The University of Law Business School Postgraduate

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου (ULaw) είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην πραγματικότητα, έχουμε εκπαιδευτεί περισσότεροι δικηγόροι στην Αγγλία από οποιονδήποτε άλλο.

Και με τέτοιους στενούς δεσμούς μεταξύ νόμου και επιχειρήσεων, έχει νόημα ότι ένας ειδικός στη νομική εκπαίδευση είναι καλά εξοπλισμένος για να αναπτύξει μια εξαιρετική σχολή επιχειρήσεων, το University of Law Business School.

Με έμφαση στην πρακτική μάθηση, η Σχολή Επιχειρήσεων μας στοχεύει να καταστήσει τους σπουδαστές προσοδοφόρους και έτοιμοι να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του σωστού μαθησιακού περιβάλλοντος για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε προσαρμόσει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα νομικά μαθήματα μας με στόχο την ανάπτυξη μιας συναρπαστικής εξειδικευμένης μαθησιακής εμπειρίας που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το Πανεπιστήμιο του Νότου απονεμήθηκε μια ασημένια βαθμολογία στο Teaching Excellence και το Student Outcomes Framework (TEF) τον Ιούνιο του 2019. Βρήκαμε ότι παρέχουμε υψηλής ποιότητας διδασκαλία, μάθηση και αποτελέσματα για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας και συνεχώς υπερβαίνουν τις αυστηρές εθνικές απαιτήσεις ποιότητας για το Ηνωμένο Βασίλειο ανώτερη εκπαίδευση.

Τοποθεσίες:

Η Σχολή Επιχειρήσεων μας λειτουργεί στα πανεπιστήμια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στο Λονδίνο Bloomsbury, το Μπέρμιγχαμ, το Λιντς, το Μάντσεστερ και το Nottingham για προπτυχιακά μαθήματα. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου Moorgate ή στο Βερολίνο μέσω της συνεργασίας μας με την GISMA Business School. Το καθένα είναι ένας ακμάζων εμπορικός κόμβος, σε ιδανική τοποθεσία για να σας προσφέρει μεγάλη πρόσβαση σε χώρους μουσικής, θέατρα, κινηματογράφους, μπαρ και εστιατόρια. Μερικά από τα μεταπτυχιακά μαθήματα μας είναι επίσης διαθέσιμα 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Σχεδιασμός μαθήματος:

Με έμφαση στην πρακτική μάθηση, η Σχολή Επιχειρήσεων μας στοχεύει να καταστήσει τους σπουδαστές προσοδοφόρους και έτοιμοι να πετύχουν στο χώρο εργασίας. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του σωστού μαθησιακού περιβάλλοντος για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε προσαρμόσει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα νομικά μαθήματα μας με στόχο την ανάπτυξη μιας συναρπαστικής εξειδικευμένης μαθησιακής εμπειρίας που θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Όλοι οι διδάσκοντες Business School μας έχουν πραγματική επιχειρηματική εμπειρία.

Δωρεάν προσφορά για μεταπτυχιακούς φοιτητές (μόνο για προπτυχιακούς)

Το Πανεπιστήμιο του Law Business School δεσμεύεται να σας στηρίξει σε κάθε βήμα του δρόμου προς τον προορισμό σας σταδιοδρομίας. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι είστε πλήρως εξοπλισμένοι όσον αφορά τα προσόντα, τις δεξιότητες και τις επαφές σας με τον κλάδο για να προχωρήσετε ευθεία στην καριέρα σας. Είμαστε, λοιπόν, ευτυχείς να προσφέρουμε σε όλους τους φοιτητές που ξεκινούν ένα προπτυχιακό δίπλωμα στη Σχολή Επιχειρήσεων μαζί με εμάς το Σεπτέμβριο του 2019 ή το 2020 την ευκαιρία να προχωρήσουν σε ένα μάστερ επιχειρήσεων για την επιτυχή ολοκλήρωση του προπτυχιακού τους τίτλου χωρίς επιπλέον κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα μαθήματα και τα κριτήρια επιλεξιμότητας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.law.ac.uk/business/freemasters

Καριέρα και Απασχολησιμότητα:

Η απασχολησιμότητα είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στην Business School. Η ομάδα μας για την απασχολησιμότητα θα σας παρέχει συμβουλές για το πώς μπορείτε να εμπλακείτε επιτυχώς με επιχειρηματικές επαφές από μεγάλους υπεύθυνους προσλήψεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως οι IBM, Lloyds of London και Price Waterhouse Coopers (PwC), οι οποίοι θα συναντηθείτε μέσω εκδηλώσεων, εργαστηρίων και επισκέψεων σε οργανισμούς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί η επιχείρηση στον πραγματικό κόσμο. Επίσης, διοργανώνουμε εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας με έμπειρους ομιλητές και εμπειρογνώμονες καινοτομίας για να υποστηρίξουμε τους μαθητές μας να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις και να αναπτύξουν μια επιχειρηματική νοοτροπία. Η υποστήριξη που θα λάβετε, θα σας οδηγήσει και θα ενημερωθεί από την πρακτική των εργοδοτών, θα μεγιστοποιήσει την ικανότητά σας να υποβάλλετε επιτυχημένες αιτήσεις εργασίας, να εξασφαλίσετε πρακτική άσκηση και να βελτιώσετε τις ικανότητες συνέντευξης στο ψευδοκαστήριο μας.

Διεθνές Καλοκαιρινό Σχολείο Ηγεσίας (για προπτυχιακούς φοιτητές):

Ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες σας, προσφέρουμε στους 2019 προπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Διεθνές Θερινό Σχολείο Leadership στο Βερολίνο, όπου μπορείτε να αναπτύξετε βασικές μαλακές δεξιότητες και να εξερευνήσετε αυτή τη συναρπαστική πόλη με τους συναδέλφους φοιτητές της ULaw. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου στη διεύθυνση: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Οργανισμός Chartered Management (CMI):

Δεδομένου ότι ορισμένα μαθήματα στο Business School είναι διαπιστευμένα από το Chartered Management Institute (CMI), οι μαθητές σε αυτά τα συγκεκριμένα μαθήματα μπορούν να αποκτήσουν αυτόματη δωρεάν συμμετοχή για τη διάρκεια της πορείας τους και για ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν πρόσβαση στο ManagementDirect. η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη διαχείρισης του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πύλη πόρων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών περιοδικών, των εταιρικών και βιομηχανικών εκθέσεων, καθώς και συμβουλές από πάνω από 300 διαχειριστές προσλήψεων μέσω του The Career Development Center.

Θα έχετε πρόσβαση σε τρέχουσες λίστες εργασίας μέσω της βάσης δεδομένων JobSearch και σε πληθώρα βίντεο, σεμιναρίων και άρθρων για την ανάπτυξη της καριέρας και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων σας. Η online κοινότητα καθοδήγησης CMI περιλαμβάνει πάνω από 120.000 μέλη όπου μπορείτε να ταιριάξετε ανάλογα με τις δεξιότητες, την εμπειρία και τη βιομηχανία ενδιαφέροντος καθώς και να μάθετε για τα γεγονότα δικτύωσης CMI στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα πιστοποιημένα από μας CMI μαθήματα, θα λάβετε επίσης ένα προσόν από το CMI εκτός από το πτυχίο σας.

Υποστηρικτικό περιβάλλον:

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε περισσότερους φοιτητές από διαφορετικά περιβάλλοντα από ποτέ για να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας, γι 'αυτό προσφέρουμε μια σειρά υποτροφιών και υποτροφιών.

Όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν πλήρως από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας. Η Υπηρεσία Υποστήριξης Αναπηρίας είναι αφιερωμένη στη διαχείριση τυχόν απαιτήσεων που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής βοήθειας λόγω τραυματισμού ή ασθένειας.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να σηκωθούμε και να ταιριάζουμε σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις μας, αν θέλετε να ασκήσετε το σώμα σας καθώς και το μυαλό σας. Οι δημοφιλείς δραστηριότητες περιλαμβάνουν το Zumba, το ποδόσφαιρο, το netball, το ράγκμπι και το τένις.

Clubs and Societies:

Με μια ποικιλία κοινωνιών, αθλητικών ομάδων και κοινωνικών εκδηλώσεων που είναι διαθέσιμες σε κάθε πανεπιστημιούπολη μας, θα πρέπει να βρείτε πολλά για να σας κρατήσετε απασχολημένους και να διασκεδάσετε ανάμεσα στις διαλέξεις. Και στην αρχή της πορείας σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια κοινωνία, λέσχη ή εκδήλωση της επιλογής σας ή να δημιουργήσετε μία από τις δικές σας μέσα από την Ένωση Φοιτητών.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

Το Πανεπιστήμιο του Law Business School προσφέρει μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Μερικά από τα μεταπτυχιακά μαθήματα μας είναι επίσης διαθέσιμα 100% online.

Δεδομένου ότι η Business School είναι διαπιστευμένη από το Chartered Management Institute (CMI), οι φοιτητές αποκτούν αυτόματη δωρεάν συμμετοχή κατά τη διάρκεια της πορείας τους και για ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωσή τους.

Πολλά από τα μαθήματά μας έχουν πιστοποιηθεί από το Chartered Management Institute (CMI), το μοναδικό ναυλωμένο επαγγελματικό σώμα του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει την ιδιαίτερα περιζήτητη θέση Chartered Manager (CMgr). Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα μαθήματα μας, θα λάβετε επίσης ένα προσόν από το CMI εκτός από το πτυχίο σας.

Online Μαθήματα Επιχειρήσεων:

Παρέχουμε ηλεκτρονική μάθηση σε παγκόσμιο επίπεδο για τα μεταπτυχιακά μας μαθήματα:

• Μέθοδοι μελέτης για όλους τους τύπους μάθησης: υπάρχει μια μέθοδος μελέτης που ταιριάζει στο στυλ σας, με ηλεκτρονικά βιβλία, i-Tutorials, webinars, περιπτωσιολογικές μελέτες, κάρτες flash, αρχεία ήχου, γραφικά κινήσεων, κι αλλα.

• Αφιερωμένη Υποστήριξη Εκπαιδευτών: Θα λάβετε συνεχή υποστήριξη και σχόλια σχετικά με την εργασία σας από έναν ειδικό δάσκαλο προγράμματος κατά τη διάρκεια της πορείας σας.

Απαιτήσεις εισόδου και τέλη:

Οι απαιτήσεις συμμετοχής και οι αμοιβές διαφέρουν ανάλογα με το μάθημα - για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου, τα τέλη, τις επιλογές χρηματοδότησης και τις υποτροφίες και υποτροφίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Law.

Διεθνείς φοιτητές:

Θα συμμετέχετε σε φοιτητές από περισσότερες από 120 διαφορετικές εθνικότητες, οι οποίοι συμβάλλουν σε μια ακμάζουσα διεθνή κοινότητα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις του ULaw.

Διαθέτουμε μια ομάδα φορέων υποστήριξης σπουδαστών που είναι εδώ για να παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την ευημερία.

Πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της Visa μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου.

Κατάλυμα:

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας, έχουμε κανονίσει διαμονή με εξειδικευμένους φοιτητές καταλυμάτων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου, για να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα άνετο μέρος για να ζήσετε ενώ σπουδάζετε μαζί μας. Τα καταλύματα είναι συνήθως σε κοινόχρηστα διαμερίσματα ή σε μερικές περιπτώσεις αυτόνομα στούντιο.

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές, σας εγγυόμαστε μια προσφορά διαμονής κατά το πρώτο έτος του πτυχίου σας, εάν έχετε αποδεχτεί μας ως σταθερή επιλογή και έχετε υποβάλει αίτηση για διαμονή μέχρι τις 30 Μαρτίου του έτους εισόδου * (* T

Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, εάν επιλέξετε μια πανεπιστημιούπολη μακριά από το σπίτι, η βάση δεδομένων καταλυμάτων μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα μέρος για να ζήσετε, με την επιλογή να βρείτε ιδιωτική ιδιοκτησία ή κοινόχρηστη διαμονή με άλλους φοιτητές της ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Ανοιχτές μέρες και εκδηλώσεις:

Οι ανοικτές μέρες μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τα μαθήματα της επιχείρησής μας, να παρακολουθήσετε τις εγκαταστάσεις μας και να συναντήσετε τους δασκάλους και τους τρέχοντες μαθητές μας. Θα γίνουν συνομιλίες, συνεδρίες δοκιμαστών και περιηγήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις ερωτήσεις σας. Θα κάνουμε την ημέρα σας όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε μία από τις ανοικτές μέρες της πανεπιστημιούπολης μας, τότε από καιρό σε καιρό προσφέρουμε επίσης Online Open Days για τα μαθήματα μας - έτσι έχετε ακόμα την ευκαιρία να μάθετε τι είναι να σπουδάσετε Το Πανεπιστήμιο του Law Business School, και ρωτήστε τις ερωτήσεις σας online.

Για τους Διεθνείς Φοιτητές, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη μελέτη μαζί μας, με την επίσκεψή μας σε μια εκδήλωση στο εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο του Νότου Business School τοποθεσίες:

Τα διαθέσιμα μαθήματα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες μας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου, στη σελίδα Τοποθεσίες.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λιντς

Address
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Λιντς, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Manchester

Address
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπέρμιγχαμ

Address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Μπέρμιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Νότιγχαμ

Address
Νότιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη