Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Sun Yat-sen είναι ένα πλήρες πανεπιστήμιο που ίδρυσε ο Δρ. Sun Yat-sen το 1924. Το Πανεπιστήμιο είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Κίνα και στην Times Higher Education Ranking 2011-2012, κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ όλων Κινεζικά πανεπιστήμια και Νο.1 στη Νότια Κίνα.


Προέρχεται από το πανεπιστήμιο Lingnan, ένα αναγνωρισμένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στις αρχές του 20ου αιώνα, το κολλέγιο Lingnan (Πανεπιστήμιο) ανακαινίστηκε το 1988 στο Πανεπιστήμιο Sun Yat-sen και είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία σχολεία οικονομικών και διοίκησης στην Κίνα. Με καθοδήγηση από το σύνθημα "Εκπαίδευση για την Υπηρεσία" του Πανεπιστημίου Lingnan, το Κολλέγιο παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και οικονομικής διαχείρισης που αντλεί δύναμη από τις φιλελεύθερες τέχνες και προσπαθεί ακούραστα να προωθήσει τη διδασκαλία και την έρευνα της γνώσης της οικονομίας και της διαχείρισης.


Η Lingnan έχει 3 ακαδημαϊκά τμήματα στα οικονομικά, τη χρηματοδότηση και τη διοίκηση. Το Κολλέγιο προσφέρει διαφοροποιημένα προγράμματα στα οικονομικά και στη διοίκηση για πτυχία πανεπιστημίων, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών. Παρέχει επίσης επαγγελματικά προγράμματα όπως το MBA, το Executive MBA και το εξειδικευμένο πρόγραμμα μάστερ στη χρηματοδότηση. Όλα αυτά τα προγράμματα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα στην Κίνα και θεωρούνται τα καλύτερα στην Νότια Κίνα. Το 2014, το πρόγραμμα MBA κατατάχθηκε Νο 10 από την Forbes China ως το πιο αξιόλογο πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης και το Νο 11 ως το πιο αξιόλογο μερικής απασχόλησης πρόγραμμα MBA στην Κίνα.


Το Κολλέγιο διαθέτει σήμερα 92 μέλη πλήρους διδασκάλου και συνεχώς επιδιώκει ακαδημαϊκή αριστεία. Τα μέλη των διδασκόντων διεξάγουν αυστηρές και πρωτότυπες έρευνες με ιδιαίτερη έμφαση στην τρέχουσα οικονομική και διοικητική εξέλιξη της Κίνας, δημοσιεύοντας σε διεθνή και εθνικά ερευνητικά περιοδικά πρώτης βαθμίδας.


Η παγκοσμιοποίηση είναι το εμπορικό σήμα της Lingnan και αποτελεί πρωτοπόρο της παγκόσμιας ανάπτυξης, ο Lingnan ίδρυσε ένα κοινό πρόγραμμα MBA με το MIT Sloan School of Management το 1998, ένα Executive Executive MBA με την Carlson School of Management του Πανεπιστημίου της Μινεσότα το 1999. Πρόγραμμα MBA Κίνα-Γαλλίας με το Πανεπιστήμιο Jean-Moulin Lyon3 και EM Lyon το 1998. Η Lingnan έχει επίσης δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών με πάνω από 40 κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Η διεθνής συνεργασία επικεντρώνεται στην ανταλλαγή φοιτητών, στην ανταλλαγή διδακτικού προσωπικού, σε προγράμματα διπλού πτυχίου, στην κοινή έρευνα κ.λπ. Αυτό το δίκτυο παγκόσμιας εταιρικής σχέσης παρείχε στους φοιτητές και τη σχολή ταυτόχρονα μια πλατφόρμα διεθνών ανταλλαγών που ενισχύει τη συνεργασία διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας.


Επί του παρόντος, η Lingnan είναι διαπιστευμένη από τις AACSB, EQUIS και AMBA Accreditations, οι οποίες επαναβεβαίωσαν την Lingnan ως μία από τις λίγες κινεζικές σχολές που μπορούν να διεκδικήσουν διεθνή φήμη και στέκεται. Κοιτάζοντας το μέλλον, το κολλέγιο Lingnan (Πανεπιστήμιο) θα προωθήσει τη συνεχή βελτίωση και την αριστεία της διδασκαλίας και της έρευνας για να ζήσει στον συνεχή στόχο του να είναι μία από τις κορυφαίες σχολές οικονομίας και διαχείρισης τόσο στην Κίνα όσο και στον κόσμο.


Οραμα

Επιδιώκουμε να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως κορυφαία επιχειρηματική σχολή από την Κίνα.


Αποστολή

Εκπαιδεύουμε ηγέτες και προωθούμε τη γνώση για να υπηρετούμε το μέλλον της Κίνας και της παγκόσμιας κοινωνίας.


Βασικές αξίες

Αριστείας, Παγκόσμια, Ακεραιότητα και Υπηρεσία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Lingnan University College

Το πρόγραμμα Lingnan MBA συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων προγραμμάτων σε εθνικό επίπεδο και απολαμβάνει μια ακλόνητη ηγετική θέση στη νότια Κίνα. Η Lingnan έχει ... [+]

Γιατί LINGNAN;

Ένα από τα κορυφαία προγράμματα MBA στην Κίνα

Το πρόγραμμα Lingnan MBA συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων προγραμμάτων σε εθνικό επίπεδο και απολαμβάνει μια ακλόνητη ηγετική θέση στη νότια Κίνα.

Στενή συνεργασία με το MIT Sloan

Το 1998, η Lingnan ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Σχολή Διοίκησης του MIT Sloan και τώρα η συνεργασία έχει εξελιχθεί σε πρόγραμμα συνεργατικής διδασκαλίας, επίσκεψη υποτρόφων, περιοδεία μελέτης, καθώς και αποκλειστικές ευκαιρίες για πρόγραμμα MIT MSMS Dual Degree. Επιπλέον, όλοι οι απόφοιτοι MBA της Lingnan-MIT International θα λάβουν πιστοποιητικό από το MIT Sloan και θα αναγνωριστούν ως αποφοίτοι MIT Sloan Affiliate.... [-]

Κίνα Guangzhou
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά