University Canada West (UCW)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

114360_114323_membership-high.jpgΘέλετε να αναπτύξετε το προσωπικό στυλ ηγεσίας σας;

University Canada West (UCW) είναι ένα πανεπιστήμιο με ξεκάθαρο όραμα να είναι ένα κορυφαίο, σεβαστό ανεξάρτητο Πανεπιστήμιο στον Καναδά και στο εξωτερικό, γνωστό για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στην προετοιμασία των κινητοποιημένων φοιτητών για επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική ηγεσία. Το UCW μετατρέπει τους σπουδαστές σε πτυχιούχους έτοιμους για ηγεσία για τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Τι μας κάνει διαφορετικά;

 • ACBSP-διαπιστευμένο πρόγραμμα MBA και Bachelor of Commerce.
 • Σχολή με την εμπειρία από πρώτο χέρι στην επιχείρηση.
 • Το μαθησιακό περιβάλλον της UCW είναι δυναμικό και πρακτικό. Τα μεγέθη των κατηγοριών έχουν ανώτατο όριο για να εστιάσουν περισσότερο στις μεμονωμένες απαιτήσεις.
 • Μελετήστε στην καρδιά της ζωντανής επιχειρηματικής κοινότητας του Βανκούβερ.
 • UCW στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης παρέχοντας σας απαράμιλλη πρόσβαση σε ένα δίκτυο μελλοντικών εργοδοτών.
 • Έχουμε φοιτητές από 40 χώρες που σας παρέχουν άφθονες ευκαιρίες για μεταφορά δικτύων και γνώσεων.

Έτσι είστε έτοιμοι να προωθήσετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο;

Ο παράγοντας Βανκούβερ

"Το Βανκούβερ είναι το Μανχάταν με βουνά." - Οι New York Times.

Όταν μελετάτε με την UCW, θα μάθετε γιατί αυτή η όμορφη πόλη ψηφίστηκε η 3η καλύτερη πόλη για να ζήσει ο The Economist *.

Το Βανκούβερ είναι μια πόλη αποτελούμενη από έξυπνους και εξειδικευμένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και ένας φιλόξενος, κοσμοπολίτικος τρόπος ζωής σας περιμένει εδώ. Η πόλη του Βανκούβερ προσφέρει πληθώρα σπουδών και ευκαιριών εργασίας και θα περιβάλλεται από θαυμάσια φυσική ομορφιά. Αυτό είναι πραγματικά το απόλυτο μέρος.

Με μια πλούσια ιστορία σε διάφορους τομείς, το Βανκούβερ έχει κάνει το σημάδι του στην παγκόσμια οικονομία και συνεχίζει να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις παραδοσιακές και νεότερες βιομηχανίες.

Έρχονται επί του σκάφους για:

 • Επιχειρηματική, διδακτική και εντατική μάθηση
 • Παγκόσμια εκπαιδευτική εγκατάσταση στο κέντρο του Βανκούβερ
 • Μια εκπαίδευση με επίκεντρο τη σταδιοδρομία και μια εξειδικευμένη σχολή
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη από τη σχολή και το προσωπικό
 • Ευκαιρίες για ταχύτερη παρακολούθηση της εκπαίδευσης σας και τερματισμού των προγραμμάτων

114362_114320_MBA728X291.jpg

Το Campus μας:

University Canada West (UCW) είναι εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο του Βανκούβερ στο 626 West Pender St. UCW βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή του Βανκούβερ. Πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο έχουν γραφεία σε κοντινή απόσταση από την πανεπιστημιούπολη στο κέντρο της πόλης μας.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε μια εικονική περιήγηση στο UCW boutique Campus.

Οι Φοιτητές μας είναι οι Πρεσβευτές της Μάρκας μας

University Canada West (UCW) είναι ένα πανεπιστήμιο με ένα σαφές όραμα - να θέσει τους μαθητές του στην καρδιά όλων. Από την πρώτη στιγμή, βγαίνετε στην πανεπιστημιούπολη μέχρι την αποφοίτησή σας, κάθε εμπειρία που προσφέρει η University Canada West είναι προσαρμοσμένη για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην καριέρα σας.

Υπηρεσίες Φοιτητών:

Οι νέοι σπουδαστές θα γνωρίσουν γρήγορα το Τμήμα Φοιτητικών Υπηρεσιών γρήγορα κατά τη διάρκεια του Orientation, όπου η ομάδα παρέχει στους φοιτητές μια γενική εικόνα της πανεπιστημιούπολης, της πύλης myUCW, των βιβλιοθηκών και βοηθά με την επιλογή και εγγραφή των μαθημάτων.

Εκτός από την υποστήριξη από τους συμμαθητές και τους φοιτητές, μέσω των φοιτητικών υπηρεσιών, οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση:

 • Γράφοντας και αριθμητικά προπονητές
 • Ακαδημαϊκή συμβουλευτική
 • Ενημερωτικές συναντήσεις στο πανεπιστήμιο
 • Εργαστήρια και Σεμινάρια
 • Φοιτητική ζωή και εκδηλώσεις φοιτητικών επιτροπών, όπως: πάρτι διακοπών, κοινωνικές εκδηλώσεις, ταινίες, και πολλά άλλα.

Για να εξασφαλίσετε ότι η εμπειρία σας στο University Canada West είναι ευχάριστη, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις, να σας συμβουλεύουμε ότι η λύση είναι συχνά μόνο ένα κλικ ή μια κλήση μακριά.

114361_114324_BAinBusinessComms728X291.jpg114363_114322_BAinBusinessComms728X291-2.jpg

Υπηρεσίες Καριέρας

Το Τμήμα Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Καναδά δημιουργήθηκε για να διευκολύνει μια συνεργατική συνεργασία με όλους τους φοιτητές και τους αποφοίτους, καθώς μεταβαίνουν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο περιβάλλον του εργατικού δυναμικού και πέραν αυτού. Μέσω αυτών των συνεργασιών, οι υπηρεσίες καριέρας θα γεφυρώσουν το χάσμα των αναγκών των εργοδοτών και των ευκαιριών απασχόλησης για τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας.

Η Career Services συνεργάζεται με φοιτητές και αποφοίτους που βρίσκονται στο Βανκούβερ και σε όλο τον Καναδά για να παρέχουν προπαρασκευαστικές πληροφορίες σταδιοδρομίας και απασχόλησης μέσω της παροχής βοήθειας σε ένα πρόγραμμα υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση σταδιοδρομίας. Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα μέσω του Διαδικτύου όταν θέλουν και μπορούν να δημιουργήσουν πολυάριθμα έγγραφα σταδιοδρομίας που σχετίζονται με θέσεις που υποβάλλουν για όλους από κεντρική θέση.

Καθώς οι σπουδαστές κερδίζουν ικανότητες προς απασχόληση και οι απόφοιτοι μεγαλώνουν μέσα στην καριέρα τους, το University Canada West είναι αφιερωμένο στη σύνδεσή τους με επιχειρήσεις σε όλο τον Καναδά για ευκαιρίες απασχόλησης και προόδου. Όπου η εκπαίδευση και η φορητή κατάρτιση δεξιοτήτων είναι "πρέπει να έχουν" στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Το Πανεπιστήμιο West Canada Career Services περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βοήθεια με:

 • Βιογραφικά;
 • Συνοδευτικές επιστολές;
 • Δεξιότητες συνέντευξης.
 • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας.
 • Ευκαιρίες δικτύωσης. και
 • Καθοδήγηση σταδιοδρομίας

Τοποθεσίες

Βανκούβερ

Address
Vancouver Campus Suite 100 – 626 West Pender Street
Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Καναδάς Online

Address
Καναδάς Online, Καναδάς

FAQ

Άλλη