London School of Commerce Malta

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

London School of Commerce Μάλτα

Μέρος του London School of Commerce (UK) Ομάδα των Κολεγίων Σε συνεργασία με το Anglia Ruskin University

Μάλτα Campus

Το London School of Commerce Μάλτας προσφέρει μια ελκυστική κεντρική τοποθεσία πανεπιστημιούπολη σε μια εκπληκτική τοποθεσία στο πανέμορφο νησί της Μάλτας, όπου η αγγλική είναι μία από τις δύο επίσημες εθνικές γλώσσες και ευρέως διαδεδομένα από όλους του τοπικού πληθυσμού. Η πανεπιστημιούπολη LSC Μάλτα είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για μια θετική εμπειρία μάθησης συμπεριλαμβανομένων των Ασύρματη σύνδεση Wi-Fi σε όλους τους χώρους, ένα καλά εφοδιασμένο και εξοπλισμένη βιβλιοθήκη και χώρους αναψυχής.

Το απόθεμα της βιβλιοθήκης LSC Μάλτας αποτελείται από ένα δάνειο και αναφοράς για τη συλλογή όλων των βασικών κειμένων και συνιστάται αναγνώσεις. Μια συλλογή των δεξιοτήτων μελέτης και αναφορές μεθοδολογίες έρευνας είναι επίσης διαθέσιμα. Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε πάνω από 70.000 κείμενα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της online βιβλιοθήκης LSC του.

LSC Μάλτας σύγχρονες εγκαταστάσεις και περιεκτική πόρους μάθησης θα σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσουν ομαλά στις σπουδές σας, αναπτύσσοντας παράλληλα τη γνώση και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για μια καριέρα σε διεθνείς επιχειρήσεις. LSC Μάλτα είναι περήφανος που διδακτικό προσωπικό του περιλαμβάνει διακεκριμένους καθηγητές, ερευνητές και υψηλά ειδικευμένους επαγγελματίες ακαδημαϊκούς.

Οφέλη από LSC Μάλτα

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην περιοχή της ιστορικής πόλης της Βαλέτα, η οποία είναι μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, και σε κοντινή απόσταση από τον κύριο συγκοινωνιακό κόμβο του νησιού, καθώς και ένα πλήθος από ιστορικά αξιοθέατα, εμπορικά κέντρα, ζώνες αναψυχής, καθώς και τις θέσεις της ψυχαγωγίας .

Στο LSC Μάλτα θα βυθιστεί σε ένα πραγματικά ποικιλόμορφο περιβάλλον που αποτελείται από ένα φοιτητικού πληθυσμού το οποίο είναι ένα χωνευτήρι εθνοτήτων και πολιτισμών, καθιστώντας την εκπαίδευσή σας μια πραγματικά εποικοδομητική εμπειρία πέρα ​​από τον πυρήνα ακαδημαϊκή επίδοση.

LSC Μάλτα έχει άδεια λειτουργίας ως ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης (Αριθμός Αδείας 2014-FHI-025).

Βασικά πλεονεκτήματα

Αποκτήστε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Ευκαιρία για τη μεταφορά πιστώσεων στο Anglia Ruskin University (UK), προκειμένου να αποκτήσουν ένα πτυχίο MBA βρετανικό Εξαιρετικά ανταγωνιστική δίδακτρα που καταβάλλονται σε ευέλικτες δόσεις Σπουδάζουν και να ζουν σε ένα μοναδικό περιβάλλον του μια αγγλόφωνη χώρα της Μεσογείου Διεθνούς φήμης σχολή Επωφεληθείτε από ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο πανεπιστημιούπολη σε μια κεντρική τοποθεσία Πρόσβαση πάνω από 70.000 σε απευθείας σύνδεση μελέτη υλικών

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Μάλτα Floriana

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) προσελκύει ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. [+]

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) προσελκύει ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων.

Τα μαθήματα κορμού του προγράμματος MBA σχεδιαστεί για να εισάγει τους φοιτητές στους διάφορους τομείς των επιχειρήσεων, όπως Λογιστικής, Οικονομικών, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Στρατηγική Διοίκηση. Οι μαθητές σχετικά με το πρόγραμμα MBA έχουν επίσης μια επιλογή από μαθήματα εξειδικευμένων, πριν από την έναρξη ενός μεγάλου έργου.... [-]


Βίντεο

Inauguration of LSC Malta