Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο San Jorge, που βρίσκεται στην Villanueva de Gállego στις παρυφές της πόλης της Σαραγόσα, ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί μέρος του Ομίλου San Valero, μιας ομάδας εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με επικεφαλής το Fundación San Valero, μη κερδοσκοπικό επισκοπικό κέντρο με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας που εργάζονται σε διαφορετικά επίπεδα και είδη δευτεροβάθμιας, ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης και δια βίου κατάρτισης.

Η αποστολή όλων των θεσμικών οργάνων που ανήκουν στον όμιλο San Valero είναι να συμβάλλει στην αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας μέσω μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης βασισμένης στις χριστιανικές αξίες, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν επαγγελματικές προκλήσεις ανάλογα με τις ανάγκες του περιβάλλοντος.

Το Πανεπιστήμιο San Jorge διαθέτει σήμερα περισσότερους από 2100 φοιτητές, διδακτορικούς και διδακτορικούς σε πέντε διαφορετικά κέντρα: Σχολή Επιστημών Υγείας, Σχολή Επικοινωνιών, Σχολή Αρχιτεκτονικής, Πολυτεχνική Σχολή και Σχολή Διακυβέρνησης και Ηγεσίας.

Το μοντέλο διδασκαλίας και εκμάθησης του Πανεπιστημίου του San Jorge βασίζεται σε έξι ξεχωριστά στοιχεία:

  • Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση του ατόμου, που υπάρχει στο πρόγραμμα σπουδών κάθε προγράμματος (προσωπικό έργο και επαγγελματικό έργο).
  • Μια κουλτούρα εξυπηρέτησης για όσους βρίσκονται γύρω μας μέσω της ενσωμάτωσης της Υπηρεσίας Μάθησης στο πρόγραμμα σπουδών και την προώθηση της εθελοντικής εργασίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα.
  • Η εξατομικευμένη προσοχή του φοιτητή με τη δέσμευση του διδακτικού προσωπικού να επιτύχει θετικά αποτελέσματα στην εφαρμογή του εκπαιδευτικού σχεδίου δράσης.
  • Διδασκαλία της καινοτομίας και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών με στόχο τη συνεχή βελτίωση των μαθησιακών εμπειριών των μαθητών μας.
  • Η διεθνοποίηση των προγραμμάτων σπουδών με στόχο την προετοιμασία του φοιτητή για μια ολοένα και πιο διεθνή και παγκόσμια αγορά εργασίας.
  • Συνδέσεις με τη βιομηχανική και επιχειρηματική κοινότητα, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή επαγγελματιών που επισκέπτονται τις δραστηριότητες διδασκαλίας και την ανάπτυξη πραγματικών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε συνεργασία με εταιρείες και ιδρύματα.

Η πανεπιστημιούπολη Villanueva de Gállego διαθέτει εγκαταστάσεις αιχμής και διδακτικούς και μαθησιακούς πόρους καθώς και μια αθλητική σχολή όπου οι μαθητές μας μπορούν να συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Universidad San Jorge

Το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα πτυχίο με ένα "εκτελεστικό" ημερολόγιο και μια εξαιρετικά πρακτική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στον επιχειρηματικό ... [+]

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA

Το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα πτυχίο με ένα "εκτελεστικό" ημερολόγιο και μια εξαιρετικά πρακτική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η πρόκλησή μας είναι να εκπαιδεύσουμε σε μια τριπλή όψη: τις δεξιότητες διαχείρισης, τις αναλυτικές δεξιότητες και την κοινωνική ευαισθητοποίηση των οργανώσεων στις οποίες εργαζόμαστε. Με το MBA θέλουμε να έχετε μια περιήγηση στα διάφορα τμήματα οποιασδήποτε εταιρείας με στόχο την ανάπτυξη μιας κριτικής, εποικοδομητικής και προορατικής νοοτροπίας. Θέλουμε να βελτιώσουμε το επίπεδο ανάλυσης, την κατάρτιση για την εφαρμογή των νέων τάσεων και να αποκτήσουμε την «τεχνογνωσία» για τον τρόπο ενσωμάτωσής τους για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες.... [-]

Ισπανία Zaragoza
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Villanueva de Gállego
Autovía A-23
Zaragoza-Huesca Km 299

Zaragoza, Aragon, ES
Social Media