Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η άλλη πλευρά του τουρισμού

UET - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Τουρισμού ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την κατάρτιση επαγγελματιών του τουριστικού τομέα.

Ο τομέας του τουρισμού, με περισσότερες πιθανότητες να ξαφνικές αλλαγές από οποιονδήποτε άλλο τομέα, έχει μεγάλη ανάγκη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι συνηθίζουν να ασχολούνται με ένα διεθνές πλαίσιο.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Οραμα

UET Italia είναι ο ηγέτης που προσφέρει ένα μοντέλο παγκόσμιου ρόλου που δημιουργήθηκε στην Ιταλία και θέτει νέα σύνορα στην εκπαίδευση και την κατάρτιση στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Αποστολή

UET παρέχει μια μοναδική εμπειρία μάθησης, δεξιότητες και ικανότητες για σπουδαστές και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Σε διαβούλευση με τον κλάδο, αναπτύσσουμε εκπαιδευτικές και εκπαιδευτικές Pathways και προγράμματα που ανταποκρίνονται στη δυναμική φύση του τουρισμού και της φιλοξενίας και δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματική σταδιοδρομία που ικανοποιεί τις προσδοκίες των μαθητών, τον τρόπο ζωής και την ποιότητα ζωής. Σε συνεργασία με τη βιομηχανία και την κυβέρνηση, προσφέρουμε εξαιρετικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, προγράμματα capstone, ευκαιρίες δικτύωσης και παγκόσμια μάθηση και επαγγελματική εμπειρία για τους φοιτητές μας και τους συνεργάτες μας. Αναπτύσσουμε μια κουλτούρα καινοτομίας που ενθαρρύνει την ανάληψη κινδύνων, την επιχειρηματικότητα και την ευελιξία ανάμεσα στο προσωπικό και τους μαθητές μας. Δεσμευόμαστε να προσλάβουμε και να αναπτύξουμε μια ποικιλόμορφη ομάδα που προωθεί, αντανακλά και υποστηρίζει τους διάφορους μαθητές και συνεργάτες μας.

Αξίες

UET δεσμεύεται:

  • Τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας και λογοδοσίας
  • Η εμπειρία των σπουδαστών και η απασχολησιμότητα
  • Αγκαλιάζοντας τις παγκόσμιες τάσεις
  • Προώθηση της καινοτομίας και της δημιουργικής σκέψης
  • Ομαδική εργασία, συνεργασία και συνέργειες
  • Διαφάνεια και ειλικρίνεια
  • Ακρίβεια, δικαιοσύνη και αμοιβαία μεταχείριση με σεβασμό
  • Ένα διεγερτικό, συλλογικό, εξαιρετικά επαγγελματικό και δεκτικό περιβάλλον117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Βασικά θέματα βελτίωσης

Κοινότητα: Θα υποστηρίξουμε, θα υποστηρίξουμε και θα δημιουργήσουμε πολλαπλές κοινότητες στις οποίες οι μαθητές μας μπορούν να μάθουν και να αναπτυχθούν.

Δέσμευση: Θα διασφαλίσουμε ότι οι σπουδαστές μας θα συμμετάσχουν στις σπουδές τους και με τις πολλές ευκαιρίες που διατίθενται εντός και εκτός της UET μέσω των οποίων θα μπορούν να αναπτύξουν χαρακτηριστικά μεταπτυχιακών σπουδών και απασχολησιμότητα.

Υποστήριξη: Θα σας προσφέρουμε έγκαιρη και χρήσιμη υποστήριξη, ενεργά και ενεργά, ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν τις δυνατότητές σας.

Ανατροφοδότηση: Θα σας παρέχουμε άμεση και χρήσιμη ανατροφοδότηση

Αναγνώριση: Θα υποστηρίξουμε και θα αναγνωρίσουμε την καλή διδακτική πρακτική

Υψηλό ποσοστό της τοποθέτησης εργασίας για μαθήματα και μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα του τουρισμού

Με τα μαθήματα και το μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι μαθητές έχουν μια πραγματική ευκαιρία να εργαστούν στο τέλος του προγράμματος σπουδών και της πρακτικής άσκησης. UET αναφέρει μια πολύ υψηλή θέση απασχόλησης μετά το μάθημα, η οποία, ανάλογα με τον κλάδο, κυμαίνεται μεταξύ 75% και 82%. Οι θέσεις εργασίας των σπουδαστών μας πραγματοποιούνται τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.117215_UETweb-277.jpg

Πιστοποιήσεις

UET εξουσιοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με το Π.Δ. 389/1994 OM 13.01.99. Πιστοποιείται επίσης σύμφωνα με το UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET έχει συνάψει συμφωνίες με εθνικά και διεθνή Πανεπιστήμια για επιστημονική και εκπαιδευτική συνεργασία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Παγκόσμιο MBA

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Αυτό το Master of Business Administration ή MBA (Παγκόσμια Φιλοξενία και Τουρισμός) είναι καλό για: πτυχιούχους που επιθυμούν να προχωρήσουν στη μελέτη τους, όσοι επιθυμο ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας απευθύνει έκκληση αν είστε:

Κάτοικος καριέρας που εργάζεται επί του παρόντος στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας,Μεταπώληση καριέρας που επιθυμεί να ασκήσει σταδιοδρομία στον τομέα του διεθνούς τουρισμού και της φιλοξενίας, ήΠτυχιούχος που επιθυμεί να προχωρήσει στη μελέτη σας

Θα έχετε μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα ενσωματώνει την έρευνα, την ακαδημαϊκή θεωρία και την πραγματική επιχειρηματική πρακτική. Το πρόγραμμα θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να ικανοποιήσετε τη ζήτηση για επαγγελματίες διαχείρισης στον διεθνή κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Με την ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, αναμένεται ότι θα είστε σε θέση να ασκήσετε σταδιοδρομία σε πολλούς τομείς, όπως: ο τομέας της φιλοξενίας και του τουρισμού, οι οργανώσεις διαχείρισης προορισμών, την τριτογενή εκπαίδευση στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, την παροχή συμβουλών (έρευνα) στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, ή να γίνει επιχειρηματίας.... [-]

Ιταλία Milan
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Students Reflect on their UET experience.

UET Милане - Приезжайте сюда!