Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1991, σε συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο των ΗΠΑ, και το Πανεπιστήμιο της Οτάβα, στον Καναδά, Ρίγα Business School (RBS) είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα διαχείρισης-εκπαίδευσης στο πλαίσιο Ρίγα Μετσόβιο Πολυτεχνείο (RTU) και έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων.

Ρίγα Business School είναι το μόνο σχολείο στη Βαλτική προσφέροντας Βορρά-αμερικανικές μελέτες στυλ, τόσο σε επίπεδο διδασκαλίας και δομή, που περιέχει εντατικές μελέτες περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες και την ενεργό συμμετοχή στην τάξη.

Η Σχολή Καθηγητές στη Ρίγα Business School είναι ερευνητές, σύμβουλοι, και οι ηγέτες της σκέψης σε κάθε πτυχή της επιχείρησης. Η σχολή από τις πέντε ηπείρους προκλήσεων και ενθαρρύνει τους μαθητές με ένα πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει γνώσεις, τις ικανότητες, την ελευθερία και το πάθος για τη διδασκαλία. Η σχολή περιλαμβάνει τόσο το διεθνές και τοπικό καθηγητές, από διαφορετικά υπόβαθρα και με μεγάλη εμπειρία στην επιχείρηση.

φοιτητές Οι μαθητές στη Ρίγα Business School διάλεκτος από τους διευθυντές του προγράμματος, ως εκ τούτου, οι μαθητές της RBS δεν είναι ένας από το πλήθος. Ο καθένας εδώ έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και την ικανότητα και το προσωπικό του σχολείου κάνουν το καλύτερό τους για να αναπτύξουν αυτούς τους φοιτητές σε ηγέτες. RBS έχει μια ισχυρή, προσωπική προσέγγιση προς τους μαθητές τους, ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν ποτέ πάνω από 50 μαθητές σε μία τάξη. Και περίπου το 10% του συνόλου των φοιτητών είναι τα λαμπρότερα μυαλά από όλο τον κόσμο: Αζερμπαϊτζάν, Βραζιλία, Γερμανία, Ινδία, Καζακστάν, Λετονία, Νορβηγία, Ρωσία, Λευκορωσία, και τις ΗΠΑ.

Το Campus

Riga Business School βρίσκεται στην καρδιά της Ρίγας - μια πόλη που υπήρξε πάντα ένα κομβικό σημείο της επιχείρησης. Δείτε και μόνοι σας!

Το σχολείο βρίσκεται κοντά σε όλα, με ένα πολυσύχναστο κέντρο της πόλης είναι πάντα γεμάτη ζωή, το παλιό τμήμα της πόλης με το πανέμορφο αρ νουβό κτήρια, πολλαπλά καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, θέατρα, αίθουσες συναυλιών και ό, τι άλλο χρειάζεται ένας φοιτητής για να απολαύσει του ή τις σπουδές της.

Διαπιστεύσεις και τα βραβεία

PRME πρωτοβουλία. RBS είναι μέλος της PRME (Αρχές για την Υπεύθυνη Διαχείρισης Εκπαίδευσης). Η πρωτοβουλία PRME ενθαρρύνει και να διευκολύνει την κυκλοφορία των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων προς τις προσεγγίσεις που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και τις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου και των απαιτήσεων της νέας γενιάς των φοιτητών σε σχέση με τη βιωσιμότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

CEEMAN βραβείο. RBS είναι η πρώτη πολιτεία ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λετονία για να λαμβάνετε το CEEMAN (Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης Ανάπτυξης Διοίκησης Επιχειρήσεων) βραβείο IQA Διαπίστευσης. Επιδιώξαμε και έλαβε τη διαπίστευση αυτή είναι σημαντική διότι αντικατοπτρίζει τις δεσμεύσεις μας για την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την αυστηρή ποιότητα.

Διαπίστευση των ιδρυμάτων. Η Δημοκρατία της Λετονίας Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών έχει απονεμηθεί Ρίγα Μετσόβιο Πολυτεχνείο πλήρη και απεριόριστη διαπίστευσης. Η διαπίστευση δεν έχει ημερομηνία λήξης, αντανακλώντας έτσι την εμπιστοσύνη του Υπουργείου. Αυτή η διαπίστευση πιστοποιεί Ρίγα Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως ένας θεσμός που μπορεί να παρέχει κρατική τριτοβάθμια εκπαίδευση και την ανάθεση αναγνωρισμένα πτυχία στη Λετονία.

Διαπίστευση του προγράμματος. RBS προγράμματα έχουν την υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση που απονέμεται στη Λετονία. Περίοδο διαπίστευση μας έξι χρόνια ξεκίνησε το 2013. Αυτή η διαπίστευση πιστοποιεί ότι τα προγράμματα διαχείρισης μας συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ακαδημαϊκούς.

Eduniversal κατάταξη. RBS έχει ανακοινωθεί ως η καλύτερη εκπαίδευση των επιχειρήσεων στη Λετονία από Eduniversal κατάταξης. Οι 3 Palms βραβείου αριστείας απονέμεται σε σχολεία που είναι άριστες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων με διεθνή ενίσχυση επιρροή.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα:

Αγγλικά

Αυτό το σχολείο προσφέρει επίσης:

Executive MBA (1) Professional MBA (1) ΒΒΑ (1)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Riga Business School

RBS Executive MBA έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει έμπειρα στελέχη σε νέα ύψη της ηγεσίας. Το πρόγραμμα προσθέτει νέες προοπτικές και σύγχρονα εργαλεία για την ήδη τεράστ ... [+]

RBS Executive MBA έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει έμπειρα στελέχη σε νέα ύψη ηγεσία. Το πρόγραμμα προσθέτει νέες προοπτικές και σύγχρονα εργαλεία για την ήδη τεράστια γνώση της διαχείρισης των μαθητών. Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις πτυχές της σύγχρονης πρακτικής διαχείρισης. Πρεμιέρα της RBS Ανάπτυξη Ηγεσίας Πρακτική αναπτύσσει δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για την αποτελεσματική εφαρμογή της στρατηγικής σε δράση. Ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ταξίδια μελέτης παρέχουν προοπτική και ιδέες από όλο τον κόσμο. ... [-]

Λετονία Riga
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA

Riga Business School

RBS Professional MBA είναι το παλαιότερο και πιο διάσημο πρόγραμμα MBA στη Λετονία και έχει σχεδιαστεί για να παράγει στελέχη ικανά να λειτουργούν με δεξιοτεχνία στο παγκ ... [+]

RBS Professional MBA Είναι το παλαιότερο και πιο διάσημο πρόγραμμα MBA στη Λετονία και έχει σχεδιαστεί για να παράγει στελέχη ικανά να λειτουργούν με δεξιοτεχνία στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα ηγέτες με τις δεξιότητες και τις ικανότητες απαραίτητες για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων των επιχειρήσεων, την προώθηση της καινοτομίας, και να βελτιώσει τον κόσμο. ... [-]

Λετονία Riga
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά