UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Άλλη Πλευρά του Τουρισμού

UET - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για τον Τουρισμό ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την κατάρτιση των επαγγελματιών στον τομέα του τουρισμού.

Ο τομέας του τουρισμού, πιο πιθανό σε ξαφνικές αλλαγές από οποιονδήποτε άλλο τομέα, είναι μεγάλη ανάγκη από πολύ εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση μέσα σε ένα διεθνές πλαίσιο.

Βασικά Θέματα για Ενίσχυση

ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ: Θα διατηρήσουν, την υποστήριξη και τη δημιουργία πολλαπλών κοινότητες εντός των οποίων οι μαθητές μας μπορούν να μάθουν και να αναπτυχθούν.

Σύμπλεξη: Θα διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας συμμετέχουν με τις σπουδές τους και με τις πολλές ευκαιρίες που διατίθενται εντός και εκτός UET μέσω του οποίου μπορούν να αναπτύξουν μεταπτυχιακά χαρακτηριστικά και την απασχολησιμότητα.

Υποστήριξη: Εμείς θα σας προσφέρουμε την έγκαιρη και χρήσιμη υποστήριξη, ενεργά και αντιδραστικά, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές σας.

Ανατροφοδότηση: Εμείς θα σας παρέχει άμεση και χρήσιμες πληροφορίες

αναγνώριση: Θα υποστηρίξουμε και να αναγνωρίσουμε την καλή πρακτική διδασκαλία

Υψηλό ποσοστό Job Placement για μαθήματα και Μεταπτυχιακό στον Τουρισμό

Με τα μαθήματα και Μάστερ, οι μαθητές έχουν μια πραγματική ευκαιρία να εργαστεί στο τέλος του προγράμματος σπουδών τους και οικοτροφείο. UET αναφέρει ένα πολύ υψηλό εξεύρεσης εργασίας μετά την πορεία, η οποία ανάλογα με τον τομέα, είναι μεταξύ 75% και 82%. τοποθετήσεις σε εργασία των μαθητών μας λαμβάνουν χώρα τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.

Διαδικασία Student Visa Αίτηση για αλλοδαπούς φοιτητές

Πριν από την εγγραφή, ο φοιτητής πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους στη θέση της επιλογής τους και να είναι διαθέσιμα για να έχουν μια συνέντευξη μέσω τηλεφώνου ή μέσω skype.

Επιβεβαίωση της εγγραφής γίνεται μόνο μετά ο φοιτητής έχει καταβληθεί το 50% του συνόλου των διδάκτρων πορεία και το τέλος ταξινόμησης.

Μόλις έχουν λάβει την υπογεγραμμένη σύμβαση και την παραλαβή της πληρωμής, UET θα προετοιμάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα ή έγγραφα που θα υποβληθούν στο γραφείο θεωρήσεων του ιταλικού προξενείου στη χώρα προέλευσης.

Για όλους τους αλλοδαπούς φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν, UET προσφέρει μια υπηρεσία για την προαναφερόμενη διαδικασία.

Είναι πολύ σημαντικό για τον μαθητή να ενημερώσει αμέσως τη θέση UET της επιλογής τους για την έκβαση της διαδικασίας θεωρήσεων (εάν η θεώρηση έχει χορηγηθεί ή όχι).

Κατά την άφιξη στην Ιταλία, UET θα βοηθήσει τον μαθητή να ολοκληρώσει τη γραφική εργασία, προκειμένου να λάβουν άδεια διαμονής.

Κατάλυμα

UET παρέχει δωρεάν βοήθεια στην εξεύρεση στέγης προμηθεύουν τις απαραίτητες επαφές και τις παραπομπές.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τον τύπο διαμονής που προτιμούν ανάλογα με τη διάρκεια της διαμονής τους. Ορίστε μερικά παραδείγματα:

οικογένεια Homestay Διαμερίσματα μοιράζονται με άλλους φοιτητές B & B, ξενοδοχεία και κατοικίες συνδεδεμένες με το σχολείο συμφωνίες Διαμονή κράτησης και πληρωμής είναι εξ ολοκλήρου με έξοδα του φοιτητή.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

UET έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 389/1994 OM 13/01/99. Είναι επίσης πιστοποιημένη σύμφωνα με το UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET έχει κάνει συμφωνίες με τις εθνικές και διεθνείς Πανεπιστήμια για μια επιστημονική και εκπαιδευτική συνεργασία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Παγκόσμια MBAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Παγκόσμιο MBA

MBA στην παγκόσμια φιλοξενία και διαχείριση του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες June 2018 Ιταλία Ρώμη Μιλάνο Παλέρμο +2 περισσότερα

UET Italia εγκαινιάζει UET Διεθνές προς προσφέρουν αγγλικά διδάσκονται προγράμματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Εγγράψτε το MBA μας στην παγκόσμια φιλοξενία και διαχείριση του τουρισμού που αρχίζει στις 2 Νοεμβρίου 2015. [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

UET Italia ξεκίνησε UET Διεθνές προς προσφέρουν αγγλικά διδάσκονται προγράμματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πρώτη πρόσληψη του MBA στην παγκόσμια φιλοξενία και διαχείριση του τουρισμού ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου 2015.

Το MBA αποτελείται από 3 φάσεις:

Θεωρία (4 μήνες στο Μιλάνο πανεπιστημιούπολη) Πρακτική (4 μήνες οπουδήποτε συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας χώρο εργασίας) έργο επιστέγασμα (4 μήνες σε απευθείας σύνδεση, αλλά viva στο Μιλάνο). ... [-]

Βίντεο

Students Reflect on their UET experience.

UET Милане - Приезжайте сюда!