Vilnius University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλωσορίσατε στο Vilnius University - το παλαιότερο και μεγαλύτερο λιθουανικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Από την ίδρυσή του τον 16ο αιώνα, το Vilnius University , ως αναπόσπαστο τμήμα της ευρωπαϊκής επιστήμης και πολιτισμού, ενσωμάτωσε την έννοια του κλασικού πανεπιστημίου και την ενότητα των σπουδών και της έρευνας.

Vilnius University συμμετέχει ενεργά σε διεθνείς επιστημονικές και ακαδημαϊκές δραστηριότητες και διαθέτει διάφορους εξέχοντες επιστήμονες, καθηγητές και πτυχιούχους. Η επιστημονική ανάπτυξη και οι διευρυνόμενες σχέσεις με παγκόσμια ερευνητικά κέντρα συνέβαλαν στην ποικιλία των ερευνών και σπουδών στο Vilnius University .

Με την υποστήριξη των κοινωνικών εταίρων, το πανεπιστήμιο εκπαιδεύει τους παγκοσμίως σκεπτόμενους ειδικούς που ενσωματώνονται με επιτυχία στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινότητα.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ Vilnius University

Vilnius University είναι ένα κλασικό πανεπιστήμιο με πάνω από 430 χρόνια ακαδημαϊκών παραδόσεων και το ευρύτερο φάσμα προγραμμάτων σπουδών στη Λιθουανία.

Το πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον εστιασμένο στην αριστεία στην έρευνα και τη διδασκαλία.

Vilnius University είναι το 1ο στη Λιθουανία σύμφωνα με την εθνική κατάταξη Είναι το πιο δημοφιλές και αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ των αποφοίτων της Λιθουανίας.

Vilnius University είναι μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου κατά 1,5% ανά τον κόσμο σύμφωνα με την Κατάταξη Παγκοσμίου Πανεπιστημίου της QS.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή του Vilnius University του Vilnius University είναι να δημιουργεί, να συσσωρεύει και να διαδίδει τη γνώση διασφαλίζοντας τη συνέχεια της αυθεντικής πανεπιστημιακής κουλτούρας που διακρίνεται από την ατμόσφαιρα όπου παλιές παραδόσεις και νέες ιδέες εμπλουτίζουν ο ένας τον άλλον.

Η ελευθερία σκέψης και η ποικιλομορφία των απόψεων είναι οι κύριες αξίες της κοινότητας του πανεπιστημίου. Η ενότητα της έρευνας και των σπουδών είναι η βασική αρχή της συνολικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο θα πρέπει να διακρίνεται από ένα ευρύ φάσμα βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας. Θα πρέπει να επιδιώξει να αναλάβει ηγετική θέση μεταξύ άλλων λιθουανικών ιδρυμάτων σε όλους τους τομείς της έρευνας που είναι ουσιώδεις για την ίδια τη φύση ενός ολοκληρωμένου πανεπιστημίου και έχει θέσει τον στόχο της διεθνούς αριστείας στη διεπιστημονική έρευνα. Το Πανεπιστήμιο θα πρέπει να δεσμευθεί για την αποστολή ανοίγματος των θυρών και την παροχή καθολικής εκπαίδευσης για τους πιο ταλαντούχους νέους από όλες τις περιοχές της Λιθουανίας και την εκπαίδευση ενεργών και υπεύθυνων ειδικών, οι οποίοι αποδεικνύουν την ανάγκη να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν επαγγελματικά και οι οποίοι μπορούν μαθαίνουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Το Πανεπιστήμιο θα πρέπει να επιδιώξει να είναι η ποιότητα όλων των μορφών σπουδών συμβατή με τον σύγχρονο πολιτισμό και τις τεχνολογίες και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κράτους και της κοινωνίας.

ΟΡΑΜΑ

  • Να εδραιωθεί και να διακριθεί στον ευρωπαϊκό χώρο έρευνας και εκπαίδευσης από την έρευνα υψηλού επιπέδου, η οποία θα πρέπει να υποστηριχθεί από ερευνητικές ομάδες του Πανεπιστημίου με διεθνή αναγνώριση και νέες ομάδες, καθώς και να διασφαλιστεί η ετήσια αύξηση της συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.
  • να διασφαλίσει ότι η ισορροπημένη ανάπτυξη και η αλληλεπίδραση της έρευνας στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών, των κοινωνικών, φυσικών, βιοϊατρικών και τεχνολογικών επιστημών παραμένει το κυριότερο χαρακτηριστικό του Πανεπιστημίου, το οποίο το διαφοροποιεί ουσιαστικά από άλλα λιθουανικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας ·
  • να δρομολογήσει και να υλοποιήσει ενεργά έργα αξίας για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, τα οποία θα ενθαρρύνουν την αποτελεσματική συνεργασία επιστημονικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και θα δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες και περιβάλλον για καινοτομίες και επιχειρηματικότητα ·
  • να δημιουργηθεί ένα λειτουργικό σύστημα διασφάλισης της ποιότητας το οποίο θα εγγυάται την αποτελεσματική παρακολούθηση των υφιστάμενων προγραμμάτων σπουδών και την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και θα ενθάρρυνε την εφαρμογή προηγμένων μεθόδων και εργαλείων διδασκαλίας. Το σύστημα θα πρέπει να διασφαλίζει ότι οι γενικές και ειδικές ικανότητες και δεξιότητες των αποφοίτων του Πανεπιστημίου συνάδουν με τις ανάγκες και τις τάσεις της οικονομίας, του πολιτισμού και της αγοράς εργασίας της χώρας.
  • να επεκτείνει σημαντικά τις μη διαδοχικές, εξ αποστάσεως και άλλες ευέλικτες μορφές και μεθόδους σπουδών και να γίνει το κέντρο συνεχούς επαγγελματικής βελτίωσης και δια βίου μάθησης, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη μετάβαση της χώρας προς την κοινωνία της γνώσης.

Τοποθεσίες

Βίλνιους

Address
3 Universiteto St.
Βίλνιους, Νομός Βίλνιους, Λιθουανία

Ask a Question

Άλλη