Σχολές Επιχειρήσεων στο Μαυροβούνιο

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στο Μαυροβούνιο 2018

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Μαυροβούνιο. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Μαυροβούνιο. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της Μαυροβούνιος και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Μαυροβούνιο και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Μαυροβούνιο άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Μαυροβούνιο

University Mediterranean Podgorica

MBA Μαυροβούνιο Podgorica

Το Πανεπιστήμιό μας σας προσφέρει σύγχρονα προγράμματα σπουδών, τα οποία βασίζονται στην συνοχή τόσο της θεωρητικής και πρακτικής γνώσης και είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες αλλαγές στην αγορά εργασίας. Καθηγητές, βοηθοί και οι εταίροι του Πανεπιστημίου μας θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας με τη γνώση, την εμπειρία, τον ενθουσιασμό τους και την άνευ όρων υποστήριξη για να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθούν πλήρως στις προ… [+] κλήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με την επιλογή σας είναι το άνοιγμα πολλές δυνατότητες, όταν μιλάμε για την προσωπική σας δέσμευση, όχι μόνο στο εσωτερικό του πανεπιστημίου μας, αλλά και όλη η ομάδα Atlas, το μέλος του οποίου είμαστε. Με αυτόν τον τρόπο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν και να κάνουν καλύτερη γνώση, τις δεξιότητες και ικανότητες που αποκτούν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, αλλά και να συμβάλει στην μελλοντική ανάπτυξη και την ευημερία ολόκληρου του Ομίλου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης "Μαυροβούνιο Business School"Πανεπιστημίου" Μεσόγειος "Ποντγκόριτσα, είναι μια νεαρή εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Μαυροβούνιο που επεκτείνεται σταδιακά και το πρόγραμμα σπουδών του, προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη για υψηλής ποιότητας και up-to-ημερομηνία της εκπαίδευσης των νέων. Το Τμήμα έχει επίσης δεσμευτεί να διεθνοποίηση της εκπαίδευσης, καθώς και στην ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών στην αγγλική γλώσσα. Μετά από αυτή τη δέσμευση, η Σχολή χρησιμοποιείται μια ευκαιρία για συνεργασία με ξένα πανεπιστήμια στο πλαίσιο του Tempus έργο ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ-M. [-]