Southwest Jiaotong University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Southwest Jiaotong Πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1896, η γενέτειρα του πρώτου μηχανικού οργάνου της Κίνας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κινεζικά έργα πολιτικού μηχανικού, μηχανικού κυκλοφορίας, μεταλλευτική μηχανική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μία από τις δύο πρώτες πηγές Πανεπιστήμιο Jiaotong, ο πρώτος για να εισέλθουν στην εθνική "Project 211", " διαθέτει 985 έργο "κλειδί κατασκευή, τη δημιουργία της πρώτης εθνικής" το 2011 το σχέδιο «συνεργατική κέντρο καινοτομίας και εθνικό βασικό πανεπιστήμιο αμέσως κάτω από το Υπουργείο Παιδείας, Graduate School, που βρίσκεται στο εθνικό κέντρο της πόλης, μια σύγχρονη διεθνής μητρόπολη - Τσενγκντού. Πρόεδρος Μάο Τσε Τουνγκ Μάο Yisheng πρόεδροι θα πρέπει να κληθεί για το σχολείο έγραψε το όνομά του. Σχολεία για να "Tangshan Jiaotong Πανεπιστήμιο", "Tang Yuan" Art Institute of Chicago, που είναι γνωστή ως η "φήμη Oriental Cornell".

Του 19ου αιώνα, ο χρόνος της εθνικής κρίσης, ο Διοικητής Zhili και η Βόρεια υπουργός Wang Wenshao "κομμάτι της σιδηροδρομικής σχολείο," Guangxu αυτοκράτορα, Zhupi, "επίσημη σχολείο Shanhaiguan Βόρειο Σιδηροδρομικό» (Imperial κινεζική σιδηροδρομικό College) τέθηκε σε λειτουργία. Από την ίδρυσή της, το σχολείο έχει ονομαστεί Tangshan Σχολή, Πανεπιστήμιο Jiaotong, Tangshan Μηχανικών (διαδικασία) Πανεπιστήμιο, Εθνικό Chiao Tung University πανεπιστημιούπολη Guizhou, Κίνα Jiaotong Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Jiaotong και άλλα Tangshan σιδηροδρομικό Ινστιτούτο. Το 1960, από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως εθνικό βασικό πανεπιστήμιο. Το 1964, το κτίριο CPC Κεντρικής Επιτροπής "τρίτο μέτωπο" πνεύμα, η συνολική μετανάστευση του Σιτσουάν. Chengdu 9 υπάρχουσες πανεπιστημιούπολη, Xipu πανεπιστημιούπολη, και βρίσκεται στο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς και γραφική πανεπιστημιουπόλεις Emei, καλύπτει μια έκταση 5.000 στρεμμάτων, Xipu πανεπιστημιούπολη με βάση πανεπιστημιούπολη. επετειακή ημερομηνία είναι η 15η Μαΐου. Ο κ Wu Zhihui στίχους ύμνο "Wen Zhi Datong βιβλίο αυτοκινητάμαξα."

Τρέξιμο σε τρεις αιώνες της διαδρομής, το σχολείο ήταν πάντα η ίδια αναπνοή με το έθνος και την εθνική μοίρα, επίπονη, είναι η μουσική δεν σταμάτησε ποτέ, ακολουθώντας την «κουλτούρα εξακολουθεί να ενσταλάξει κυκλοφορίας" ιστορική αποστολή, την κατάρτιση και την ανατροφή σε Μάο Yisheng, των επιπτώσεων, Tung-γεν Lin, Huang Wanli, Liu Dazhong ως εκπρόσωποι της επιστημονικής χρονικά πρύτανης του μάστερ μηχανική, τις επιχειρήσεις και την πολιτική ελίτ πολιτιστικό γίγαντα, για τη χώρα και το έθνος που μεταφέρουν περισσότερους από 300.000 πυλώνες της αριστείας σε έργα πολιτικού μηχανικού, την επιστήμη των υλικών, και πολλά άλλα σημαντικά τέχνης που δημιουργήθηκαν πάνω από εκατό "της Κίνας πρώτη" και η "πρώτη κόσμο», να προωθήσει τον κινεζικό λαό για την επίτευξη ανεξάρτητη σχεδιασμό και την κατασκευή της πρώτης σιδηροδρομικής, πρώτο αεροσκάφος μεταφοράς της Κίνας, της Κίνας πρώτη του ποταμού Yangtze Γέφυρα, πρώτη ατομική βόμβα της Κίνας και άλλες μεγάλες επίτευγμα-ορόσημο. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που παράγονται τρεις «βόμβες και ένα δορυφορικό" πατέρες, 59 ακαδημαϊκοί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών, δεδομένου ότι η μεταρρύθμιση και το άνοιγμα ακαδημαϊκοί εκλεγμένου έχουν σχεδόν σε αυτή τη μελέτη. Ο σύντροφος Deng Xiaoping μίλησε ιδιαίτερα της διοίκησης του σχολείου: ". Αυτό το σχολείο πολύ ταλέντο"

Τα σχολεία είναι πλέον γνωστό ότι λειτουργούν, το σχηματισμό της μηχανικής, της επιστήμης, ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών της ιατρικής και της ζωής, "οι τέσσερις θεματικές ομάδες" κλάδους Μεταφορών κατέλαβε την πρώτη θέση, την επιστήμη των υλικών, της μηχανικής, παγκόσμια κατάταξη της επιστήμης των υπολογιστών στο κορυφαίο 1% των ESI. Διαθέτει 25 Σχολή / Τμήμα (κέντρο), η μηχανολογία, τη μεταφορά της μηχανικής 2 ένα εθνικό σημαντικούς επιστημονικούς κλάδους, 10 εθνικά σημαντικούς επιστημονικούς κλάδους δύο κλάδους της μηχανικής των οχημάτων, γέφυρα και τα έργα σηράγγων. Υπάρχουν κινεζική γλώσσα και λογοτεχνία, μηχανική, ηλεκτρολόγων μηχανικών, των πληροφοριών και της τεχνολογίας της επικοινωνίας, της επιστήμης της διαχείρισης και της μηχανικής, της αρχιτεκτονικής και άλλες 15 ειδικότητες διδακτορικό άδεια, φιλοσοφικές, θεωρητικές οικονομία, τα μαθηματικά, τη φυσική, την κλινική ιατρική 43 ένα master πειθαρχία, έργα πολιτικού μηχανικού, η μηχανολογία, τοπογραφικά και της επιστήμης και της τεχνολογίας χαρτογράφησης, γεωλογικών πόρων και γεωλογικές μηχανική, διοίκηση επιχειρήσεων, 11 μετα-διδακτορική έρευνα του σταθμού.

Υφιστάμενες καθηγητές πλήρους απασχόλησης 2551 άτομα, 5 Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Κινεζική Ακαδημία Μηχανικών, 13, εθνική "οι άνθρωποι σχεδιάζουν" 17, οι εθνικές "οι άνθρωποι σχεδιάζουν" 2, "973" ο επικεφαλής του έργου επιστήμονας τριών ανθρώπων, "Cheung Kong Scholar" Πρόγραμμα Rewards 24 εθνικά εξαιρετική Ταμείο Νέων νικητής 19 άτομα, σε κρατικό επίπεδο διδασκαλίας ομάδα οκτώ εθνικά δάσκαλος 6 άτομα, το εθνικό Υπουργείο Παιδείας, Επιστημών και η ομάδα της καινοτομίας Τεχνολογίας 9. Επιπλέον, προσέλαβε επίσης 42 Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Κινεζική Ακαδημία Μηχανικών, καθώς και πέντε νομπελίστες ως καθηγητής μερικής απασχόλησης, ομότιμος καθηγητής.

Σχολείο ανέπτυξε ένα «κτίριο αξία, την καλλιέργεια του χαρακτήρα, την ικανότητα, την έρευνα γνώσης" ένα top-notch σύστημα κατάρτισης τετραδιάστατο καινοτόμο προσωπικό. Υφιστάμενες φοιτητές πλήρους φοίτησης προπτυχιακών 28836 ανθρώπους, 15863 άτομα αποφοιτούν, διδακτορική μεταπτυχιακός φοιτητής 2093 άτομα. Μάο Yisheng χτίστηκε πρώτη βιβλιοθήκη της χώρας με βιβλία χαρτί 4.000.000. Φέρουν την εθνική εκπαίδευση μεταρρύθμιση του συστήματος πιλοτικό πρόγραμμα 3? Κέρδισε 29 εθνικά βραβεία διδασκαλίας, μεταξύ των οποίων ένα Μεγάλο Βραβείο, το πρώτο βραβείο έξι, καταλαμβάνοντας την ένατη. Υπάρχουν τέσσερις βασικές εθνικές επαγγελματικές, 12 εθνικά επαγγελματικά χαρακτηριστικά, 12 εθνικές επαγγελματική αξιολόγηση και πιστοποίηση. Υπάρχουν τρεις εθνικές εικονικό πείραμα προσομοίωσης κέντρο διδασκαλίας, οκτώ εθνικά πειραματική επίδειξη κέντρο διδασκαλίας. Υπάρχουν 36 μαθήματα σε κρατικό επίπεδο, εθνικό ποιότητας μαθήματα κατανομή των πόρων 25, εθνικά ποιότητας βίντεο ανοικτή κατηγορία 8. Ο πρώτος που εισήγαγε γενική σειρά εκπαίδευσης, μηχανική σειρά τριών υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικής σειρά μαθημάτων MOOCs, εγχώρια πρωτοβουλία. Προώθηση της κατηγορίες μεταρρύθμιση πολιτισμό, την "τάξη οικονομική πλατφόρμα", "βάση Μαθηματικά τάξη» και «κινεζική Base Class» και καλλιεργούν καινοτόμα ταλέντα. Προώθηση των μηχανικών Excellence σχέδιο, με τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν "4 + 3», «3 + 1», και άλλα Λειτουργία Κατάρτισης. Μεταπτυχιακές κορυφαία καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού, το οποίο εγκρίθηκε "εμβάθυνση της εκπαίδευσης βαθμό συνολικής μεταρρύθμισης." Ζωηρά εκτελεί τη γενική εκπαίδευση, την καινοτομία και την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, την ανάγνωση κλασικό υποστηρίζοντας ιδρύθηκε Tang Chen College, ατμομηχανή Μουσείο Park, και το πρώτο φοιτητή ρεκόρ έξω από το κέντρο της δυτικής περιοχής, το Εθνικό Φοιτητών πολιτιστικής ποιότητας εκπαίδευση βάσης, Jianhou τάξη, φοιτητές Συμφωνική Ορχήστρα, φοιτητές Art Troupe και άλλες ειδική επαγγελματική ταλέντο και το πνεύμα των ενηλίκων φοιτητών κολεγίου. Ρύθμιση πρώτο σιδηροδρομικό της Κίνας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Συμμαχία, δεν καλύπτει ολόκληρο το σιδηροδρομικό γραφεία (εταιρείες) την κατάρτιση των σιδηροδρομικών μεταφορών. Ποιότητα των φοιτητών και η ποιότητα της εκπαίδευσης του προσωπικού σταθερά, προπτυχιακό ποσοστό απασχόλησης παρέμεινε στο 95%.

Το σχολείο έχει μια ράγα National Laboratory (chips), Ισχύος Έλξης μέλος Βασικά Εργαστήριο επτά εθνική πλατφόρμα της επιστήμης και της καινοτομίας της τεχνολογίας, που χτίστηκε maglev Maglev Εργαστήριο Τεχνολογίας, της μηχανικής σήραγγα κυκλοφορίας εκπαιδεύσει Υπουργείο Παιδείας Βασικά Εργαστήριο του Υπουργείου Παιδείας 32 επαρχιακό και υπουργικό επίπεδο επιστημονικής ερευνητικής βάσης. Για τη διεξαγωγή υψηλής ταχύτητας, βαρέως τύπου, ο νέος αστικών σιδηροδρόμων και υψηλής ταχύτητας υπερ-υψηλής έρευνας και καινοτομίας HTS ταχύτητας maglev ενισχύσει τις αρχές, τη βασική έρευνα και την κοινή τεχνολογία, βασική τεχνολογία, το μέλλον της έρευνας της τεχνολογίας, "πέντε" κατά τη διάρκεια της υψηλής ταχύτητας ο σιδηροδρομικός τομέας στο έργο «973», η εθνική Φυσικών Επιστημών Ίδρυμα της Κίνας υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικών ταμείο από κοινού διάφορα έργα κατέλαβε την πρώτη θέση στη χώρα για να οικοδομήσουμε μια μεγάλη δυναμική του συστήματος της βασικής έρευνας στον κόσμο αναγνώρισε τη «θεωρία Shen" και το "μοντέλο Sun Zhai» ως σύμβολο της σιδηροδρομικής σύστημα. Αναπτυχθεί ανεξάρτητα πρώτη ενότητα του κόσμου σε φάση παροχής ρεύματος, πρώτο καύσιμο υδρογόνου υβριδικό τραμ στον κόσμο, πρώτα HTS σωλήνα κενού γραμμή δοκιμής maglev στον κόσμο και ούτω καθεξής. Τρεις φορές επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα "Top Ten κινεζική Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας Η πρόοδος". Ο συνολικός αριθμός των εθνικών επιστήμης και της ανάθεσης της τεχνολογίας στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών να πάρει κατάταξη των πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων και των επιχειρήσεων της βιομηχανίας για πρώτη φορά. Ακόμα σχετικότητας και την κβαντική φυσική, κοσμικές φυσική ακτίνων και την κοσμολογία, την κωδικοποίηση αλγεβρικό και λειτουργίες κρυπτογράφησης, το πρόγραμμα ελέγχει αυτόματα την αξιοπιστία της καρδιαγγειακής ιατρικής συσκευής επιφανειακή τροποποίηση των βασικών τεχνολογιών, αντι-βακτηριακή υλικό πολλαπλών κλίμακα, υπηρεσίες τεχνολογικής σύννεφο, μια σημαντική οικονομικά στοιχεία, μια σειρά από σημαντικούς τομείς των μεγάλων υπηρεσιών δεδομένων έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Εθνικό Ταμείο Κοινωνικών Επιστημών για δύο σημαντικά έργα στη μελέτη του Ντενγκ Χσιάο Πινγκ, γερμανική λογοτεχνία, μεσαιωνική χρονικά διάλεκτο, σύγχρονη ποίηση, την έρευνα σιδηροδρομική ιστορία, την έρευνα Κίνα ΣΔΙΤ, μηχανική ηθική, βιομηχανικού σχεδιασμού, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας θεωρία και μέθοδο, συμπεριφορική θεωρία αποφάσεων, η γνώση ενδελεχή μελέτη ιδιοκτησία, την ψυχολογία καταστροφή, για την αντιμετώπιση της γήρανσης του πληθυσμού και ούτω καθεξής. Κατάταξης των πανεπιστημίων έχει κυκλοφορήσει την έκδοση, την ποιότητα αποχώρηση του δείκτη ζωής, της σειράς δείκτη δημόσιου επιχειρηματικότητας Jiaotong Δείκτης διεθνείς.

Σχολεία τηρούν τη διεθνή συνεργασία και την ανοικτή εκπαίδευση, υπέγραψε συμφωνίες συνεργασίας με 186 πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, το Πανεπιστήμιο Cornell, το Πανεπιστήμιο του Leeds, Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, το Τόκιο Ινστιτούτο Τεχνολογίας και άλλες 56 χώρες και περιοχές, και των διεθνών σιδηροδρομικών στρατηγικής συνεργασίας της Ένωσης. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Leeds συσταθεί ίδρυμα συνεταιριστική εκπαίδευση σινο-ξένες "Southwest Jiaotong Πανεπιστήμιο - Λιντς Academy", ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έστειλε επιστολή να συγχαρώ. Όπως συνιστάται από την κινεζική κυβέρνηση και τη συνεργασία των πανεπιστημίων και ορίστηκε ινδικών σιδηροδρόμων, ανακατασκευή του σιδηροδρομικού δικτύου της Ινδίας Πανεπιστήμιο. Η συνεργασία με τη Σουηδία Karlstad University στο Σιτσουάν για να χτίσει το Κολέγιο της Ευρώπης στην πρώτη Ινστιτούτο Κομφούκιος. Northwestern University του Shuo 4 + 1, 4 + 4 Γαλλία προπτυχιακό διπλό πτυχίο, Πανεπιστήμιο του Μονάχου, στη Γερμανία, ένα εξάμηνο των προπτυχιακών σπουδών στον τομέα της επιστήμης και άλλες επισκέψεις, εκπαιδευτικά ταξίδια, επισκέπτονται προγράμματα μελετητής την κάλυψη όλων των τάξεων. Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης που οργανώθηκε από μαθητές, αλλοδαπούς φοιτητές ακαδημαϊκή εκπαίδευση αντιπροσώπευαν πάνω από το 70% μέση ετήσια φιλοξενία, φιλοξενεί ένα διεθνές συνέδριο (forum) 15 φορές. Παύει να ισχύει 25 στο εξωτερικό πρόεδρο, για τη διεξαγωγή πειθαρχικής διεθνή αξιολόγηση, δύο κρατικές ξένους εμπειρογνώμονες καινοτομικής βάσης προσλήψεων ταλέντο. Διοργανώνει διεθνές επιστημονικό περιοδικό "Journal of Modern Μεταφορές", "Biosurface και Biotribology", "International Journal of Σιδηροδρομικών Μεταφορών», ξεκίνησε μια κινεζική σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας επιστημονικές μονογραφίες διεθνή εκδοτικό εγχείρημα.

Σχολεία τηρούν την πολιτική έρευνας συνεργατικής καινοτομίας, να τηρούν το αδάμαστο πνεύμα, πολιτικο-στρατιωτική ολοκλήρωση, υποστηρίζουν οι κοινωνικές υπηρεσίες, σε βάθος συνεργασία σε γενικές γραμμές, γερμανική Siemens, η Κίνα στο αυτοκίνητο, η Κίνα Shenhua, η Κίνα Ασφάλεια Δικτύων, η αεροσκάφη που πετούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και. Σε συνεργασία με το Τσενγκντού για να χτίσει πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης, επιταχύνει την "δαχτυλίδια Jiaotong σοφία της πόλης" κατασκευή, Νοσοκομείο Τρίτον Λαϊκής Τσενγκντού σχολεία τριτοβάθμιο επίπεδο συμβεβλημένα νοσοκομεία. Σχολείο ως αναπληρωτής επικεφαλής της μονάδας ομόλογό τη στήριξη της κατασκευής του Πανεπιστημίου του Θιβέτ. Κακή ομολόγους ακριβή πόλη Malcolm, Ebian County. Έχει ένα εθνικό πανεπιστήμιο της επιστήμης πάρκο, εθνική επιστήμη και την θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων τεχνολογίας, το Κέντρο Μεταφοράς Εθνική Τεχνολογίας, τη δημιουργία ενός "τεχνολογία - Επωάζοντας - Βιομηχανία" αμοιβαία επίτευγμα μοτίβο μετασχηματισμό, τη μορφή και να συμμετέχουν στη διαμόρφωση των τριών εθνικών συμμαχίας καινοτομία βιομηχανική τεχνολογία το προβάδισμα στην εξερεύνηση για τη διεξαγωγή επιστημονικών και τεχνικών αποτελεσμάτων μικτή μεταρρύθμιση ιδιοκτησίας. Τα σχολεία και οι επιχειρήσεις είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Shenzhen έφτασε στο Chengdu. μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της μονάδας 95. Southwest Jiaotong Πανεπιστήμιο Education Foundation "Εθνικό Ίδρυμα Κολλέγιο τέχνη συλλογική."

120 χρόνια, Southwest Jiaotong Πανεπιστήμιο παρατηρούν κυκλοφορίας της χώρας, Bank University Road, σχηματίζοντας ένα "Si στερεά Yang Hua, αυτοδυναμία" πνεύμα "αυστηρή υποτροφία, αυστηρές απαιτήσεις" παραδόσεις και «σχολείο Jing Τσιν, Dun Βενέδικτο εμπνευσμένη, Guo Yi να ασκήσει , Ανεκτικότητα νάρκη "σύνθημα, πρέπει να Luozhong Chen, Wu Kiang Γου, Λι Feiying, GU Yi Sun, Huangshou Heng, Luo ποταμό, Ο Jie, Γουάνγκ Ιούνιος Hao, Wu Bing Kun, Ren Long, ανάλυση Wang, υψηλό αποχέτευσης σαφείς, αύξηση Alex, εργασίας Yuanchang, Sunzhu Sheng, Du Qingxuan , Ηλιόλουστη Xunfang εξαίρετο δάσκαλο, Cao Jianyou, Guo Zhan, ως εκπρόσωπος ενός μεγάλου αριθμού των κινεζικών και των Δυτικών, ακούραστος, εκπαίδευσε τον πατέρα της σύγχρονης γέφυρας της Κίνας Μάο Yisheng, την κινεζική ιδρυτής της σύγχρονης γεωγραφίας και της μετεωρολογίας Παγκόσμιο επιπτώσεων προεντεταμένο σκυρόδεμα ως εκπρόσωπος της στα χρονικά της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο κ Tung-γεν Lin, ο διάσημος Conservancy νερό εμπειρογνώμονα Huang Wanli, Κίνα βοτανική ιδρυτές της σύγχρονης Qian Τσονγκ Σου αρχιτεκτονική κοσμήτορας Zhuang Jun και άλλους ανθρώπους? εκπαιδευτεί να Γιάο tongbin, Wuzi Liang, Τσεν μπορεί να είναι μεγάλη, και Lam Dong Hua, Fang Jun, Zhang Wei, Yan Kai, Liu Huixian, μακρύ Zhou Hui, Zhuang Yuzhi ως εκπρόσωπος των «βόμβες και ένα δορυφορικό" νικητή μετάλλιο Ευδοκίμου υπηρεσίας και επιφανείς επιστήμονες? εκπαιδεύονται για να Du Zhenyuan, Zhao Zukang, Χου Jiayuan, λανθάνουσα Wang Ju, Gong JiCheng, ως εκπρόσωπος του πλοιάρχου του μηχανικού? Κατάρτισης στην Dazhong Liu, Luo Yu - εκπροσωπούνται από γνωστούς οικονομολόγους και πατριωτική εκπαιδευτικός? εκπαιδευτεί με Yang Xingfu, Wu Huai ως εκπρόσωπος της δημοκρατικής επανάστασης και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας ηγέτες νωρίς πρωτοπόρος? εκπαιδευτεί με τον Lee Κονγκ Χιώτη, Xu έξι Bézu Yi , GuoWei, Yang Yu μπάλα και τους εκπροσώπους των βιομηχάνων και των βιομηχανικών γίγαντα? για την εθνική αναγέννηση και την ευημερία της χώρας, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των υποδομών μεταφορών και την ανάπτυξη μας έχει κάνει εξαιρετική συμβολή στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών κινεζικών σχολείο παλαιότερα κλάδους πιο ολοκληρωμένη, επαγγελματική και πιο τέλειο, το πιο πυκνό πυρήνα πόρων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

2015 Δέκατη τέταρτη Κογκρέσο καθιέρωσε την σχολική μεταφορά διακριτικά χαρακτηριστικά του συνολικού στόχου μιας συνολικής πανεπιστημιακής έρευνας πρώτης κατηγορίας ενσωματωμένη στο Southwest Jiaotong Πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το ταλέντο ισχυρή σχολείο, τη διεθνοποίηση και την ψηφιοποίηση "τρεις στρατηγικές» και εργάζονται ΟΟϋΕΝ Feng, η αναζωογόνηση της επιστήμης, των τεχνών και της ευημερίας, διάρκεια ζωής, «το σχέδιο δράσης τέσσερα" για να εδραιώσει και να συνεχίσει να ενισχύει τα σχολεία της χώρας και του κόσμου των σιδηροδρομικών κλάδων δεσπόζουσα θέση για την έγκαιρη υλοποίηση του μεγάλου αναζωογόνηση του ιστορικού Πανεπιστημίου Southwest Jiaotong μέσα!

Αυτή τη στιγμή, Southwest Jiaotong Πανεπιστήμιο, η παγκόσμια οικονομία είναι σε αρμονία με τη βαθιά προσαρμογή, ο νέος γύρος της τεχνολογικής επανάστασης ογκούμενος κύμα των μεταρρυθμίσεων διδασκαλίας της ιστορίας και της καινοτομίας, και να επικυρώσει την "καινοτομία, το συντονισμό, πράσινο, ανοιχτό, μοιράζονται" έννοια της ανάπτυξης, την εμβάθυνση της μεταρρύθμισης συνολικά την προώθηση της νομικής σχολής, την περαιτέρω προώθηση της «διπλής τάξης», και να αγκαλιάσει ενεργά το «διπλό χτύπημα» και «Διαδίκτυο +», για τη σύνδεση "στο δρόμο", οι εθνικές στρατηγικές και τις στρατηγικές περιφερειακής ανάπτυξης της οικονομικής ζώνης του ποταμού Yangtze, Chengdu-Chongqing οικονομική ζώνη, κλπ, για να επιτευχθεί ο «κύριος συγκεντρώθηκαν, την αριστεία άνδρες, εξαιρετική συμβολή στα αειθαλή αιτία », το Εθνικό Chiao Tung University όνειρο, για να επιτευχθεί« διακόσιες χρόνια "ο στόχος και η μεγάλη ανανέωση του κινεζικού όνειρο και προσηλωμένη στον αγώνα!

(Στοιχεία από 12, Ιουνίου 2016)

Τοποθεσίες

Chengdu

Address
Southwest Jiaotong University Xipu Campus,
Hi-Tech Zone Western Park

611756 Chengdu, Σιτσουάν, Κίνα

Chengdu

Address
Southwest Jiaotong University Jiuli Campus,
111 Er Huan Lu Bei Yi Duan, Jinniu Qu

610031 Chengdu, Σιτσουάν, Κίνα

Leshan

Address
Southwest Jiaotong University Empi Campus,
1 Jingqu Rd, Emeishan Shi, Leshan Shi

614200 Leshan, Σιτσουάν, Κίνα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη