University of Cambridge Judge Business School

Το Cambridge MBA είναι μια μοναδική, μονοετής μαθησιακή εμπειρία, συνδυάζοντας ακαδημαϊκή αυστηρότητα με έμφαση στη βιωματική, ομαδική μάθηση. ... [+]

Το Cambridge MBA είναι μια μοναδική, μονοετής μαθησιακή εμπειρία, συνδυάζοντας ακαδημαϊκή αυστηρότητα με έμφαση στη βιωματική, ομαδική μάθηση.

Η διαφορά Cambridge

Το Cambridge Judge Business School είναι ενσωματωμένο στο περιβάλλον και τον πολιτισμό του Πανεπιστημίου του Cambridge, με MBA να απολαμβάνουν την ιδιότητα μέλους ενός από τα 31 κολέγια Cambridge. Αυτό προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στο MBA, επεκτείνοντας τα δίκτυα και τις ευκαιρίες μάθησης, και ξεκινώντας τους αποφοίτους μας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων 200.000. Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο δίκτυο, δημιουργούμε μια οικεία, εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια του MBA, με ένα μέγεθος τάξης βελτιστοποιημένο για ζωντανή συζήτηση και ένα στυλ διδασκαλίας υψηλής αίσθησης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Cambridge Judge Business School, University of Cambridge, Trumpington Street,
CB2 1AG Cambridge, England, Ηνωμένο Βασίλειο