Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 1906 στο Nanjing, η δυναστεία Qing καθιέρωσε το Jinan School, το πρώτο κρατικό σχολείο για τους Κινέζους του εξωτερικού. Στόχος του ήταν να διαδώσει την εκπαίδευση και να δημιουργήσει δεσμούς με τους Κινέζους Εξωτερικού. Jinan Σχολή ήταν ο προκάτοχος του Πανεπιστημίου Jinan, η οποία βρίσκεται τώρα στο Guangzhou.

Γνωστός ως ο κορυφαίος φορέας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους ξένους Κινέζους, ο Jinan ενθαρρύνει τη διάδοση της κινεζικής κουλτούρας αριστείας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η σκέψη εκφράζει την εμπιστοσύνη των ιδρυτών του σχολείου στην προώθηση του κινεζικού πολιτισμού και της αποστολής τους να συνδέονται με συμπατριώτες σε όλο τον κόσμο.

"Το Πανεπιστήμιο Jinan καθιέρωσε την επιχειρηματική πειθαρχία ήδη από τα πρώτα του στάδια." Το 1918, ο κ. Huang Yanpei, ένας σοφά του Jinan, συνειδητοποίησε "ουσιαστικά, οι τρέχοντες εμπορικοί και βιομηχανικοί διαγωνισμοί είναι διαγωνισμοί γνώσης" και στη συνέχεια προώθησαν την ίδρυση επιχειρήσεων πειθαρχία στο πανεπιστήμιο Jinan. Αργότερα, η επιχειρηματική εκπαίδευση του Πανεπιστημίου του Jinan περνούσε τη φλόγα και εξελίχθηκε σε μια ατελείωτη διαδοχή και γνώρισε κοινωνικές αλλαγές, προσπάθειες και βελτιώσεις σχεδόν ενός αιώνα.

58208_JinanUniversity.jpg

Εισαγωγή

58484_1.png

Ήδη από το 1918, το Πανεπιστήμιο Jinan δημιούργησε τη σχολή επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια αρκετών δεκαετιών, οι πρόδρομοι και οι συνεργάτες τους προσπαθούσαν συνεχώς και δημιούργησαν μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη της σημερινής Σχολής Διοίκησης.

Επί του παρόντος, η Σχολή επωφελείται από τη διασταυρούμενη γονιμοποίηση τέτοιων κλάδων της μάθησης, όπως η οικονομία, το δίκαιο, οι επιστήμες, η μηχανική, η ιατρική και η διαχείριση. Καλύπτει 4 πρώτους τάξεις, δηλαδή την Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διαχείριση και Μηχανική, την Εφαρμοσμένη Οικονομία και την Εφαρμοσμένη Ψυχολογία. Απολαμβάνει διδακτορικό δίπλωμα για 2 μαθήματα πρώτου βαθμού, 6 δευτεροβάθμια μαθήματα και 2 μεταδιδακτορικούς σταθμούς εργασίας. Η περιεκτική δύναμη του Σχολείου παρείχε μια καλή πλατφόρμα για την ανάπτυξη θεμάτων όπως EMBA, MBA, MPAcc, MPA και Master of Engineering, κλπ. Εν τω μεταξύ, η στενή σχέση της Σχολής με την κοινωνία και την αγορά έχει επίσης φέρει τη ζωτική δύναμη και τη ζωτικότητα στην ανάπτυξη του επιστημονικού κλάδου.

Εκτός αυτού, η Σχολή Διοίκησης αποδίδει μεγάλη σημασία στις ακαδημαϊκές ανταλλαγές με γνωστά πανεπιστήμια και ινστιτούτα στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, έχουν υπογραφεί συμφωνίες μεταξύ της Σχολής και του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας στις ΗΠΑ

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια τάση διεθνοποίησης μεταξύ των σχολών διοίκησης στην Κίνα. Η αποκαλούμενη "εσωτερίκευση" σημαίνει ότι η διοίκηση της επιστήμης πρέπει να μάθει από τους καρπούς των πολιτισμών σε όλο τον κόσμο και να συμμετέχει στην οικοδόμηση της επιχειρηματικής διοίκησης και της κουλτούρας της δημόσιας διοίκησης. Η βάση της διεθνοποίησης είναι η εξημέρωση. Δηλαδή το κύριο καθήκον της Σχολής Διοίκησης είναι να αντλήσει από τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης που είναι προσαρμοσμένες στις εγχώριες ανάγκες και να καλλιεργήσει διευθυντές που μπορούν να εξυπηρετήσουν την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Η Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Jinan κληρονομεί την παράδοση της "πίστης, ειλικρίνειας, επιμονής και σεβασμού" και εκτελεί τη στρατηγική του "σχολείου για το διάσημο σχολείο στο εξωτερικό της Κίνας". Με την ισχυρή υποστήριξη των διοικητικών επιστημών, ειδικά του κλάδου της επιχειρηματικής διοίκησης, η Σχολή προσπαθεί να οικοδομηθεί σε ένα πρώτης τάξεως σχολείο διαχείρισης στην Κίνα και ένα λίκνο των εξαιρετικών κινεζικών ταλέντων διαχείρισης με την καινοτομία, την προσαρμογή στην εποχή και συνεχώς τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος, των μορφών και του περιεχομένου. Μόνο με τέτοιο τρόπο μπορεί να οικοδομήσει τη Σχολή Διοίκησης σε ένα παγκοσμίου φήμης κινεζικό εκπαιδευτικό εμπορικό σήμα στο διεθνή επιχειρηματικό κύκλο εκπαίδευσης.

58482_2.png

58481_4.png

58483_3.png

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • κινέζικο

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Jinan University - School of Management

Το SiMBA είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα MBA ειδικά σχεδιασμένο για ξένους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την κινεζική διοίκηση και ελπίζουν να εξερευνήσουν μια σταδιοδρομία ... [+]

Η Κίνα είναι τόσο μια αρχαία χώρα όσο και μια αυξανόμενη δύναμη, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το γεγονός: ενώ η εισαγωγή και η απόκτηση όλων των καρπών του παγκόσμιου πολιτισμού με ανοιχτό μυαλό, η Κίνα εξάγει τον πολιτισμό της στον κόσμο με στόχο να συμβάλει στον κόσμο ανάπτυξη. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει, φυσικά, την κουλτούρα που δημιουργούν οι Κινέζοι έμποροι σε παγκόσμιο επίπεδο, και είναι μια προορατική και αυτοκινητοποιημένη διεθνοποίηση.... [-]

Κίνα Guangzhou
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά