Kingston University Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Επιχειρήσεων και Κοινωνικών Επιστημών συνδυάζει το Kingston Business School και τη Σχολή Νομικών, Κοινωνικών και Συμπεριφορικών Επιστημών. Μαζί καλλιεργούν κριτική σκέψη και προσέγγιση επίλυσης προβλημάτων στη μάθηση, με διεθνή προοπτική.

Ενώ μελετάτε εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε τα μεγαλύτερα ερωτήματα της κοινωνίας από μια ποικιλία θεματικών προοπτικών. Μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες από επαγγελματίες του κλάδου, του δημόσιου τομέα και των κοινοτικών υπηρεσιών, καθώς και από ακαδημαϊκούς που δραστηριοποιούνται στην έρευνα με εξειδικευμένους τομείς εμπειρογνωμοσύνης. Βασικά, αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εμπλακείτε στη μεγαλύτερη εικόνα και να αποφοιτήσετε με τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσετε σε μια δύσκολη σταδιοδρομία.

Το Kingston Business School έχει απονεμηθεί η διάσημη διεθνής διαπίστευση από το AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) σε αναγνώριση της αριστείας της επιχειρηματικής μας εκπαίδευσης. Αυτή η διαπίστευση έχει κερδίσει μόνο το 5% των παγκόσμιων σχολών επιχειρήσεων. Πολλά μαθήματα είναι επίσης διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από επαγγελματικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης ΜΒΑ και του Chartered Institute of Marketing.

Η Σχολή Νομικών, Κοινωνικών και Συμπεριφορικών Επιστημών προσφέρει μια σειρά μαθημάτων ψυχολογίας που είναι διαπιστευμένα από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σπουδάσετε έναν από τους λίγους μόνο βαθμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας ειδικό εξειδικευμένο ιατροδικαστικό ψυχολόγιο Τα μαθήματα πολιτικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων διδάσκονται από διεθνείς επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Διευθυντή Εκστρατειών της Διεθνούς Αμνηστίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και του σημερινού Διευθυντή του Βρετανικού Ινστιτούτου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ανανεώνουμε συνεχώς τον τρόπο σκέψης και επίλυσης προβλημάτων των μαθητών των επιχειρήσεων και των κοινωνικών επιστημών, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου μας. Μελετήστε εδώ και γίνετε μέρος της διαμόρφωσης αυτού του κόσμου.

Σχολή Επιχειρήσεων Kingston

Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική επιτυχία διαμορφώνεται με την ενίσχυση και την ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, καθώς και από το ακαδημαϊκό πλαίσιο της γνώσης, προκειμένου να οδηγήσει την ανάπτυξη και να επιτύχει την επιτυχία. Μέσα από μαθήματα επαγγελματικά πλούσια, αφοσιωμένα στον εργοδότη και με έρευνα, εργαζόμαστε μαζί με τους μαθητές μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες σταδιοδρομίας. και αναγνωρίζονται για τις ξεχωριστές τους προσεγγίσεις και στάση απέναντι στις επιχειρήσεις.

Πιστοποιήσεις

Το Kingston Business School έχει απονεμηθεί η αναγνωρισμένη διεθνής διαπίστευση από το AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Αυτή η διαπίστευση έχει κερδίσει μόνο το 5% των σχολών επιχειρήσεων του κόσμου και αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα και το επίπεδο της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων μας.

Πολλά μαθήματα είναι επίσης διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από επαγγελματικούς φορείς, όπως η Ένωση MBA (AMBA), το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ανάπτυξης Διαχείρισης (EFMD) EPAS, το Chartered Institute for Professional Development (CIPD), το Chartered Institute of Marketing (CIM) και το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Γιατί να επιλέξετε το Kingston Business School;

Οι μαθητές μας είναι ηγέτες με επίκεντρο το μέλλον, οι οποίοι προκαλούν ενεργά, αλλάζουν, δημιουργούν και συνεργάζονται προκειμένου να συμβάλουν στην κοινωνία και να επηρεάσουν την οικονομία ως επιχειρηματίες και δημιουργούς θέσεων εργασίας.

Πρόκληση

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να αμφισβητήσουν τις αντιλήψεις και τις προοπτικές. Στοχεύουμε στους μαθητές μας να αναλύουν ενεργά, να αμφισβητούν, να ερμηνεύουν και να καινοτομούν.

Αλλαγή

Στο Kingston Business School συνεχώς κοιτάμε μπροστά για να ερμηνεύσουμε το μέλλον και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις αναδυόμενες προκλήσεις. Παροτρύνουμε τους μαθητές να είναι επιλυτές προβλημάτων και επιρροές, που μπορούν να αξιοποιήσουν το καλύτερο από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Δημιουργώ

Καθώς η επίδραση της ψηφιοποίησης και της πληροφορικής επηρεάζει το επιχειρηματικό περιβάλλον και η αλλαγή συνεχίζει να επηρεάζει το μέλλον μας, προετοιμάζουμε τους μαθητές να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν επιχειρηματική νοοτροπία για να εντοπίσουν και να αγκαλιάσουν πιθανές ευκαιρίες.

Συνεργάζομαι

Εξοπλίζουμε τους μαθητές για να αναπτύξουν τη δημιουργική τους ικανότητα και μια συνεργατική στάση για να εργαστούν επιτυχώς μέσα σε πολυεπιστημονικές ομάδες και περιβάλλοντα.

Έτοιμο για επιχειρήσεις: τα μαθήματά μας

Σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας μαζί με κορυφαίους τεχνολογικούς, κατασκευαστικούς, εξυπηρετικούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς για να διασφαλίσουμε ότι ευθυγραμμίζονται με τα θέματα, τις προκλήσεις και τις ανάγκες της σημερινής επιχείρησης. Κερδίζετε την κατανόηση, τη διορατικότητα, τις δεξιότητες και τα εργαλεία για πραγματικές ευκαιρίες στην αποφοίτηση.

Όραμα: Καινοτόμο, επιχειρηματικό και μεταβαλλόμενο στη ζωή

Να αναγνωριστεί παγκοσμίως για μια καινοτόμο και επιχειρηματική προσέγγιση στην εκπαίδευση και την έρευνα που δημιουργεί και πραγματοποιεί ευκαιρίες που αλλάζουν τη ζωή.

Αποστολή: Με καθοδήγηση διδασκαλία με γνώμονα την έρευνα

Να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για το προσωπικό και τους μαθητές που είναι διαφορετικό και χωρίς αποκλεισμούς, με γνώμονα τη μάθηση, την επιχειρηματικότητα και την έρευνα.

Αξίες: Αριστεία στο προσωπικό και την εμπειρία των μαθητών

Αριστεία: Εκτιμούμε την αριστεία στην εμπειρία του προσωπικού και των μαθητών, στη μάθηση και στην έρευνα.

Καινοτομία και δημιουργικότητα: Εκτιμούμε την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική σκέψη στη δημιουργία και υλοποίηση ιδεών.

Σεβασμός: Εκτιμούμε την ποικιλομορφία, τη συλλογικότητα και την ευθύνη.

Τι μας χωρίζει;

Το Kingston Business School έχει τέσσερα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που συνδυάζονται για να το ξεχωρίσουν από άλλα πανεπιστήμια:

Απασχολησιμότητα

Οι μαθητές του Kingston Business School έχουν μεγάλη ζήτηση στο χώρο εργασίας. Η συνάφεια των μαθημάτων μας, οι στενοί μας δεσμοί με τη βιομηχανία, η υπεροχή των Υπηρεσιών Καριέρας και Απασχολησιμότητας, οι εκδηλώσεις δικτύωσης με ηγέτες επιχειρήσεων και οι θέσεις εργασίας σημαίνουν ότι οι μαθητές μας είναι σε καλή θέση για απασχόληση.

Επιχειρηματικότητα

Η επιχειρηματική σκέψη βρίσκεται στο DNA μας. Είτε θέλετε να γίνετε μέλος μιας νεοσύστατης επιχείρησης είτε να προωθήσετε την καινοτομία σε έναν οργανισμό, στο Kingston Business School συμμετέχετε σε μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων για επιχειρηματικότητα.

Αξιολογήσαμε το κορυφαίο πιο επιτυχημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεταπτυχιακές νεοσύστατες εταιρείες (Ανώτατη εκπαίδευση Επιχειρήσεων και έρευνα αλληλεπίδρασης κοινότητας 2016). Το QS TopMBA.com μας βαθμολογεί νούμερο ένα στον κόσμο για τις μεταπτυχιακές επιχειρήσεις MBA.

