Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο INCAE

Με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας, είμαστε πολύ περισσότερο από μια σχολή επιχειρήσεων. Πιστοί στην αποστολή μας, υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της περιοχής μέσω: 1) της κατάρτισης ηγετών με παγκόσμια προοπτική για τη Λατινική Αμερική. και 2) την εφαρμοσμένη έρευνα σε κέντρα επιπτώσεων, ειδικά στους τομείς της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητας, της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης των γυναικών ηγετών.

Αγωνιζόμαστε σήμερα σε έναν παγκόσμιο κόσμο, οι σπουδαστές και τα στελέχη μας επιλέγουν από μια επιλογή από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο. Για το λόγο αυτό, η INCAE ανταγωνίζεται άριστα σε όλους τους τομείς: καθηγητές, προγράμματα, έρευνα, εγκαταστάσεις, τεχνολογία και φήμη. Προσφέρουμε τα καλύτερα ταλέντα στην περιοχή και στο εξωτερικό.

Εφαρμόζουμε τις τελευταίες τάσεις στις μεθόδους έρευνας και εκμάθησης μέσα και έξω από την τάξη για να επηρεάσουμε θετικά τις σταδιοδρομίες των συμμετεχόντων, τις εταιρείες στις οποίες ανήκουν και την ανάπτυξη της περιοχής.

Enrique Bolaños | Πρύτανης INCAE Business School115426_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

Δραστηριότητες και αποστολή

Το INCAE έχει τρεις βασικές δραστηριότητες:

  • Master προγράμματα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων σε βασικούς τομείς για την ανάπτυξη της Λατινικής Αμερικής.
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια.
  • Έργα έρευνας για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη της περιοχής. Το INCAE εφαρμόζει μια προσέγγιση που συνδυάζει τις βέλτιστες πρακτικές και τα παγκόσμια σύνορα της γνώσης με την πραγματικότητα και το περιβάλλον.

αποστολή

Να προωθήσει ενεργά την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των χωρών στις οποίες υπηρετεί, να εκπαιδεύει ηγέτες για τους βασικούς τομείς, να βελτιώνει τις πρακτικές, τις στάσεις και τις αξίες τους μέσω:

  • Έρευνα, διδασκαλία και διάδοση σύγχρονων εννοιών και τεχνικών διαχείρισης.
  • Ενίσχυση των αναλυτικών ικανοτήτων και κατανόηση των οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών φαινομένων.
  • Διευκόλυνση του διαλόγου, της κατανόησης και της συνεργασίας μεταξύ ατόμων, τομέων και χωρών.

Το Campus μας

INCAE Business School έχει δύο σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις, που βρίσκονται στη Μανάγκουα, στη Νικαράγουα (ιδρύθηκε το 1969) και στην Αλαγουέλα της Κόστα Ρίκα (ιδρύθηκε το 1984).

Διαφορά μας

Προωθούμε την ανάπτυξη της περιοχής μέσω του σχηματισμού ηγετών, της εφαρμοσμένης έρευνας και της προώθησης του διατομεακού διαλόγου.

Η βιώσιμη ανάπτυξη της Λατινικής Αμερικής απαιτεί υπεύθυνους, καινοτόμους και επικαιρομένους ηγέτες. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η INCAE ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους, δίνοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για την πρόοδο και την ευημερία στις χώρες τους.

Ως η καλύτερη σχολή επιχειρήσεων στη Λατινική Αμερική, η INCAE προώθησε την πρόοδο της λατινοαμερικανικής κοινωνίας μέσω της κατάρτισης περιφερειακών ηγετών μέσω των προγραμμάτων Master και Executive.115427_chatting-dog-faces-745045.jpg

1.Faculty Παγκόσμιοι ειδικοί με περιφερειακή αναγνώριση

Το INCAE προσελκύει μια εξαιρετική σχολή. εξειδικευμένες και υψηλής απόδοσης. Οι καθηγητές μας αναλαμβάνουν με ηγεσία την αποστολή τους να αναπτύξουν στελέχη με τις καλύτερες διαχειριστικές πρακτικές. Η έρευνά τους και η πρακτική τους πείρα είναι προσανατολισμένες στην προσέγγιση επίλυσης προβλημάτων που δημιουργεί διαχρονική αξία και αντίκτυπο. Ως αποτέλεσμα, οι πτυχιούχοι και οι συμμετέχοντες της INCAE γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις των επιχειρήσεων και είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα πιο καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης.

Η Σχολή INCAE είναι μοναδική στη Λατινική Αμερική, αποτελούμενη από 93% από καθηγητές με διδακτορικά διπλώματα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και σχολεία στον κόσμο, όπως το Χάρβαρντ, το Wharton, η Οξφόρδη και η Σορβόννη, μεταξύ άλλων.

Η ποικιλομορφία της ακαδημαϊκής ομάδας του INCAE είναι ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν μια παγκοσμιοποιημένη προοπτική στις τάξεις. Οι δάσκαλοι ανήκουν σε 16 διαφορετικές εθνικότητες και εργάζονται σε περισσότερες από 18 χώρες.

2. Μέθοδος περίπτωσης (Σχέση με το Harvard Business School)

Η INCAE χρησιμοποιεί την εν λόγω μέθοδο εντατικά, ως συμμετοχική μεθοδολογία που οδηγεί στην ανάπτυξη μιας εξαιρετικής αναλυτικής ικανότητας, αδύνατο να αποκτηθεί μόνο μέσω διασκέψεων και παρουσιάσεων.

Μια περίπτωση είναι ένα έγγραφο που αναπτύσσεται σε συνδυασμό με τα στελέχη μιας επιχείρησης και παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες διαστάσεις για τους μαθητές να αναλύσουν λεπτομερώς την κατάσταση και να προτείνουν εναλλακτικά μαθήματα δράσης για την επίλυσή τους.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο οργανώνεται το πρόγραμμα INCAE, κάθε φοιτητής αναλύει μια περίπτωση τουλάχιστον τρεις φορές:

  • Μεμονωμένα,
  • Με την υποστήριξη μιας ομάδας μελέτης (πολυεθνικής και διεπιστημονικής), και
  • Στην σύνοδο ολομέλειας με την καθοδήγηση ενός δασκάλου.

Η μέθοδος της περίπτωσης, όταν χειρίζεται από μια επαγγελματική σχολή και εκπαιδεύεται στη μέθοδο, επιτρέπει την αποτελεσματική μετάδοση εργαλείων και έννοιων διαχείρισης. Παράλληλα αναπτύσσει αναλυτικές δεξιότητες, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και επικοινωνιακές δεξιότητες στους μαθητές.

3. Πολυεθνικότητα

Η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με φοιτητές από άλλα γεωγραφικά πλάτη προσφέρει την επιλογή να μοιράζονται όχι μόνο τη μάθηση, αλλά και μια ολόκληρη διαδικασία πολιτιστικής ανταλλαγής. Περίπου 20% είναι γυναίκες, ποσοστό που συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο.

Εθνικότητα:

115425_Nacionalidades.png

4. Δίκτυο αποφοίτων του INCAE:

Το INCAE έχει αποφοιτήσει από περισσότερα από 16.000 άτομα από 50 διαφορετικές χώρες, από τα προγράμματα MBA και Senior Management, ενώ έχει συμβάλει και στην εκπαίδευση δεκάδων χιλιάδων επαγγελματιών και ανώτερων στελεχών μέσω των εκτελεστικών προγραμμάτων του. Επιπλέον, η INCAE λαμβάνει περισσότερα από 6.000 στελέχη κάθε χρόνο για να παρακολουθήσει οποιοδήποτε από τα προγράμματά της, επεκτείνοντας τον αντίκτυπό της και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιοχής.

Διατηρούμε άμεση επαφή με το δίκτυο των αποφοίτων, μεταξύ των οποίων Διευθυντές, Διευθυντές και Πρόεδροι σημαντικών εταιρειών και εκπροσώπων του δημόσιου τομέα καθώς και μεγάλοι επιχειρηματίες της περιοχής έθεσαν το πρότυπο ανάπτυξης των χωρών στις οποίες υπηρετούν με την ηγεσία τους.

Μετά την αποφοίτησή του, ο Incaist θα έχει ένα μοναδικό διεθνές δίκτυο επαφών που μπορεί να χρησιμοποιήσει στην επαγγελματική του διεύθυνση.

Διεθνές AGI's

Η INCAE καλλιεργεί τη σχέση με και μεταξύ των αποφοίτων της. Έχει σχηματίσει ένα δίκτυο Μεταπτυχιακών Συλλόγων INCAE που είναι παρόν σήμερα σε περισσότερες από δέκα χώρες.

Αποστολή της είναι να διατηρεί σχέσεις και να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αποφοίτων πριν από την INCAE, να διεγείρει τις σχέσεις και τις επιχειρήσεις μεταξύ των πτυχιούχων, να προωθεί την ενημέρωση των μελών της και, γενικά, να ενθαρρύνει την ενεργό ανταλλαγή.

Επιπλέον, ενθαρρύνετε την υποστήριξη της αποστολής του INCAE για τη δημιουργία ηγετών στη Λατινική Αμερική.

Εθνικές Επιτροπές

Οι εθνικές επιτροπές είναι ομάδες επιχειρηματιών πολύ υψηλού επιπέδου που εκπροσωπούν το INCAE ενώπιον της κοινότητας και της κυβέρνησης των αντίστοιχων χωρών τους, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν ότι ο τοπικός αντίκτυπος του INCAE είναι ο μέγιστος δυνατός.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

INCAE Business School

Η MBA Global Perspective επικεντρώνεται στην παροχή των απαραίτητων εργαλείων σε φοιτητές που απαιτούν ολοκληρωμένη κατάρτιση σε διαφορετικούς τομείς διαχείρισης. Επιτρέπ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η MBA Global Perspective επικεντρώνεται στην παροχή των απαραίτητων εργαλείων σε φοιτητές που απαιτούν ολοκληρωμένη κατάρτιση σε διαφορετικούς τομείς διαχείρισης. Επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν την εμπειρία τους με την ενοποίησή τους με τις περιοχές μελέτης του προγράμματος.

Έχει αναπτυχθεί με στόχο την ενεργό προώθηση της ανάπτυξης των εξυπηρετούμενων χωρών, την εκπαίδευση των ηγετών σε βασικούς τομείς βελτιώνοντας τις πρακτικές, τις στάσεις και τις αξίες τους. Ο άμεσος αντίκτυπος των φοιτητών μας σε εταιρείες στη Λατινική Αμερική βελτιώνει την ποιότητα ζωής και το επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να έχουν μια εμπειρία με μια παγκόσμια προοπτική, η οποία θεωρείται θεμελιώδης από τους εργοδότες.... [-]

Κόστα Ρίκα Garita District, Alajuela Νικαράγουα Monte Tabor
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
INCAE Business School

Το πρόγραμμα εξειδίκευσης διευκολύνει τους σπουδαστές με λιγότερη διοικητική εμπειρία, εστιάζει τις σπουδές τους σε συγκεκριμένους στόχους και ενισχύει τις γνώσεις τους σ ... [+]

Επισκόπηση

Το πρόγραμμα εξειδίκευσης διευκολύνει τους σπουδαστές με λιγότερη διοικητική εμπειρία, εστιάζει τις σπουδές τους σε συγκεκριμένους στόχους και ενισχύει τις γνώσεις τους σε τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Οι μαθητές αναπτύσσουν δεξιότητες ομαδικής εργασίας για να αντιμετωπίσουν δύσκολες ευκαιρίες και καταστάσεις στις κοινότητές τους. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να εστιάσουν τις σπουδές τους σε συγκεκριμένο τομέα, ανάλογα με τις ανάγκες τους: Αειφορία, Μάρκετινγκ, Επιχειρήσεις... [-]

Κόστα Ρίκα Garita District, Alajuela
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά