Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Πανεπιστήμιο Ιερής Καρδιάς Λουξεμβούργο Jack Welch College of Business

Το Jack Welch College of Business της Ιερής Καρδιάς βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για περισσότερο από δύο δεκαετίες και προσφέρει προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εργαζομένων. Το MBA, διαπιστευμένο από το AACSB, αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Λουξεμβούργου και είναι σεβαστό από την επιχειρηματική και οικονομική κοινότητα.

Από το 2012, προσφέρουμε αμειβόμενο πλήρες ωράριο MBA με πρακτική άσκηση σχεδιασμένη για νέους αποφοίτους από το εξωτερικό και από το Λουξεμβούργο. Έχουμε φοιτητές από πάνω από σαράντα διαφορετικές χώρες και το εξειδικευμένο προσωπικό και προσωπικό μας δίνει στο πρόγραμμα μας μια πραγματικά διεθνή γεύση την οποία τόσες πολλές άλλες σχολές επιχειρήσεων δεν μπορούν να προσφέρουν.

Υποκατάστημα μιας Αμερικανικής Σχολής Επιχειρήσεων

Το Πανεπιστήμιο Sacred Heart στο Fairfield, CT (ΗΠΑ), άρχισε να προσφέρει εκπαίδευση στο χώρο των επιχειρήσεων το 1965, μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του. Το College of Business του Πανεπιστημίου πήρε το όνομά του από τον θρυλικό πρώην Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της General Electric Company John F. Welch, ο οποίος εξακολουθεί να παρέχει πολύτιμη υποστήριξη. Το υποκατάστημα του Λουξεμβούργου του College of Business ιδρύθηκε το 1991.

Σε στενή σχέση με την επιχειρηματική κοινότητα του Λουξεμβούργου

Σε αυτό το σχολείο επιχειρήσεων, συνεργαζόμαστε στενά με την εταιρική κοινότητα. Αυτό δεν αντανακλάται μόνο στο διδακτικό μας προσωπικό που είναι καταξιωμένοι επιστήμονες και έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων που προέρχονται από την κεντρική πανεπιστημιούπολη των ΗΠΑ και από το Λουξεμβούργο, αλλά και από το ενεργό μας Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από διευθύνοντες συμβούλους από αρκετές μεγάλες εταιρείες στο Λουξεμβούργο.

Σε βολική τοποθεσία στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λουξεμβούργου-Kirchberg, οι εγκαταστάσεις μας είναι δυναμικές και παρέχουν πολλά ηλεκτρονικά εργαλεία μάθησης και έρευνας. Διαθέτουμε επίσης μια βιβλιοθήκη που οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως ένα ήσυχο μέρος για να σπουδάσουν ή να σχεδιάσουν ομάδες που θα συναντηθούν για μαθήματα μαθημάτων.

Η διαπίστευση AACSB και το διάταγμα του Μεγάλου Δούκα

Τον Ιανουάριο του 2007, το Jack Welch College of Business κέρδισε τη διαπίστευση του από την AACSB International - την Ένωση Προηγμένων Κολλεγιακών Σχολών Επιχειρήσεων. Ένωσε μια ελίτ ομάδα στην οποία ανήκουν λιγότερα από το 5 τοις εκατό των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως. Το AACSB International θεωρείται ο πρώτος παγκόσμιος φορέας διαπίστευσης για τα σχολεία που προσφέρουν προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα στον τομέα των επιχειρήσεων και της λογιστικής.

Τον Αύγουστο του 2007, το Ιερό Πανεπιστήμιο της καρδιάς έλαβε το διάταγμα του Μεγάλου Δούκα που παρέχει την αναγνώριση των διπλωμάτων μας στο Λουξεμβούργο.

Η αναθεώρηση Princeton περιλαμβάνει το Sacred Heart University στους οδηγούς "Best 379 Colleges - 2015 Edition" και "Best 295 Business Schools - 2015 Edition".

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

MBA με πρακτική άσκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 16 μήνες August 2019 Λουξεμβούργο Luxembourg City

Το MBA με Internship έχει σχεδιαστεί για νέους πτυχιούχους με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία από το εξωτερικό ή από το Λουξεμβούργο. Το πρόγραμμα αυτό διευκολύνει την είσοδο των σπουδαστών στην επαγγελματική ζωή και διευκολύνει τους νέους επαγγελματίες να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους. [+]

Κερδίστε το MBA σας σε δύο ηπείρους και ολοκληρώστε μια πρακτική άσκηση κορυφαίας κατηγορίας στο Λουξεμβούργο

Το MBA με το πρόγραμμα Internship έχει σχεδιαστεί για νέους πτυχιούχους με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία από το εξωτερικό ή από το Λουξεμβούργο. Το πρόγραμμα αυτό διευκολύνει την είσοδο των σπουδαστών στην επαγγελματική ζωή και διευκολύνει τους νέους επαγγελματίες να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους.... [-]


MBA μερικής παρακολούθησης

Μερική απασχόληση MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια Ανοικτή Εγγραφή Λουξεμβούργο Luxembourg City

Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται στο Λουξεμβούργο, οι οποίοι φιλοδοξούν να έχουν ηγετικές θέσεις στην αυριανή παγκόσμια οικονομία. Το μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από μια πολυτομεακή προσέγγιση. [+]

Κερδίστε το MBA σας ενώ εργάζεστε

Το πρόγραμμα MBA μερικής απασχόλησης έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται στο Λουξεμβούργο, οι οποίοι φιλοδοξούν να έχουν ηγετικές θέσεις στην αυριανή παγκόσμια οικονομία. Το μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από μια πολυτομεακή προσέγγιση. Μόλις γίνει αποδεκτή, οι σπουδαστές που εισέρχονται θα αξιολογηθούν για να μετρήσουν τις δεξιότητες διαχείρισης, τις δεξιότητες επικοινωνίας και τις γνώσεις περιεχομένου για να βοηθήσουν να προσδιοριστεί το ατομικό τους πρόγραμμα. Τα ολοκληρωμένα μαθήματα πυρήνα θα αποτελούνται από μια σειρά εντατικών τάξεων σχεδιασμένων για την ανάπτυξη διαλειτουργικών δεξιοτήτων. Η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οι δραστηριότητες και η λογιστική θα διδάσκονται ταυτόχρονα σε μια προσέγγιση "επιχειρηματικής διαδικασίας".... [-]


Επικοινωνία

Sacred Heart University

Διεύθυνση Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Λουξεμβούργο
Ιστοσελίδα http://www.shu.lu/Programs/
Τηλέφωνο +352 2276 131