Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

London School of Commerce Malta

Μέρος του Group of Colleges του Λονδίνου School of Commerce (UK) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

Μπάτσεστερ

Η London School of Commerce Malta προσφέρει μια ελκυστική κεντρική πανεπιστημιούπολη σε μια εκπληκτική τοποθεσία στο γοητευτικό νησί της Μάλτας, όπου η αγγλική είναι μία από τις δύο επίσημες εθνικές γλώσσες και ευρέως ομιλείται από όλο τον τοπικό πληθυσμό. Η πανεπιστημιούπολη LSC Malta είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για μια θετική μαθησιακή εμπειρία, όπως Wi-Fi σε όλους τους χώρους, μια καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη και χώρους αναψυχής.

Το απόθεμα βιβλιοθήκης LSC Malta αποτελείται από μια συλλογή δανείων και αναφοράς όλων των βασικών κειμένων και των συνιστώμενων αναγνώσεις. Μια συλλογή δεξιοτήτων σπουδών και αναφορές μεθοδολογιών έρευνας είναι επίσης διαθέσιμες. Επιπλέον, οι φοιτητές θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε περισσότερα από 70.000 κείμενα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης της LSC.

LSC Malta σύγχρονες εγκαταστάσεις LSC Malta και οι περιεκτικοί πόροι μάθησης θα σας δώσουν τα κατάλληλα εργαλεία για την ομαλή εξέλιξη των σπουδών σας, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις γνώσεις και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για μια καριέρα στις διεθνείς επιχειρήσεις. LSC Malta είναι υπερήφανη που η διδακτική της σχολή περιλαμβάνει διακεκριμένους καθηγητές, ερευνητές και επαγγελματίες ακαδημαϊκούς με υψηλά προσόντα.

Οφέλη από την LSC Malta

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά στην ιστορική πόλη της Βαλέτα, η οποία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και σε κοντινή απόσταση από τον κύριο κόμβο μεταφορών του νησιού, καθώς και πολλά ιστορικά μνημεία, εμπορικά κέντρα, ζώνες αναψυχής και χώρους διασκέδασης .

Στη LSC Malta θα βυθιστείτε σε ένα πραγματικά διαφορετικό περιβάλλον αποτελούμενο από έναν φοιτητικό πληθυσμό που είναι ένα λιωμένο δοχείο εθνικοτήτων και πολιτισμών, καθιστώντας την εκπαίδευσή σας μια πραγματικά δημιουργική εμπειρία που ξεπερνά τα βασικά ακαδημαϊκά επιτεύγματα.

LSC Malta διαθέτει άδεια ως Ινστιτούτο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Αριθμός Άδειας 2014-FHI-025).

Βασικά πλεονεκτήματα

  • Αποκτήστε έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο βαθμό
  • Ευκαιρία να μεταβιβάσετε πιστώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποκτήσετε ένα Βρετανικό πτυχίο MBA
  • Εξαιρετικά ανταγωνιστικές αμοιβές μαθημάτων, πληρωτέες σε ευέλικτες δόσεις
  • Μελετήστε και ζήστε σε ένα μοναδικό περιβάλλον μιας αγγλόφωνης μεσογειακής χώρας
  • Φημισμένη διεθνής σχολή
  • Επωφεληθείτε από μια σύγχρονη, πλήρως εξοπλισμένη πανεπιστημιούπολη σε κεντρική τοποθεσία
  • Πρόσβαση σε 70.000 ηλεκτρονικά υλικά μελέτης
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Παγκόσμιο MBA

London School of Commerce Malta

Το μάθημα MBA απευθύνεται σε φιλόδοξους επαγγελματίες της διοίκησης επιχειρήσεων που αναζητούν έναν προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο προώθησης της σταδιοδρομίας τους. Το ... [+]

ΑπαιτήσειςΈνα δίπλωμα πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με καλούς βαθμούς (θα πρέπει να ισοδυναμεί με πτυχίο Ηνωμένου Βασιλείου (Hons))Πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετώνΕλάχιστη ικανότητα αγγλικής γλώσσας στο CEFR B2. Οι σπουδαστές που δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες αγγλικές ικανότητες είναι σε θέση να μελετήσουν προ-σειριακά μαθήματα Ακαδημαϊκών Αγγλικών.

Το μάθημα MBA απευθύνεται σε φιλόδοξους επαγγελματίες της διοίκησης επιχειρήσεων που αναζητούν έναν προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο προώθησης της σταδιοδρομίας τους. Το πρόγραμμα διδάσκεται σε μια κατάλληλη σπονδυλωτή βάση, ιδανική για πολυάσχολα στελέχη, τόσο από την τοπική όσο και από την τοπική... [-]

Μάλτα Floriana
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Inauguration of LSC Malta

Study at LSC Malta

Student from Morocco