Από το Kingston Business Incubator έως τη δουλειά μας με το πρόγραμμα Small Business Charter Award, στο Kingston Business School είμαστε πρωτοπόροι στην καλλιέργεια και ανάπτυξη καινοτόμου σκέψης. Έχουμε επίσης το σπίτι στο διεθνώς αναγνωρισμένο Κέντρο Ερευνών Μικρών Επιχειρήσεων.

Διεθνείς βαθμολογίες, διαπίστευση και συμμετοχή

Το Kingston Business School είναι ένα από τα 5 τοις εκατό των παγκόσμιων σχολών επιχειρήσεων που διαθέτουν πιστοποίηση από την AACSB International - το Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Διαθέτουμε διαπίστευση από έναν αριθμό από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς συλλόγους διαπίστευσης σχολικών επιχειρήσεων.

Εγκαταστάσεις

Το Business School που δημιουργήθηκε 26 εκατομμύρια £ σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με γνώμονα την αειφορία ώστε να αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να εμπνέουμε, να εκπαιδεύουμε και να αναπτύσσουμε μαθητές που θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους για βιώσιμη συμπεριφορά στη μελλοντική εργασία και σταδιοδρομία τους.

Διαθέτουμε πρωτοποριακές εγκαταστάσεις εκμάθησης όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεωρία. Η υπερσύγχρονη αίθουσα συναλλαγών Bloomberg είναι μια προσομοιωμένη αίθουσα συναλλαγών για επίδοξους χρηματοδότες. Το ολοκαίνουργιο Kingston Business Incubator είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο δωμάτιο για μαθητές που εργάζονται για επιχειρηματικές ιδέες.

Η μελέτη σας υποστηρίζεται από διαδικτυακά εργαλεία εκμάθησης όπως το intranet των μαθητών και το Canvas. Και η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται 30 λεπτά από την καρδιά του κεντρικού Λονδίνου, δίνοντάς σας πρόσβαση στον κορυφαίο οικονομικό και επιχειρηματικό κόμβο του κόσμου, ενώ βασίζεται στο ασφαλέστερο και πιο ευτυχισμένο μέρος της πρωτεύουσας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι μαθητές μας επωφελούνται από μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις της χώρας, όπως:

  • Η αίθουσα συναλλαγών Bloomberg, δίνοντάς σας μια γεύση να εργάζεστε σε έναν πραγματικό χώρο συναλλαγών (το Kingston είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια που το προσφέρουν).
  • Ειδικές σουίτες και χώρους εργασίας, εγκαταστάσεις πληροφορικής και κοινωνικοί χώροι για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας.
  • Ο επιχειρησιακός κόμβος έρευνας, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Ερευνών Μικρών Επιχειρήσεων.
  • Το Kingston Business Incubator, ένας χώρος εκκολαπτηρίων επιχειρήσεων, με εγκαταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τις δικές σας επιχειρήσεις.
  • Το κέντρο μαθησιακών πόρων, ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια της περιόδου, με πρόσβαση σε βιβλιοθήκες, χώρους μελέτης και εγκαταστάσεις υπολογιστών. και σημαντικά κείμενα, περιοδικά και πακέτα εκμάθησης υπολογιστών, προσβάσιμα από περισσότερους από 200 δικτυακούς σταθμούς εργασίας.

Η πανεπιστημιούπολη Kingston Hill βρίσκεται στο Kingston Upon Thames, ψηφίστηκε ως το ασφαλέστερο προάστιο του Λονδίνου και ο πιο ευτυχισμένος τόπος διαμονής. Το Κεντρικό Λονδίνο απέχει 30 λεπτά από το Kingston Upon Thames, προσφέροντας στους μαθητές πρόσβαση στη ζωντάνια, το δυναμισμό και την πολιτιστική πολυμορφία μιας από τις κορυφαίες επιχειρηματικές πρωτεύουσες του κόσμου.

Τοποθεσίες

Κίνγκστον στον Τάμεση

Address
Kingston Hill
KT2 7LB Κίνγκστον στον Τάμεση, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μόσχα

Address
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 Μόσχα, Μόσχα, Ρωσία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη