Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο

Το Universidad San Jorge, βρίσκεται σε Villanueva de Gallego στα προάστια της πόλης της Σαραγόσα, ιδρύθηκε το 2005 και είναι μέλος του ομίλου San Valero, εκπαιδευτική ομάδα που δημιούργησε ο Fundación San Valero, ένα Επισκοπικού έργο μη κερδοσκοπικών πάνω 60 χρόνια εμπειρίας σε διάφορα επίπεδα και τις λεπτομέρειες εντός της τυπικής εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

Η αποστολή όλων των ιδρυμάτων που αποτελούν μέρος του Grupo San Valero είναι να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας μέσα από μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που βασίζεται στις χριστιανικές αξίες οι οποίες επιτρέπουν στους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις επαγγελματικές προκλήσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του περιβάλλοντος. Σήμερα το Πανεπιστήμιο του San Jorge έχει πάνω από 2.000 μαθητές στην επίσημη προπτυχιακές τους σπουδές, Master και PhD, κατανεμημένα σε πέντε κέντρα: Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Επικοινωνίας Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής και Σχολής Κυβέρνηση και ηγεσία.

Το μοντέλο διδασκαλίας του Πανεπιστημίου του San Jorge βασίζεται σε έξι πυλώνες:

Ο ολοκληρωμένος σχηματισμός του προσώπου που υπάρχει στο πρόγραμμα σπουδών του κάθε βαθμού (σχέδιο πρόσωπο επαγγελματικό έργο). Η αποστολή των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους άλλους μέσω της σχολικής ένταξης των υπηρεσιών εκπαίδευσης και την προώθηση της συμμετοχής των φοιτητών στο πρόγραμμα εθελοντισμού. Η προσωπική προσοχή σε φοιτητές από τη δέσμευση των εκπαιδευτικών να επιτύχει καλά αποτελέσματα στην εφαρμογή του σχεδίου δράσης της φροντιστήριο. Διδασκαλία της καινοτομίας και της ενσωμάτωσης των τεχνολογιών που στοχεύουν στη βελτίωση της μάθησης των μαθητών. Η διεθνοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την προετοιμασία των μαθητών για μια όλο και πιο διεθνή και παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας. Σύγκλιση με τα βιομηχανικά και επιχειρηματικό τομέα, την ενθάρρυνση της συμμετοχής των επαγγελματιών για την ανάπτυξη της διδασκαλίας, τη διεξαγωγή έργων σε πραγματικό βαθμό και Master σε συνεργασία με εταιρείες και ιδρύματα.

Η Πανεπιστημιούπολη της Villanueva de Gallego διαθέτει εγκαταστάσεις και τους πόρους της τελευταίας γενιάς και ένα αθλητικό πανεπιστημιούπολη, όπου οι φοιτητές πανεπιστημίου μπορούν να ασκήσουν μια ποικιλία αθλημάτων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) επικεντρώνεται στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του ατόμου σε μια τριπλή διάσταση: δεξιότητες διαχείρισης, αναλυτικές ικανότητες και τ ... [+]

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) επικεντρώνεται στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του ατόμου σε μια τριπλή διάσταση: δεξιότητες διαχείρισης, αναλυτικές ικανότητες και την κοινωνική ευαισθητοποίηση των οργανισμών στους οποίους εργάζονται.

Στο MBA ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη των διοικητικών ικανοτήτων ως ζωτικής σημασίας για τη λήψη αποφάσεων, τη διαχείριση της ομάδας και την επίτευξη των στόχων.... [-]

Ισπανία Zaragoza
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά