Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παράδοση στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Glasgow Caledonian στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, το πρόγραμμα MBA έχει σχεδιαστεί γύρω από τη δέσμευσή μας για το Κοινό Αγαθό και τις Αρχές του ΟΗΕ για την υπεύθυνη εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης (PRME). Αυτό το διακεκριμένο πρόγραμμα MBA έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματικά και κοινωνικά φιλόδοξα άτομα με φιλοδοξίες να γίνει επαγγελματίας διευθυντής με ένστικτο για τη δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο.

Αυτό το πρακτικό και εφαρμοσμένο πρόγραμμα παρέχει πληροφορίες για τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διευθυντές σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και τριτογενών οργανισμών ανά τον κόσμο. Τονίζουμε τον ρόλο, τη συμβολή και την ολοκλήρωση των βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών για να βελτιώσετε την ικανότητά σας να σχεδιάζετε και να παρέχετε αποτελεσματικές στρατηγικές σε επίπεδο οργάνωσης.

Αυτό το δυναμικό και απαιτητικό πρόγραμμα απαιτεί ενεργητική συμμετοχή σας. Όπως και εσείς, οι συνομήλικοί σας θα είναι φιλόδοξοι, με μεγάλη κίνητρα και αποφασισμένοι να επιτύχουν. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο πρόγραμμα και στο παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων κοινωνικά υπεύθυνων ηγετών.

Το GCU London προσελκύει εξαιρετικούς πτυχιούχους από όλο τον κόσμο και προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία φοιτητών και διεθνή απασχολησιμότητα.

Η GCU είναι υπερήφανη που διαθέτει μια πανεπιστημιούπολη στην καρδιά της Γλασκώβης. Με την ίδρυση του Glasgow Caledonian College της Νέας Υόρκης, είμαστε το πρώτο ξένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την απονομή πτυχίων στη Νέα Υόρκη.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια περίοδο διάρκειας δύο εβδομάδων σε οποιαδήποτε από αυτές τις συναρπαστικές τοποθεσίες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

The GCU London Campus