Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε Wuhan, η πρωτεύουσα της επαρχίας Hubei και ένα σημαντικό κόμβο μεταφορών στην Κίνα, την Κεντρική Κίνα Normal University είναι ένα κλειδί ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο άμεσα υπό τη διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας κινέζικα. Η γραφική πανεπιστημιούπολη της πάνω από 2.000 Mu (330 στρέμματα), το οποίο βρίσκεται σε Guizi Hill, που συνορεύουν με τη Νότια λίμνη. Ως ένα από τα πανεπιστήμια στη λίστα των 211 Εθνικής Παιδείας έργο προτεραιότητας, την Κεντρική Κίνα Normal University είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένη ως μια σημαντική βάση για την καλλιέργεια λαμπρό ταλέντο για τη χώρα, καθώς και ένα ανώτερο εκπαιδευτικό κέντρο για την εξαιρετική καθηγητές σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα υψηλά σχολεία.

πανεπιστημίου μας είναι από τις πρώτες ανώτατα ιδρύματα στην Κίνα δικαιούνται να προσφέρουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά πτυχία, να αξιολογήσει και να παρέχουν τους τίτλους του καθηγητή, αναπληρωτή καθηγητή και διδακτορικού επιβλέπων, και έχει ήδη δημιουργήσει μια πλήρη και βελτιστοποιημένη προηγμένο σύστημα εκπαίδευσης από τις προπτυχιακές να μεταπτυχιακά προγράμματα , από τη διδακτορική σε μετα-διδακτορικών προγραμμάτων, καθώς και από πλήρους απασχόλησης σε ενήλικες εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η έρευνά μας δύναμη είναι μάρτυρες μια σταθερή αύξηση από χρόνο σε χρόνο. Η εθνική κοινωνική έρευνα της επιστήμης έργο του CCNU κατατάσσεται top 10 για τρία συναπτά έτη, και κοινωνικές επιστήμες ερευνητικό έργο του από το Υπουργείο Παιδείας κατατάσσεται κορυφή 6 επί τέσσερα συναπτά έτη. Κατάταξη No.8 στην τέταρτη Κοινωνικών Επιστημών Επιφανείς Επιστημονική Αποτέλεσμα βραβείο, μια σειρά από αποτελέσματα έρευνάς μας έχουν κερδίσει βραβεία μεταξύ των οποίων δύο γροθιά βραβεία του Βραβείου Φυσικών Επιστημών από το Κινεζικό Υπουργείο Παιδείας και έξι πρώτα βραβεία Βραβείο Hubei επαρχιακή Φυσικών Επιστημών.

Έχουμε αναπτύξει στενές σχέσεις με πολλούς βασικούς πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα και έχουν πραγματοποιήσει το σχολείο-to-σχολείο ανταλλαγές και εκτενή ακαδημαϊκή συνεργασία με περισσότερα από 100 πανεπιστήμια από 70 χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Ρωσία, η Γαλλία, η Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Νότια Κορέα και το Βιετνάμ. Οι ξένοι εμπειρογνώμονες και καθηγητές καλούνται τακτικά να διδάξει στο πανεπιστήμιο. Τα τελευταία χρόνια, οι καθηγητές του πανεπιστημίου έχουν συνεχώς αποστέλλονται στο εξωτερικό για περαιτέρω μελέτη, η πλειοψηφία των οποίων έχουν επιστρέψει σπίτι για να γίνει η ραχοκοκαλιά στη δική τους διδασκαλία και την έρευνα στον τομέα? ένας καλός αριθμός από αυτούς δραστηριοποιούνται σε διεθνή ακαδημαϊκά βήμα και έχουν κάνει αξιοθαύμαστη συμβολή στην επιστήμη, την τεχνολογία, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση των ανταλλαγών μεταξύ της Κίνας και άλλων χωρών σε όλο τον κόσμο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • κινέζικο

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Central China Normal University

Ο επίσημος χρόνος εγγραφής για το μάθημα αυτό είναι το 2012. Υπάρχουν 13 καθηγητές πλήρους φοίτησης, 11 από τους οποίους έχουν διδακτορικό δίπλωμα, σχηματίζοντας ομάδα κα ... [+]

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης

Επαγγελματική: Διοίκηση Επιχειρήσεων

Σχολικό σύστημα: 2 χρόνια

I. Εισαγωγή στο Κολλέγιο

Εισαγωγή στο Κολλέγιο Το Κολλέγιο διαθέτει σήμερα 6 τμήματα, μεταξύ των οποίων 7 προπτυχιακά μαθήματα (Οικονομικά, Διεθνής Οικονομία και Εμπόριο, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, Χρηματοοικονομική Λογιστική Εκπαίδευση και Χρηματοοικονομική Μηχανική) και Μάθημα Cross- Μαθήματα οικονομικής διδακτέας ύλης και πέντε ερευνητικά κέντρα. Το κολλέγιο έχει πτυχίο διδακτορικού τίτλου οικονομικών στατιστικών, μεταπτυχιακό στη θεωρητική οικονομία και εφαρμοσμένη οικονομία, μεταπτυχιακό πρόγραμμα, 19 μεταπτυχιακά προγράμματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και προγράμματα MBA, MAE και MF επαγγελματικών μεταπτυχιακών σπουδών. Εφαρμοσμένη οικονομία είναι μια επαρχιακή βασική πειθαρχία, Hubei Real Estate Development Research Center είναι επαρχιακό επίπεδο βασικών ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών βάση έρευνας, και η διαχείριση ακινήτων είναι μια επαρχιακή ειδικότητα μάρκας. Επί του παρόντος, το κολλέγιο διαθέτει 83 διδακτικό προσωπικό και 71 καθηγητές πλήρους απασχόλησης. Οι γιατροί που λαμβάνουν πτυχία διδακτορικών σπουδών αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% του συνολικού αριθμού εκπαιδευτικών στο νοσοκομείο. Το κολλέγιο έχει 18 καθηγητές, 30 αναπληρωτές καθηγητές, 23 διδάσκοντες, 47 διδάσκοντες, 7 διδακτορικούς διδάσκοντες, 2 ειδικές υποτροφίες από το κρατικό συμβούλιο και 3 νέα προγράμματα υποστήριξης ταλέντων του Υπουργείου Παιδείας. Καθηγητής 1 άτομο. Τα τελευταία χρόνια, οι δάσκαλοί μας προήδυσαν σχεδόν 50 επιστημονικά ερευνητικά έργα σε εθνικό επίπεδο, μεταξύ των οποίων 2 μεγάλα εθνικά προγράμματα κοινωνικών επιστημών, και δημοσίευσαν περισσότερα από 10 άρθρα σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά όπως η Κίνα Κοινωνική Επιστήμη, Οικονομική Έρευνα και World Management. , CSSCI έγγραφα σχεδόν 500, κέρδισε το επαρχιακό και υπουργικό επίπεδο εξαιρετικό επίτευγμα κοινωνικής επιστήμης βραβείο περισσότερα από 10, συμπεριλαμβανομένων 3 επαρχιακό... [-]

Κίνα Wuhan
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, Κίνα
Ιστότοπος