Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατάρ: Οδήγηση του μέλλοντος

Το Κατάρ είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο και είναι επομένως ένας πολύ ελκυστικός επιχειρηματικός προορισμός.

Η οικονομική ανάπτυξη του Κατάρ βασίστηκε κυρίως στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ωστόσο, σύμφωνα με το Qatar National Vision 2030, η οικονομική πολιτική επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μη ενεργειακών τομέων. Ο στόχος είναι να μετατραπεί η σημερινή οικονομία με βάση τον άνθρακα σε μια προηγμένη, ανταγωνιστική και βασιζόμενη στη γνώση οικονομία.

HEC Paris in Qatar

Η HEC Paris προσχώρησε στο Ίδρυμα του Κατάρ τον Ιούνιο του 2010, φέρνοντας προγράμματα και ερευνητική δραστηριότητα παγκόσμιας κλάσης στην Ντόχα και την περιοχή. Είναι ο πρώτος Ευρωπαίος Συνεργάτης στην Εκπαίδευση City.

Στο πλαίσιο αυτό, η HEC Paris προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων διαχείρισης, μεταξύ των οποίων το πρώτο διεθνές Executive MBA του Κατάρ, ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Στρατηγικών Επιχειρηματικών Μονάδων , καθώς και μη διαχειριστικά προγράμματα στελεχών με τη μορφή Executive Short Programs. Ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προγραμμάτων Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης παγκοσμίως για τα τελευταία 8 χρόνια, η HEC Paris προσφέρει επίσης ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για μεμονωμένες επιχειρήσεις.

Τα προγράμματα και οι ερευνητικές δραστηριότητες της HEC Paris in Qatar ενισχύουν την εταιρική ανταγωνιστικότητα στην παγκόσμια οικονομία και είναι πλήρως εναρμονισμένα με το Qatar National Vision 2030 για να υποστηρίξουν τον μετασχηματισμό του Κατάρ σε μια προηγμένη, ανταγωνιστική και βασιζόμενη στη γνώση οικονομία.

Ανταλλαγή της ακαδημαϊκής γνώσης

Η HEC Paris ξεκίνησε ένα ερευνητικό γραφείο στο Κατάρ για να συμβάλει στην συμβολή της στην υλοποίηση μιας οικονομίας βασισμένης στη γνώση στο Κατάρ, η οποία ξεπερνά την παροχή των καλύτερων εκπαιδευτικών προγραμμάτων παγκοσμίως για την εκπαίδευση στην περιοχή ξεκινώντας. Το Γραφείο Ερευνών, το οποίο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Κατάρ, προμηθεύει δυνητική χρηματοδότηση από το Εθνικό Ταμείο Έρευνας του Qatar (QNRF)

Το Ερευνητικό Γραφείο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη παιδαγωγικού περιεχομένου, όπως η σύνταξη επιχειρηματικών περιπτωσιολογικών μελετών στις τοπικές επιχειρήσεις, η καινοτόμος ακαδημαϊκή έρευνα που θα δημοσιευθεί σε έγκριτα περιοδικά, η διευκόλυνση των μεταδιδακτορικών και υποτροφιών φοιτητών και υποτροφιών, η συνεργασία με ακαδημαϊκούς και επιχειρηματικούς φορείς στις κοινότητες του Κατάρ και στην οργάνωση εκδηλώσεων, εργαστηρίων και διασκέψεων «εστίαση στην έρευνα».

Εγκαταστάσεις

Κορυφαίες εγκαταστάσεις στον βραβευμένο 52 ιστορικό πύργο Tornado που βρίσκεται στο West Bay - το επιχειρηματικό κέντρο της Ντόχα.

Οι εγκαταστάσεις παρέχουν έναν άνετο και εύκολα προσβάσιμο χώρο για τα προγράμματα HEC Paris, ενώ προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη.

Συνεταιρισμός

Ιδρύθηκε το 1995 με διάταγμα της Αυτού Εξοχότητας Σέιχ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι, ο Πατρός Εμίρ, Ίδρυμα Κατάρ είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Αποστολή του Ιδρύματος Κατάρ είναι να καλλιεργήσει τους μελλοντικούς ηγέτες του Κατάρ. Με παράδειγμα και μοιράζοντας την εμπειρία της, το Ίδρυμα συμβάλλει επίσης στην ανθρώπινη ανάπτυξη σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Σε όλες τις δραστηριότητές του, το Ίδρυμα προωθεί μια κουλτούρα αριστείας στο Κατάρ και προωθεί το ρόλο του στην υποστήριξη μιας καινοτόμου και ανοικτής κοινωνίας που φιλοδοξεί να αναπτύξει βιώσιμη ανθρώπινη ικανότητα, κοινωνική και οικονομική ευημερία για μια οικονομία βασισμένη στη γνώση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

HEC Paris in Qatar

Το Διεθνές Εκτελεστικό MBA είναι ένα πρακτικό και έντονο πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για να σας δώσει μια κατανόηση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών πτυχών τ ... [+]

1 βαθμό, 9 κύριοι, 15 θέσεις

Το Διεθνές Εκτελεστικό MBA είναι ένα πρακτικό και έντονο πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για να σας δώσει μια κατανόηση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών πτυχών της διεθνούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς και τις δεξιότητες για την εφαρμογή του οράματός σας.

Η ειδική μας εστίαση στη στρατηγική, στην ηγεσία και στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον διασφαλίζει ότι θα αποκτήσετε ολοκληρωμένες, καινοτόμες και εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες.... [-]

Κατάρ Doha
February 2020
Μερική παρακολούθηση
16 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
HEC Paris in Qatar
Address
Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Κατάρ
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+974 4454 0161