Learna Ltd

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί η Λίρνα;

Είτε θέλετε να αισθάνεστε σίγουροι για να ζητήσετε αύξηση / προαγωγή μισθού, να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά με την ομάδα σας, να έχετε πρόσβαση σε μια γνωστή κοινότητα επαγγελματιών ή να εμβαθύνετε την κατανόησή σας σχετικά με τις επιχειρηματικές πρακτικές, το πρόγραμμα EMBA θα δώσει στους διαχειριστές μεσαίου επιπέδου ακριβώς αυτό που χρειάζεστε !

Προσιτή εκπαίδευση για όλους

Η αξία είναι μια βασική αρχή στο Learna, γι 'αυτό έχουμε αναπτύξει προγράμματα με γνώμονα την προσιτή τιμή. Δεν κάνουμε διακρίσεις με βάση τη χώρα προέλευσης, επομένως δεν υπάρχει διεθνής επιβάρυνση για τα μαθήματά μας.

Μάθετε με ειδικούς

Οι καθηγητές μας επιλέγονται από μια παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων με βάση την καταλληλότητα και όχι την τοποθεσία. Με ακαδημαϊκά και επαγγέλματα καριέρας, ο δάσκαλός σας θα ενεργήσει ως εκπαιδευτικός και μέντορας κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Πραγματοποιήστε δια βίου συνδέσεις

Η διαδικτυακή μας φύση σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με μαθητές με έδρα σε όλο τον κόσμο. Οι σχέσεις και τα δίκτυα που δημιουργείτε εδώ θα αποδειχθούν πολύτιμα για να βοηθήσετε την καριέρα σας να ευημερήσει.

Μαρτυρίες

Τίποτα που αξίζει στη ζωή δεν είναι εύκολο! Και τα προγράμματά μας δεν αποτελούν εξαίρεση! Ωστόσο, όσοι είναι πρόθυμοι να βάλουν το χρόνο θα αποκομίσουν τα μεγαλύτερα βραβεία. Θα πρέπει να δεσμεύσετε τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα. Οι πιο επιτυχημένοι μαθητές μας ξοδεύουν κατά μέσο όρο 2 ώρες την ημέρα αφιερωμένοι στις σπουδές τους και, ως εκ τούτου, κερδίζουν μια πιστοποίηση που στέλνει ένα πολύ σαφές μήνυμα στην αγορά και τη βιομηχανία τους! Να τι λένε οι παλιοί μαθητές μας.

Αντρέα Πεντέλοου

«Η εκμάθηση από συνομηλίκους στην ομάδα που έχετε εκχωρήσει διευρύνει πραγματικά την πιθανή μαθησιακή σας εμπειρία. Όλοι μεγαλώνετε μαζί όλο το χρόνο και αισθάνεστε σαν οικογένεια. Είναι ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον. "

Κριστίν Μάνγκα

«Διευρύνει τις γνώσεις μου πολύ. Το να είμαι σε θέση να κάνω τη δουλειά μου ήταν φανταστικό. Το να κάνεις ομαδική εργασία σε κάνει να προσεγγίσεις θέματα από διάφορες οπτικές γωνίες - με έκανε να σκέφτομαι πιο πλάγια ».

Saguna Woochit

"Αυτό το διαδικτυακό μάθημα δίνει μια αίσθηση στην τάξη και είναι τόσο διαδραστικό που θα ήθελα να κάνω τους δασκάλους μου και στη συνέχεια ελπίζω να κάνω το διδακτορικό μου στο Διαδίκτυο."

Οι συνεργάτες μας

Τα προγράμματα Learna συντάσσονται και παραδίδονται σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς ηγέτες. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε με τους συνεργάτες μας, μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι κάθε πρόγραμμα παραδίδεται σε υψηλά πρότυπα και ότι οι μαθητές έχουν πρόσβαση στην καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης.

137671_Clipboard02.jpg

Τα Προγράμματα μας

Σε συνεργασία με τον συνεργάτη μας, το Πανεπιστήμιο του Γιβραλτάρ.

Τα Executive MBAs μας είναι 18 μήνες διαδικτυακά προγράμματα για διευθυντές μεσαίου επιπέδου που θέλουν να βελτιώσουν! Η επαγγελματική εξέλιξη απαιτεί σαφήνεια, όραμα και ικανότητα εκτέλεσης με συνέπεια στις σωστές στρατηγικές. Χωρίς χάρτη πορείας ή καθοδήγηση, η διαδικασία μπορεί να είναι συντριπτική.

Τα EMBA μας μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε γρήγορα την ανάπτυξή σας και να εξοικονομείτε χιλιάδες τέλη προγράμματος. Μέχρι στιγμής, τα μεταπτυχιακά μαθήματά μας έχουν βοηθήσει περισσότερους από 1000 επαγγελματίες σε 150 χώρες και επικράτειες και θα ήταν τιμή μας να σας παρακολουθήσουμε γρήγορα!

Εκτελεστικό MBA στη Χρηματοοικονομική Διαχείριση

Το Executive MBA μας στη Χρηματοοικονομική Διαχείριση προσφέρει στους ηγέτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων ένα μελλοντικό και προκλητικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο θα επεκτείνει γρήγορα την ακαδημαϊκή κατανόηση και πρακτική σας στη χρηματοοικονομική διαχείριση.

Εκτελεστικό MBA στη διαχείριση μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ είναι σαν ζωντανός οργανισμός, δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Το Executive MBA στο Marketing αναπτύσσει την κατανόησή σας για το μάρκετινγκ σε αυτόν τον σύγχρονο και δυναμικό κόσμο - χωρίς να σταματήσετε την καριέρα σας.

Εκτελεστικό MBA στη Διαχείριση Υγείας

Η αλλαγή, η ανάπτυξη και η πρόοδος στην υγειονομική περίθαλψη είναι αναπόφευκτες και απαιτούν ανεξάρτητους, ευσυνείδητους και διαισθητικούς ηγέτες. Γίνετε μέλος του Executive MBA μας στη Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης και μάθετε τις πολυπλοκότητες της επιχείρησης υγείας.

Executive MBA στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού

Το EMBA μας στη Διαχείριση Φιλοξενίας και Τουρισμού έχει αναπτυχθεί για επίδοξους ηγέτες της βιομηχανίας. Συνδυάζοντας ακαδημαϊκή μελέτη και πραγματική επιχειρηματική εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να χαράξετε μια επιτυχημένη καριέρα.

Executive MBA

Το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον εξελίσσεται συνεχώς. Το Executive MBA μας θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε ηγετικές θέσεις σε σύνθετους, συνεχώς μεταβαλλόμενους οργανισμούς.

Εκτελεστικό MBA στην Επιχειρηματικότητα

Θέλετε να ηγηθείτε στην επιχειρηματικότητα μέσα σε έναν οργανισμό; Το Executive MBA μας στην Επιχειρηματικότητα εξοπλίζει τους επίδοξους επιχειρηματίες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Τοποθεσίες

Κάρντιφ

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Κάρντιφ, Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη