Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Fondazione CUOA. Business School από το 1957.

Fondazione CUOA είναι μια κορυφαία Business School και ένα από τα πιο ενεργά κέντρα στην Ιταλία για την ανάπτυξη και προώθηση των διευθυντικών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της Fondazione CUOA είναι η ιστορία της και ισχυρή, με ρίζες σύνδεσή του με το έδαφος, το οποίο μπορεί να καυχηθεί άριστη επιχειρηματίες και στελέχη. Δεν κάνουμε μόνο πάνω από 3.500 τοπικές επιχειρήσεις συνεργάζονται με το Business School, αλλά Fondazione CUOA έχει επίσης αναπτύξει συνεργασίες με ξένους εταίρους, προκειμένου να προσφέρει επιτυχημένη διεθνή προγράμματα κατάρτισης που έχουν παρακολουθήσει μαθητές από 50 χώρες και οδήγησε στην ανάπτυξη πολλών έργων σε διάφορες μέρη του πλανήτη.

Fondazione CUOA είναι ένα εθνικό και διεθνές σημείο αναφοράς για την επιχειρηματική και διαχειριστική εκπαίδευση: αυτό είναι το μέρος όπου τα άτομα μπορούν να αναπτύξουν τους στόχους τους και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους. Η Σχολή προσφέρει συγκεκριμένες απαντήσεις μέσω MBAs της, Μεταπτυχιακά, εκτελεστικός Master προγράμματα, Εκτελεστικός μαθήματα βραχυπρόθεσμα και προσαρμοσμένα προγράμματα και έχει ταξινομηθεί από εργοδότες μεταξύ των κορυφαίων πιο σημαντικές Σχολές Επιχειρήσεων στην Ιταλία.

Η αποστολή μας

"Για να εκπαιδεύσει τους διευθυντές και τους επιχειρηματίες του μέλλοντος με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής-οικονομικής ανάπτυξης μέσω της έρευνας, της καινοτομίας και της αποτελεσματικής επιχειρηματικά μοντέλα".

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Fondazione CUOA

Το Διεθνές MBA απευθύνεται σε ανθρώπους με υψηλή κινητικότητα, με αποδεδειγμένη επαγγελματική πείρα και ενδιαφέρον για τη λειτουργία σε διεθνή και πολυπολιτισμικά περιβάλ ... [+]

Διεθνές MBA πλήρους απασχόλησης

Στόχοι

Το διεθνές πρόγραμμα MBA έχει ως στόχο:

- να αναπτύξουν μια σταθερή επιχειρηματική κουλτούρα ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις κυριότερες προκλήσεις του σημερινού παγκόσμιου ανταγωνισμού ·

- να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτικά εργαλεία που εφαρμόζονται στις οργανωτικές διαδικασίες,... [-]

Ιταλία Altavilla Vicentina
November 2019
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Fondazione CUOA

Fondazione CUOA Business School
Address
Fondazione CUOA Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi
36077 Altavilla Vicentina, Veneto, Ιταλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+39 0444 333711