Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Σχετικά RBS

Το School of Business (RBS) είναι ένα συστατικό σχολείο του πανεπιστημίου Renmin της Κίνας. Το μερίδιο αυτό αυξήθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Factory, το Υπουργείο Εμπορίου και Οικονομικών του Προγράμματος της Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής. Αυτά τα τρία τμήματα ιδρύθηκαν το 1950 και ήταν τα πρώτα προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων στην Κίνα. Με μια ιστορία πάνω από 60 χρόνια, RBS έχει παραχθεί ένας σημαντικός αριθμός των επαγγελματικών στελεχών για τις επιχειρήσεις και τους κρατικούς φορείς, εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό για τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και ανέπτυξε ένα μεγάλο αριθμό των νέων προγραμμάτων και ερευνητικών πεδίων. Ως πρωτοπόρος στην διαχείριση της εκπαίδευσης στην Κίνα, RBS έχει συγγράψει εγχειρίδια που χρησιμοποιούνται ευρέως σε κινεζικά πανεπιστήμια και συμβούλευσε την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και μεταρρύθμιση των επιχειρήσεων.

RBS έχει επτά τμήματα: Γενική Διοίκηση, οργάνωση και Ανθρώπινου Δυναμικού, Μάρκετινγκ, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Εμπορίου Οικονομικά, Λογιστική, και Οικονομικών. RBS έχει 148 πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ με ειδίκευση σε όλες τις μεγάλες κλάδους, συμπεριλαμβανομένων τόσο των ερευνητών όσο αιχμής και αποτελεσματικό εκπαιδευτών.

Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Σχολής ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας ως Επίπεδο I Εθνικό Key Θέμα και είναι, επομένως, επιλέξιμες για την υποστήριξη της κυβέρνησης. Μόνο τέσσερα άλλα προγράμματα στην Κίνα έχουν την ίδια αναγνώριση. Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων RBS »κατέλαβε την πρώτη θέση στην Κίνα κατά τη διάρκεια των τελευταίων εθνικών αξιολογήσεων το 2012. Enterprise Management, Βιομηχανική Οικονομική και Λογιστική έχουν επίσης χαρακτηριστεί ως Εθνικό Επίπεδο ΙΙ βασικά θέματα. RBS έχει 2 διδακτορικά προγράμματα σε 7 κλάδους, 5 επαγγελματικά μεταπτυχιακά προγράμματα και 2 προπτυχιακά προγράμματα σε 6 κλάδους, καλύπτει όλους τους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων εκπαίδευσης.

Τα τελευταία χρόνια, η διεθνοποίηση έχει γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής εστίασης RBS ». Το 2013, η Σχολή διαπιστευμένο από AACSB και βρίσκεται στη διαδικασία της ανανέωσης της διαπίστευσης EQUIS. RBS έχει καθιερώσει μακροχρόνιες συνεργασίες με πάνω από 55 έγκριτα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, την Ιρλανδία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Αυστραλία, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν. Αυτές οι συνεργασίες περιλαμβάνουν επισκέψεις καθηγητών, προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και ερευνητική συνεργασία. Overseas σχολή και διεθνών φοιτητών αυξάνεται σταθερά. Το 2011, εντάχθηκε RBS gnam (το Παγκόσμιο Δίκτυο για προχωρημένους Διαχείρισης), που ξεκίνησε από το School of Management του Πανεπιστημίου του Yale. Θα μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον 23 μέλη. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αυξανόμενο παγκόσμιο προφίλ RBS ».

Ως μέρος του πανεπιστημίου Renmin της Κίνας, η Σχολή στηρίζει τις αρχές του Πανεπιστημίου του «πανεπιστημίου του λαού, το πνεύμα του ανθρωπισμού και την εστίαση σε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες». Το σύνθημα του Πανεπιστημίου «αναζήτηση της αλήθειας από τα γεγονότα» ενημερώνει προσέγγιση του Σχολείου στη διδασκαλία και την έρευνα. Η αποστολή RBS »είναι« να δημιουργήσει η διαχείριση της γνώσης, να εκπαιδεύσει την ηγεσία τα ταλέντα, και να διαμορφώσει επιχειρηματικές πρακτικές σε τοπικό και παγκόσμιο, την προώθηση της κοινωνικής προόδου. »Η Σχολή παρέχει τεχνογνωσία διαχείρισης που υποστηρίζει την ανάπτυξη της Κίνας και παράγει παγκόσμιους ηγέτες. Με την εκπλήρωση της αποστολής της, η RBS έχει ως στόχο να επιτύχει το όραμά του: «Για να είναι μία από τις πιο σεβαστές σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο».

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Renmin University of China, School of Business

Το πρόγραμμα IMBA προσφέρει ένα κομμάτι έμπνευση, όπου οι μαθητές συμμετέχουν σε βιωματική μάθηση μέσω επισκέψεων Εταιρείας (τουλάχιστον 5 / εξάμηνο) και τις συνδέσεις με ... [+]

International MBA Επισκόπηση

Αγγλικά

2 Έτος Πλήρης Απασχόληση

Έμπνευση Track

Το πρόγραμμα IMBA προσφέρει ένα κομμάτι έμπνευση, όπου οι μαθητές συμμετέχουν σε βιωματική μάθηση μέσω επισκέψεων Εταιρείας (τουλάχιστον 5 / εξάμηνο) και τις συνδέσεις με τη βιομηχανία. Οι Επισκέπτες ομιλητές και Διευθύνοντες Σύμβουλοι καλούνται να την τάξη για να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους φοιτητές MBA. Τα μαθήματα IMBA και επισκέψεις σε εταιρίες συχνά συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές μας.... [-]

Κίνα Beijing
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά