Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο La Salle

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην εκπαίδευση μας προσφορά, Μοίρες, Masters και Μεταπτυχιακά, Executive Μαθήματα Εκπαίδευση. προγράμματα La Salle στόχο τις ανάγκες της εταιρείας και των επαγγελματιών του με ένα πρακτικό όραμα και ο στόχος της ταχείας εφαρμογής της γνώσης που έλαβε. Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσει αυτοπροσώπως στην Πανεπιστημιούπολη της Βαρκελώνης, αλλά και μέσα από την εικονική πανεπιστημιούπολη.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

για

Σε τρεις αιώνες της ύπαρξής της, το La Salle έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη μόνιμη και ενημερώνεται εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα. Η δέσμευση αυτή έχει διατηρηθεί σε βάθος χρόνου συνεχώς στις πέντε ηπείρους. Ο αριθμός των μαθητών υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο, το οποίο διανέμεται σε 1.600.- κέντρα που παρέχουν εκπαίδευση πάνω από 70.000 καθηγητές.

Στην Ισπανία, η οποία εισήχθη περίπου 125 χρόνια πριν, La Salle έχει αναπτύξει μελέτες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ιστορική στιγμή και έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε την προσωπική σας σφραγίδα της ποιοτικής κατάρτισης στα οποία η συνολική διάσταση του προσώπου που έχει επικρατήσει πάνω από καθαρή ποσοτική απόκτηση γνώσεων.

Στην Καταλονία, La Salle έχει συνολικά 30 κέντρα και 23.000 μαθητές και στη Μαδρίτη, έχει 17 σχολεία με συνολικά 11.300 μαθητές.

Η IALU - Διεθνής Ένωση Lasallian Πανεπιστημίων αποτελείται από 73 πανεπιστήμια. Στις Ηνωμένες Πολιτείες: La Salle Πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας, Manhattan College της Νέας Υόρκης, Κολλέγιο Αγίας Μαρίας της Καλιφόρνια? La Salle College of Santa Fe, Πανεπιστήμιο Lewi του Σικάγο, Μέμφις Κολέγιο της χριστιανικής Brother. Στις Φιλιππίνες? De La Salle Πανεπιστήμιο της Μανίλα, Πανεπιστήμιο La Salle του Bacolod City. Στο Ισραήλ: Πανεπιστήμιο Βηθλεέμ. Στη Λατινική Αμερική: La Salle Πανεπιστήμιο της Μπογκοτά, Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Κέντρο Κανόε-Βραζιλία, το Μεξικό Ινστιτούτα Τριτοβάθμιας και Ομπρεγκόν, Κεντρικό Ινστιτούτο της Γουατεμάλας? IUTEMAR La Salle του Καράκας, IUTEAGRO της Cojedes? IUTEIN de Guayana. Πανεπιστήμια στην Ευρώπη υπογραμμίζουν τη σημασία της IInstitut Supérieur Agricole των Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM της Λυών, του Αγίου Λου Σχολή Αρχιτεκτόνων του Βελγίου, μεταξύ άλλων? στα οποία πρέπει να προστεθούν τα κέντρα στην Αφρική και την Ασία.

Σε όλη την ιστορία και σε όλο τον κόσμο, το La Salle έχει δεσμευτεί στους ανθρώπους καθ 'όλη την επαγγελματική τους ζωή, καθώς και? Όπως και με τις οργανώσεις στην τεχνολογική ανάπτυξη τους. Η δέσμευση αυτή αρθρώνεται σε ένα σύνολο εκπαίδευσης, της πληροφόρησης, της μεσιτείας, μεταφοράς και επικοινωνίας που κάνουν το La Salle συνεδρίαση της Τεχνολογίας και επιχειρηματικό κόσμο.

Στην Ισπανία, με πανεπιστημιουπόλεις στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, το La Salle προσφέρει, εκτός από τις διδάσκονται μαθήματα στο πανεπιστήμιο, τα ακόλουθα προγράμματα:

  • διδακτορικό Πρόγραμμα
  • ΠΜΣ
  • Πρόγραμμα του Διεθνούς Στάδια
  • Πρόγραμμα Ανάπτυξης Professional (PDP)
  • μαθήματα εξειδίκευσης
  • εταιρική Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας και των επαγγελματιών του με ένα πρακτικό όραμα και ο στόχος της ταχείας εφαρμογής της γνώσης που έλαβε. Αυτή η επέκταση των γνώσεων σχετικά με την περιοχή της επαγγελματικής εξειδίκευσης ή άλλους τομείς, συμβάλλουν στην προσωπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της προσαρμοστικότητας των επαγγελματιών με τις συνεχείς αλλαγές στο χώρο εργασίας και το τεχνολογικό περιβάλλον.

Masters πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες με πανεπιστημιακά πτυχία και επαγγελματική εμπειρία που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες (σε διάφορους κλάδους και τομείς που καλύπτονται από τους πλοιάρχους που απαρτίζουν το πρόγραμμα) και οι οποίοι πρέπει να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα των επιχειρήσεων και πώς να προσαρμοστούν στις νέες προκλήσεις ? ακονίσετε τις επαγγελματικές τους δεξιότητες? αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητες της ανάλυσης, της σύνθεσης, την επικοινωνία, την ένταξη και την ομαδική συνεργασία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά
Καταλανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

Το Executive MBA έχει ως στόχο την κατάρτιση των επαγγελματικών στελεχών πάνω από 30 χρόνια στις τρέχουσες προκλήσεις που θέτει η επικεφαλής της παγκόσμιας ομάδες σε ένα ... [+]

Ο Executive MBA Απευθύνεται σε εκπαίδευση επαγγελματικών στελεχών πάνω από 30 χρόνια στις τρέχουσες προκλήσεις που θέτει η επικεφαλής της παγκόσμιας ομάδες σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα για το περιβάλλον. Ο πλοίαρχος περιλαμβάνει ένα στάδιο 2 εβδομάδων στη Silicon Valley, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η διάρκεια είναι 15 μήνες MBA Σαββατοκύριακο προγράμματα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) και είναι συμβατό με την εργασία. Κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου οι εντατικές εξωτερική συνεδρίες που πραγματοποιήθηκε σε μορφή, την προώθηση της προσωπικής επαφής, ομαδική εργασία και την ανάπτυξη του μαθητή προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες.... [-]

Ισπανία Barcelona
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Αν είστε ένα πανεπιστήμιο και επαγγελματική πτυχιούχος κάτω των 30 ετών και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές δουλειά σας με την ασφάλεια και την εγγύηση, να χτί ... [+]

Αν είστε ένα πανεπιστήμιο και επαγγελματική πτυχιούχος κάτω των 30 ετών και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές δουλειά σας με την ασφάλεια και την εγγύηση, να χτίσουν την καριέρα σας στην εποχή της Ψηφιακής Μετασχηματισμού με το Full Time MBA του La Salle.

Θα μάθετε πώς να αναπτύξει μια επιχειρηματική νοοτροπία, να μάθουν πώς να καινοτομούν και να χρησιμοποιούν εργαλεία, πλαίσια και στρατηγικές για τον εντοπισμό και την αξιολόγηση νέων ευκαιριών στην ψηφιακή οικονομία.... [-]

Ισπανία Barcelona
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull